כל כך הרבה חדשות חדשות מאז אתמול בערב (חלק כבר ראיתי אתמול בערב אבל חיכיתי שמישהו אחר יעלה כאן)
אז פיצלתי את ההודעה לשניים.
עכשיו החלק של דיסני:
עדכונים על הסדרות של Marvel ב-+Disney
חברת +Disney אישרה באופן רשמי שהשחקנית טטיאנה מסלאני תככב בתפקיד הראשי בסדרה החדשה She-Hulk. לצדה של מסלאני יככב השחקן טים רות', שישוב לתפקיד הנבל אמיל בלונסקי מהסרט הענק הירוק. גם השחקן מארק רופאלו יככב בתור ברוס באנר.
בנוסף, החברה הזמינה באופן רשמי את הסדרה Secret Invasion בכיכובו של סמואל ל. ג'קסון, שיחזור לגלם את ניק פיורי לצדו של בן מנדלסון שיחזור לגלם את טאלוס. הסדרה תבוסס על הקרוסאובר של החברה משנת 2008 אודות הסקרולים שחדרו לכל אספקט של האנושות על כדור-הארץ.
כמו כן, החברה הזמינה סדרה חדשה בשם Armor Wars בכיכובו של דון צ'ידל, שיחזור לגלם את ג'יימס רודס באירוע שממנו חשש טוני סטארק יותר מכל - נפילת הטכנולוגיה שלו בידיים הלא נכונות.
ספיישל טלוויזיוני של שומרי הגלקסיה יגיע למסך הקטן ב-2022 ויצולם במקביל לסרט השלישי בסדרה, לצד סדרת אנימציה חדשה בשם I Am Groot.
לסיום, השחקנית דומיניק ת'ורנה לוהקה לתפקיד הראשי בסדרה החדשה Ironheart אודות היזמית רירי וויליאמס שיצרה את חליפת ההגנה המשוכללת ביותר לאחר מותו של איירון מן.
כל כך הרבה חדשות טובות שאני מת. (אם כי עכשיו אני צריך לא למות עד שזה לא ייצא)
זה נראה שהם הולכים חזק מאוד על עניין הסדרות. אולי הגיעו למסקנה שכבר אי אפשר לסמוך על הקולנוע אז סדרה זה הימור טוב יותר.
טטיאנה מסלאני מעולה! וגם מארק רופלו יהיה שם!
Secret Invasion זה סיפור מעולה ולחלוטין ציפיתי שיהפוך לסרט מתישהו. אבל סדרה זה הרבה יותר טוב. אבל זה ממש דורש שיביאו הרבה מהשחקנים הגדולים של הסרטים. אני מקווה שזה יקרה.
Armor Wars פחות מלהיב אותי, אבל עדיין כמובן שאראה.
Ironheart יכול להיות מגניב. אבל נשמע הגיוני שישולב בArmor Wars
עוד
שומרי הגלקסיה זה כמובן טוב.
הדבר היחיד שחסר עם כל ההודעה הטובות האלו זה משהו על העתיד של דרדוויל (ואולי דמויות נטפליקס/מארוול אחרות)
אבל אולי מחכים עם זה עד אחרי שתצא הודעה רשמית עליו בספיידרמן או אולי אפילו עד אחרי שספיידרמן 3 ייצא.
וכל זה עוד לפני הטריילרים
קדימון לסדרה החדשה "The Falcon and the Winter Soldier" של +Disney
חברת +Disney פרסמה קדימון לקראת שידור הסדרה החדשה The Falcon and the Winter Soldier בכיכובם של אנת'וני מאקי וסבסטיאן סטאן שתעלה ב-19/03.
נראה ממש טוב.
ואיזה כיף שיש תאריך.
קדימון לסדרה החדשה "Loki" של +Disney
חברת +Disney פרסמה קדימון לקראת שידור הסדרה החדשה Loki בכיכובו של טום הידלסטון שתעלה בחודש מאי 2021.
נראה מדהים!!!
יותר מטורף ממה שחשבתי אפילו.
אני צריך תאריך!!!
טריילר נוסף ל
וונדהויז'ן שלא ראיתי שאורן שם.
הסדרה תעלה ממש תיכף ב15.1
נראה מדהים
אמרתי לעצמי (ולכם) שאני לא אראה טריילר נוסף לסדרה.
אבל עדי
הרסה לי (סתם, אני כבר ראיתי אתמול בערב)
וזה נראה אפילו יותר טוב.
ואני חייב לומר שדיסני ממש טובים בלעשות טריילרים שלא מרגיש שמגלים יותר מידי.
טריילר לסדרה
What If…? של מארבל
הסדרה תעלה בקיץ 2021
גם נראה מדהים
גם נראה ממש טוב.
עדכונים על יקום "מלחמת הכוכבים" ב-+Disney
The Mandalorian חודשה לעונה שלישית שתעלה בחג המולד 2021.
צפה בקובץ המצורף 8581
צפה בקובץ המצורף 8582
צפה בקובץ המצורף 8583
צפה בקובץ המצורף 8584
וואו כל כך הרבה דברים חדשים.
ואני עדיין בכלל לא התחלתי את המנדלוראין.
(היידן כריסטנסן בתפקיד דארת' וויידר.. נשמע מוזר)(כלומר אני יודע שזה טכנית מתאים, אבל עדיין)
בנוסף גם יצא טריילר לספין אוף של clone wars שנקרא The bad batch
סרטי הקולנוע המונפשים של חברת דיסני הופכים לסדרות טלוויזיה ב-+Disney
!Baymax - סדרה חדשה שתתרחש ביקום של הסרט
6 גיבורים בעיר סן פרנסוקיו.
Moana - סדרה חדשה שתתרחש בכפר הפולינזי מסרט הקולנוע
מואנה.
Tiana - סדרה מוזיקלית חדשה אודות טיאנה, גיבורת הסרט
הנסיכה והצפרדע.
+Zootopia - סדרה חדשה שתתרחש ביקום של הסרט
זוטופיה.
בנוסף, חברת Pixar מפתחת סדרות שיתרחשו ביקום של הסרט
מכוניות וסדרה על הכלב האהוב דאג מהסרט
למעלה.
Disney+ is developing animated series based on 'Moana,' 'The Princess and the Frog,' 'Cars' and more beloved properties.
tvline.com
צפה בקובץ המצורף 8580
שום דבר כאן לא נשמע כל כך מפתה (אם כי עדיין לא ראיתי מואנה)
אבל בכל מקרה זה גם לא שזה דבר חדש שדיסני עושים סדרות שהם המשך לסרטים שלהם.
אבל בכל מקרה נראה לי שאני צריך מינוי לדיסני+ ובקרוב.
מתי זה יהיה זמין באופן נורמלי בישראל?