It's Always Sunny
Well-known member
היא עדיין שומרת על הרמה הגבוהה? (צפיתי רק בעונה הראשונה ואז הפסקתי) הבנתי שקיצצו את התקציב לקראת העונה הרביעית
היא עדיין שומרת על הרמה הגבוהה? (צפיתי רק בעונה הראשונה ואז הפסקתי) הבנתי שקיצצו את התקציב לקראת העונה הרביעית
אני ראיתי רק 6 פרקים בעונה השלישית כי זה מה שעעלה לאתר שאני צופה דרכו בסדרה וכבר לא נראה לי ששאר הפרקים יעלו בוהיא עדיין שומרת על הרמה הגבוהה? (צפיתי רק בעונה הראשונה ואז הפסקתי) הבנתי שקיצצו את התקציב לקראת העונה הרביעית
FX ו-Hulu הזמינו עונה שלישית של הדוב.
The Bear Renewed for Season 3 — Finally
As expected, Hulu's acclaimed dramedy 'The Bear' will be back for a third season.tvline.com
יאיייבשעה טובה ובדיוק בזמן* הסתיימה שביתת השחקנים בהוליווד
Hollywood's strikes are both now over as actors reach deal with studios and return to work with writers
On Thursday, for the first time in more than six months, neither Hollywood’s actors nor its writers will be on strike.apnews.com
*(בדיוק בזמן לצלם את עונה 4 של תוכנית הבוקר ז״א)
אין לי כוח לקרוא, אבל אפשר עדיין להציל את העונה בברודקאסט?בשעה טובה ובדיוק בזמן* הסתיימה שביתת השחקנים בהוליווד
Hollywood's strikes are both now over as actors reach deal with studios and return to work with writers
On Thursday, for the first time in more than six months, neither Hollywood’s actors nor its writers will be on strike.apnews.com
*(בדיוק בזמן לצלם את עונה 4 של תוכנית הבוקר ז״א)
זה לא מצוין בכתבה.אין לי כוח לקרוא, אבל אפשר עדיין להציל את העונה בברודקאסט?
ע״פ ההערכות הסדרות יחזרו במהלך 2024 לעונות מקוצרות של 8-10 פרקים (דרמות) ו-10-13 פרקים (קומדיות).אין לי כוח לקרוא, אבל אפשר עדיין להציל את העונה בברודקאסט?
שמישהו מהר ימצא עבודה לדייויד בוריאנז, הוא לא היה מובטל מאז 1996הסדרה אריות הים תסתיים לאחר שבע עונות.
SEAL Team to End With Season 7, Standalone Paramount+ Movie Quietly Shelved
"SEAL Team" will end with Season 7, standalone Paramount+ movie also shelved.tvline.com
אשכרה, נראה לי שאין אף שחקן/ית (למעט אלה שמשחקים באופרות סבון) בהוליווד שיש לו/ה קריירה כזו יציבה.שמישהו מהר ימצא עבודה לדייויד בוריאנז, הוא לא היה מובטל מאז 1996
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.