אה וואלה, אני גם בצפייה ראשונה בסדרה. אני עכשיו בעונה 3 אבל צופה בערך פעם בשבוע רקיששששששש!!!!!!!*
*בהנחה ועונה 3 שומרת על רמה גבוהה, אני בסוף 2 ואני נהנית ממנה קצת פחות מהעונה הראשונה
אה וואלה, אני גם בצפייה ראשונה בסדרה. אני עכשיו בעונה 3 אבל צופה בערך פעם בשבוע רקיששששששש!!!!!!!*
*בהנחה ועונה 3 שומרת על רמה גבוהה, אני בסוף 2 ואני נהנית ממנה קצת פחות מהעונה הראשונה
לכי מפה עם השליליות שלך!!יששששששש!!!!!!!*
ראיתי את הראשונה בכמה ימים, ועכשיו יוצא לי לראות בערך 2 פרקים בשבוע. מרגיש לי שהם ארוכים יותר? ואז אני נרדמת באמצעאה וואלה, אני גם בצפייה ראשונה בסדרה. אני עכשיו בעונה 3 אבל צופה בערך פעם בשבוע רק
את תצפי בזה ועוד מהדודים.אתם קולטים שדקסטר: התחיה אמורה לעלות ממש בקרוב (בקיץ הזה, אולי אפילו ביוני), ועם קאסט די מטורף של כוכבים, כמו ניל פטריק האריס, אומה תורמן, קריסטן ריטר, פיטר דינקלג', אריק סטונטרייט (משפחה מודרנית)?!
אני כל כך מבולבלת כבר אם אני אמורה לצפות לזה או לא...
אה כן, זה ברור, לא הטלתי ספק בזה לרגעאת תצפי בזה ועוד מהדודים.
אנחנו חסרי אופי![]()
אה קראתי לצפות בזה במקום לצפות לזה.אה כן, זה ברור, לא הטלתי ספק בזה לרגע![]()
לחלוטין.אה קראתי לצפות בזה במקום לצפות לזה.
לאדעת לצפות אני לא מצפה כי אני מתנגדת לקונספט ואז צופה בכל זאת
פלוס הרבה כוכבים לא תמיד מבטיח משהו לפעמים בסוף הם מרגישים מבוזבזים כמו באפי בעונה הזאת.
כן כמובן שלראות את זה.אתם קולטים שדקסטר: התחיה אמורה לעלות ממש בקרוב (בקיץ הזה, אולי אפילו ביוני), ועם קאסט די מטורף של כוכבים, כמו ניל פטריק האריס, אומה תורמן, קריסטן ריטר, פיטר דינקלג', אריק סטונטרייט (משפחה מודרנית)?!
אני כל כך מבולבלת כבר אם אני אמורה לצפות לזה או לא...
אה, גם אני לא הבנתי את השאלה נכון.אה קראתי לצפות בזה במקום לצפות לזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.