שלום לך
אתה מעלה פה מס' רב של נושאים ושאלות, שלכל אחד/ת מהם לבד לא יספיק המקום הזה והזמן כדי לענות עליהם כמו שצריך, אז ננסה לענות לשם ה' כמה שאפשר בקיצור:
א. אם היית צופה בסרט 'הרצל והציונות' (ש-'סתם אחד שיודע' צירף בתגובה עבורך) עד סופו, היית רואה שהבעיה של אי עלית היהודים הדתיים והחרדים לארץ ישראל לפני השואה לא היית ברובה בגללם, אלא בעיקר בגלל מדיניות מכוונת של התנועה הציונית, כמובן בנוסף על המגבלות של המנדט הבריטי.
ב. אין שום חרדה או פחד מהחילוניות, אלה אי רצון טבעי של מי שחרד לדבר השם, לעשות שעטנז מהתורה ולחבר את קודשי ישראל עם טומאה וס"א חילונית, של אנשים ודרך ששמו להם למטרה להוציא את היהדות והדת מהיהודים (כפי שרואים בפרוש מהמסמכים הרשמיים שמוצגים בסרט), ולחיות בארץ ישראל כאחד העמים בהפקרות והתבוללות, ללא מקום וזכות בעבור חיי הקדושה של היהודי "הגלותי מהגטו" שעבר זמנו ח"ו לדעתם. אבל נצח ישראל לא ישקר, ועם ישראל הקדוש חיי ומתרבה, והם והדרך חטאים שלהם מתמעטים ונעלמים (או יורדים מהארץ), ורבים מהם חוזרים היום בתשובה (כולל אותי) והופכים לחרדים לדבר השם, ובמוקדם או מאוחר אנו נהיה הרוב, או שמשיח יבוא לפני כן ויחזיר אותם (ואתכם "הציונים" הדתיים) בתשובה שלמה.
ג. פסוקים כגון: "וְאָנֹכִי, הַסְתֵּר אַסְתִּיר פָּנַי בַּיּוֹם הַהוּא, עַל כָּל-הָרָעָה, אֲשֶׁר עָשָׂה: כִּי פָנָה, אֶל-אֱלֹהִים אֲחֵרִים." וכו', נכונים לעניות דעתי גם על פי הקבלה והזוהר לכל פעם שאנו עוזבים את ה', ופונים לאלוהים אחרים של עגל הזהב ותרבות המערב, בין בתחילת הגלות ובין בסופה. וזה שצדיקים נספים עם רשעים, זה מאחר שכאשר הגזרה יוצאת מהשמיים היא כבר לא מבחינה בין רשעים לצדיקים, וגם הצדיקים נתפסים בכך שלא מיחו מספיק ברשעים, ובכך שלא התפללו מספיק עליהם.
ד. לרסס כתובות מתריסות שסתם פוגעות בציבור שלם של תינוקות שנישבו, זה לא מעשה חכם ולא תורני, והנני בטוח שלא נעשה ע"י בני תורה יראי שמיים שלומדים בישיבה או כולל, או בהוראה של איזה ת"ח או רב, אלא ע"י עשבים שוטים שבבניקים משועממים, שמוציאים שם רע לקהל ירא שמיים שלם.
ה. לפני שאתה שואל על העניין של דברי התורה של לא "להרגיז את האומות" וטוען שאנו כבר אחרי תחילת הגאולה, תשאל קודם כל על מה בעניין של
לא להרגיז את הקב"ה? בכך שמאז שמדינת ישראל הוקמה היא נשלטת ומנוהלת ע"י קבוצת יהודים שכופרים בקב"ה ותורתו, ומחנכים דורות שלמים של ילדים שלא יודעים דבר על יהדותם!?
והרי על זה כבר ענתה הגמרא (סנהדרין צז ב): "כלו כל הקיצין ואין הדבר תלוי אלא בתשובה ומעשים טובים... כתנאי ר' אליעזר אומר, אם ישראל עושין תשובה נגאלין ואם לאו אין נגאלין, אמר ליה רבי יהושע אם אין עושין תשובה אין נגאלין? אלא הקב"ה מעמיד להן מלך שגזרותיו קשות כהמן וישראל עושין תשובה ומחזירן למוטב.", כך שבהחלט שהציונות החילונית שמנהיגה היום את המדינה, גורמת (דרך הרגזת הקב"ה) להרגיז את אומות העולם נגדנו.
ו. כך שימיי הזיכרון של 'המדינה הציונית חילונית' לשואה ולחילי צהל, זה חוקות הגויים (Memorial Day) שבהם נאמר לא תלכו, ואנו שומרי התו"מ מזכירים את אותם קדושים על פי ההלכה כל יום שבת אחרי קריאת התורה בתפילת
אב הרחמים, ולכן אין לי היום בתור בן תורה שום קשר עם זה יותר, אבל כפי שאמרתי בהודעתי המקורית, אם אני נמצא במקום ציבורי שיש שם את אחינו הטועים שיכולים להיפגע מזה, אז אני עומד בצפירה מדרך השלום רק כדי לכבד אותם ולא לפגוע בזולת.
חודש טוב.