‫דיון: פרק 15 עונה 7 !

ScorpioID

New member
../images/Emo58.gif הערות והארות שלי

מזל שהסדרה כל הזמן משתנה. מבחינת צילום ועלילה. להיות כל עונה כל העונה על חולה אחד וסיפור רקע שכמעט ולא משתנה זה משעמם בכלל העונה שעברה והעונה הזאת, הם שומרים על הרעננות. הם שוברים את כל הסטנדרט של האוס. הם מראים את כל הצד האחר של הכל. לדעתי הסטורי בורד של הפרק הזה היה לא פחות מגאוני. כל מי שמתעצבן פה, מתעצבן כי הוא במתח מה יקרה. הוא מתעצבן כי בעונות הראשונות הרוב היה צפוי. פה, הכל יכול לקרות... ובתור מעריץ מושבע מ2005 רצוף (אבל לא אחד שקורא ספויילרים ולא מעניין אותי הקאסט, מי ילך ומי יחזור, אני פשוט משנן את כל הפרקים עד כה) אני נשבע שזה היה הפרק הכי משובח של האוס. כזה שהשאיר אותי בפה פעור ונתן לי תיאבון לעוד ועוד. מה שמוכיח שהסדרה לא גמרה את הסוס. ויש לה עוד. כן ירבו פרקים כאלה.

ריקי100

New member
wow

רק אחרי שקארתי את הטור של ברברה (לרדוף אחרי זברות), הבנתי יותר לעומק איך קאדי גילתה שהאוס לקח ויקודין! גאוני פשוט ואיך לא שמתי לב לזה לפני כן..... The recurrent theme in all of Cuddy’s dreams—something she finally puts together—is that in each, House has candy. From his favorite red sucker to a giant candy cane, that’s the thread—the piece of the puzzle niggling at Cuddy’s brain. וכשאחותה מזכירה לה על התרופה שרייצ'ל קוראת לה סוכריה זה מתחבר לה לחלומות שלהשהאוס תמיד עם סוכריה שם. גם כשהוא רוקד איתההוא מחזיק אותה ע"י מקל בצורת סוכריה- רק ע"י הויקודים הוא יכול להיות איתה כשקשה לו. גאוני פשוט! איך לא שמתי לב לזה קודם??? דרך אגב, הפרק הזה גרר 11.1 מיליון צופים!!! והיה מקום ראשון אצל פוקס! כל הכבוד להאוס .

../images/Emo268.gifגם הפרק יש תלונות? אולי.. ממ.. די?

לא שוללת חלילה מאף אחד להביע את הדעה שלו.. אבל שזה בריפליי אז קצת קשה.. אני קוראת פה מלא מלא.. וטיפ טיפה משתתפת..
אני צופה נלהבת ביותר ומכורה לחלוטין כמו רבים כאן.. אני לא מבינה וקשה לי להבין על מה כל ה"העונה הדרדרה והגיע הזמן לסיים" וכל שאר התלונות.. כן.. לסדרה יש נפילות.. קורה! אבל לא בכמויות של התלונות פה.. לא כל פרק. למה האוס לא יכול להיות מאושר? מה הבעיה עם האדי? פתאום לא כולם יחלו לזה כבר?.. כמעט אף פרק לא בא בטוב.. אפילו על הפרק האחרון שהיה פשוט גאוני ברמות.. יש תלונות.. כמו ש ScorpioID אמר.. החוסר ודאות של מה שיקרה מעצבן אנשים.. להירגע.. זאת סכ"ה סדרה.. אין מה לעוף באוויר סתם.. קחו את הסדרה בכיף..למה לקחת כ"כ ברצינות.. אז הסדרה בינתיים ממש לא סגרה את הבסטה.. אני אישית לא רוצה לתאר לעצמי מה יהיה שהאוס יגמר.. בשבילי זה 45 דקות בשבוע של עונג צרוף.. אני נשארתי עם פה ועיניים פעורים לאורך הפרק וגם אחריו.. פרק פשוט.. היסטרי! גאונות! האוס! מחכה בקוצר רוח לפרק הבא.. שבת שלום

yakir2006

New member
לייק ../images/Emo127.gif

אני לא רוצה שהסדרה תיגמר אי פעם.. מצדי שיהיו 22 עונות.. יש פרקים יותר טובים ופרקים פחות טובים.. אבל הסדרה בכמה רמות מעל כל סדרה אחרת שרצה עכשיו.. תקנו אותי אם אני טועה..

למעלה