מה שהתכוונתי זה שהסדרה הישנה הייתה פורצת דרך לשנת 2000 והסדרה החדשה תהיה פורצת דרך ל2022.לא הבנתי. דווקא אם יעלה אותו דבר כמו שאמרת זה לא יפרוץ כלום, אז למה להשתמש בשם ישן חוץ מבשביל האובייס שזה לרכוב על ההצלחה של הישן.
(וכשיהיה ריבוט נוסף ב2044 הוא יהיה פורץ דרך לזמן ההוא. מעניין מה יחשב אז לפורץ דרך?)
בעיקרון לא ממש מפריע לי. אבל אולי זה כי זה לא אני שמרגיש לא מיוצג.חחחחח כן לגמרי כווווולם היו לבנים, אני גם לא מצליחה לחשוב על דמות משנה לא לבנה. והומואים (ושתי לסביות) בלי שום דבר באמצע וסיסנג'דרים. בטח עכשיו לחצי מהדמויות יהיה כינוי גוף מסובך אבל אני מודה שזה לא כזה משנה לי. כלומר היום אני אשים לב לחוסר מובהק כ"כ בגיוון, אבל לא יהיה אכפת לי.
למשל כשראיתי לפני כמה שנים חברים שוב אז שמתי לב לכך שאין ייצוג כמעט ללא לבנים, אבל זה לא הפריע לי. כן הפריע לי הרמה הגבוהה של הגיי פאניק. שזה קצת מוזר בשביל סדרה שהייתה יחסית פורצת דרך בעניין ייצוג להטבי במיינסטרים.
מה זאת אומרת "שוב"? מתי התעסקו באירוע כזה?דווקא נראה לי פחות כיף שוב להתעסק בדברים האלה.
טוב אני לא זוכר ממש את עונה 5 של הסדרה הישנה. אז אולי אם היה שם פצצה או משהו כזה אז אולי זה דומה.לא שמתי לב אבל למישהו עם רובה חשבתי שזה כמו בסוף עונה 5 כשהיה פיצוץ במועדון.
בכל מקרה אני לא יודע אם מה שקרה שם היה מבוסס על משהו אמיתי. כי לפני מה שקרה בפלורידה לא היה שום דבר ברמה קרובה בכלל. הכי קרוב שהשוו את זה היה להצתה במועדון הומואים בשנות ה60 או משהו שיחסית הרבה אנשים מתו בה.
כאן בכל מקרה רואים בברור מישהו עם רובה. אני יכול לעשו סקרין קאפ, אבל אני לא חושב שיש טעם
נראה אחלה, אבל אם היא אמורה להיות hulk למה התעקשו לשמור עליה עם גזרה נשית ועדינה? חס וחלילה שנשים יהיו שריריות וגדולות וגם נשיות
האמת שזה לא הפריע לי, אבל הגיוני בגלל שיצא לי כמה וכמה פעמים לקרוא סיפורי קומיקס איתה וככה היא די נראית בקומיקס אז התרגלתי. (בקומיקס באופן כללי דמויות נשיות הרבה מאוד פעמים מצוירות באופן מחפיץ, ובאופן השוואתי שי-האלק יחסית מצוירת לא נורא)ראיתם את הפוסטר הנוראי הזה?
צפה בקובץ המצורף 47941
כאילו אנחנו ב-2022, מה נסגר עם האנשים של במארוול? מה אישר דבר כזה?
לגבי החלק של "דרמה משפטית" זה אמור להיות באופן חלקי באמת דרמה משפטית.לא רק זה. זו סדרה על גיבורת על, אז למה יש לזה פוסטר של דרמה משפטית מתחילת שנות ה-2000? כשעוד היה מקובל להחפיץ נשים?
לגבי עניין ההחפצה - זה לא שזה לחלוטין נעלם גם בטלוויזיה.
זה האמת לחלוטין שוב מזכיר לי את זה שהייתה סדרת טלוויזיה על תובעת מחוזית ובארץ תרגמו את השם ל"תובעת על עקבים".
באופן כללי בעיה יותר גדולה שיש לי היא עם איך שהיא נראית בטריילר - רוב הקטעים איתה כשהיא במצב ה"ענקית" שלה היא נראית כמו דמות מצוירת. כלומר איכשהו הצליחו ממש טוב לגרום לכך שהענק הירוק בסרטים שבו הוא משתתף נראה כמו יצור אמיתי שממש נמצא שם. אבל בכל הקטעים בטריילר איתה היא נראית לא משכנעת בתור משהו אמיתי.
לפעמים הCGI בטריילר הוא עדיין לא 100% כי יש עוד זמן שעובדים על זה עד שהסרט יוצא. אבל כאן יש רק עוד 3 חודשים עד שיוצאת סדרה של 6 פרקים. לא נראה לי שזה מספיק זמן לשפר את זה.
טריילר לקומדיה The Lake
בקומדיה יככבו ג'וליה סטיילס (10 דברים שאני שונאת אצלך) וג'ורדן גבאריס (Orphan Black)
אם היית צופה בעבר בסדרה Orphan Black אז היית מתלהבת לפחות קצת מכך שJordan Gavaris הולך להיות ראשי בסדרה הזאת.אוקיי, אולי- אבל רק בגלל שזה בפריים ואני מנסה בכל הכוח להצדיק את התשלום אליהם (אני אשכרה מתעצלת לבטל)
וגם -ג'וליה סטיילס היא שחקנית ששנים נורא התאמצתי לאהוב עד שהבנתי שהיא לא מלח לא פלפל
*יואו, רק עכשיו קלטתי שאני כתבתי על שתי הסדרות האלו (She-Hulk ו The Lake) אחת אחרי השניה ולא קלטתי שבשתיהן מככבים השחקנים הראשיים של Orphan Black. כי הכוכבת הגדולה של Orphan Black היא כמובן טטיאנה מסאלני (שגם זכתה בפרס אמי על התפקיד) והיא זאת שמשחקת את She-Hulk.
אני לא צופה כבר מאז עונה 2. אבל בשנים האחרונות שמעתי עד כמה מטורפת (לא באופן טוב) הסדרה נהייתה. ואז לפני איזה חודש ראיתי פרק אחד באופן רנדומלי והייתי בשוק ממה שראיתי שם.רשת CW הודיעה שהסדרה ריברדייל תסתיים לאחר שבע עונות.
לארצ'י וחלק מהדמויות יש כוחות על (כמו חוזק וקריאת מחשבות). ולתוך הגוף של שריל נכנסה מכשפה שמתה לפני שנים רבות ויכולה באמת לעשות קסמים.
בפרק גילו גם שורוניקה שלחה מחסל שהרג את אבא שלה, ואז אותו מחסל ניסה להרוג אותה עד שהשומר ראש של סבתא שלה הציל אותה. וזה היה החלק הכי שפוי בפרק. (ורוניקה נפגעה קצת שאף אחד מהחברים שלה לא בא להלוויה של אבא שלה אפילו שהוא היה נבל, אבל היא לא ידעה שהם מתמודדים עם כוחות על וקסמים.
אה בעצם גם היה רוצח סדרתי שניסה להרוג את ארצ'י.
בפרק גילו גם שורוניקה שלחה מחסל שהרג את אבא שלה, ואז אותו מחסל ניסה להרוג אותה עד שהשומר ראש של סבתא שלה הציל אותה. וזה היה החלק הכי שפוי בפרק. (ורוניקה נפגעה קצת שאף אחד מהחברים שלה לא בא להלוויה של אבא שלה אפילו שהוא היה נבל, אבל היא לא ידעה שהם מתמודדים עם כוחות על וקסמים.
אה בעצם גם היה רוצח סדרתי שניסה להרוג את ארצ'י.
משהו שראיתי עכשיו והצחיק אותי בקול, בעקבות כל הודעות הליהוק על ״דוקטור הו״
אני יכול לדמיין את זה