הטעות הייתה שלא פשוט יצרו קטגוריה של שיר השנה של טיילור סוויפט.קטגוריה שהומצאה כדי להביא את טיילור סוויפט לטקס ואז אפילו לא נתנו לה את הפרס![]()
אני חושבת שצריך להוסיף קטגוריה כזאת לגראמי.הטעות הייתה שלא פשוט יצרו קטגוריה של שיר השנה של טיילור סוויפט.
אני אוהבת מאוד את ליפ שלנו ואת תלתליו היפים.השחקן הטוב ביותר בסדרה קומית/מוזיקלית
אדם ברודי, רק לא זה
טד דנסון, האיש שלי בפנים
סטיב מרטין, רק רוצחים בבניין
ג'ייסון סיגל, שרינקינג
מרטין שורט, רק רוצחים בבניין
ג'רמי אלן ווייט, הדוב
ואני רציתי שאדם ברודי יזכה. די כבר לאנטישמיותאני אוהבת מאוד את ליפ שלנו ואת תלתליו היפים.
אבל א. די להגיד שהדוב זה קומדיה.
ב. רציתי שטד דנסון יזכה.
אה ומסתבר שטד דנסון זכה בפרס קארול בורנט על מפעל חיים או משהו כזה.אני אוהבת מאוד את ליפ שלנו ואת תלתליו היפים.
אבל א. די להגיד שהדוב זה קומדיה.
ב. רציתי שטד דנסון יזכה.
מי שצריך לזכות באמת זה סטיב מרטין שורט בפרס משותף.ואני רציתי שאדם ברודי יזכה. די כבר לאנטישמיות![]()
הייתי שמחה גם אם הוא היה זוכה!ואני רציתי שאדם ברודי יזכה. די כבר לאנטישמיות![]()
נו לפחות זה.אה ומסתבר שטד דנסון זכה בפרס קארול בורנט על מפעל חיים או משהו כזה.
יאא איזה כיף פורטוגל מהממתהנני כאן!
טיילתי שבועיים בפורטוגל ולכן נעדרתי מפה.
הולי שיט הפחדת אותי עם ההעדרות הארוכה הזאת.הנני כאן!
חחח כתבתי בהודעת ״השבוע שיהיה״ האחרונה שלא אפרסם אותה בשבועיים שאחרי.הולי שיט הפחדת אותי עם ההעדרות הארוכה הזאת.
נראה לי שבעבר היית מרתיע לנו קצת לפני.
בכל מקרה אני מקווה שהיה כיף.
אף פעם לא הייתי בפורטוגל אבל שמעתי שהיא מקסימה.
איך שם בחורף? חמים יחסית אלינו או יותר חורפי?
את מאלו שהוציאו דרכון פורטוגלי?הנני כאן!
חחח לא, אין לי שורשים פורטוגזים במשפחה.את מאלו שהוציאו דרכון פורטוגלי?
איך היה? ספר חוויות? קנית מזכרות??הנני כאן!
היה נהדר! קניתי כמה מגנטים נחמדים כי יש לי אוסף מכל מקום שאני מבקר בו (וגם חולצה וג׳קט כי עוד היו סיילים של כריסמס).איך היה? ספר חוויות? קנית מזכרות??
כן (באה להשוויץ. אני גם עשיתי טיול דומה בפורטוגל לפני שנתיים) הייתי בכולן חוץ מקשקאיש. אובידוש לא היית? היא ממש חמודה.(קוימברה, אוביירו, סינטרה וקשקאיש למי שזה אומר לו משהו)
זה רצחניימים שלמים של הליכה בעליות ובירידות של הערים האלה.. לא יכולתי לבקש חופשה טובה ומוצלחת יותר![]()
לא יצא להגיע לאוביידוש אבל בדיעבד הייתי מוריד יום מליסבון ונוסע אליה.. קשקאיש הייתה שילוב של יפו והרצליה פיתוח חחחחח…כן (באה להשוויץ. אני גם עשיתי טיול דומה בפורטוגל לפני שנתיים) הייתי בכולן חוץ מקשקאיש. אובידוש לא היית? היא ממש חמודה.
זה רצחניאבל שווה את זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.