את לא טועה, אבל היא במילא כבר לא פהפיספסנו כבר יום הולדת, נכון?
של מילי אם אני לא טועה.
באיזה תאריך?התקדמתי לקראת תחילת העשור השמיני של חיי.
זה לא ייאמר לעולם, מין "סטייה" שלי.באיזה תאריך?
והנה הופה התחלף לו התאריך ל................
יומולדת של החזיר הכי חמוד בעולם: עדי @didalf שלנו!\\\
תודהההההההההה
מזל טוב יקירה!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תודה בלונדי בר
אווו אני מסמיקהתמשיכי להיות הכי מצחיקה וחמודה, אינטלגנטית, מעניינת,
אני בנאדם ביישן!!! שד טיילורי משתלט עליי לפעמים!ללכת למפגשי סוויפטיות ולהיות מסמר הערב ואז להעמיד לנו פה פנים שאת בנאדם ביישן
כןןן יונייייייייייייייייייי אאעאההה אמןןןושיגיע לך מהר חודש יוני (אם אני לא זוכרת נכון, תקני אותי) בשביל להגשים את החלום ולראות את טיילור בהופעה - אמן שאכן יתגשם ויהיה מ-ו-ש-ל-ם!!
אני גםםםאוהבת אותך תמיד
נוו אני רואה באפי מה את עוד רוצה ממני?אפילו כשאת מעצבנת ומסרבת לראות דברים שאני יודעת שאת תאהבי!!!
תודההההעדי !!!!
המון מזל טוב
חחח הפליימקיפה של הפורום אהבתיתמשיכי להיות הפליימקיפר של הפורום.
אאאאמממן!!שתהיה עוד הרבה מוזיקה של טיילור והארי, והופעות שלהם! ו הרבה סדרות עם גייז חמודים!!!
ייאאא הכלל מושלםםם
תודההההמזל טוב עדי
קבלי באהבה גדולה את זה שהגדלתי את האותיות מהמיטה בטלפון.
תמונות זה כבר גדול עלי מכאן.
שתהיה לך שנה נהדרת
עם הופעה אדירה של הוד סוויפטיותה
אני מאחל לך שתגלי עוד דמויות אהובות ושחקנים אהובים
וכמובן סדרות אהובות
אני שמח שאת חלק מהפורום שלנו
ושאת מביאה את החום שלך אליו
תמשיכי להיות את
תודהה על הברכה אמן ואמן והגיפים מושלמים יפים שלי שניהם@didalf המון מזל טוב
שיהיה לך יום מהנה וכיפי, הלוואי כבר שתזכי לראות את טיילור ושהארי יחזור בקרוב לעשות עוד טור
והכי חשוב תמשיכי להיות חמודה כמו שאת
צפה בקובץ המצורף 98304
צפה בקובץ המצורף 98330
תודהההההההההעדי
המון מזל טוב, אושר ושירים של טיילור.
חחחחחחחחחחחחחחחחחהלוואי ואת ובעלך תוכלו לממש השנה את הנישואין שלכם
אני גםאוהבת המון
הדהההה תודההההמזל טוב פליימקיפה שלי🩷
אכן לא משהומאחלת לך את כל הטוב שבעולם. שתמיד תשמחי ותשירי (בלב, אם יש לך קול לא משהו).
נכוןמקווה שיוני יגיע מהר ותזכי לראות את טיילור ולהחליף מלא צמידים עם כל מיני סוויפטיות (אבל שלך ישארו הצמידים הכי יפים!)
אעהאהה הלוואי!!שהארי יחזור להופיע ויעשה לכם טיילור וישחרר שני אלבומים חדשים מחר ככה פתאום בלי התראה.
מייליםשהאוטו החדש שלך יזכה לנסוע המון מיילים בלי שום שריטה או בעיה
חחחחחחחחחחחח אני שמחה שאת בצד שלנו מסיבותייך שלךושהצ׳יפס יזכו בסופרבול (כי אנחנו שונאים את הניינרס אבל גם בעיקר כי לא אכפת לי ככה או ככה)
אבא החמוד שלי מושבת כבר שבועיים וחצי מכאבי גב רצחנייםאז שפע ברכות ודברים טעימים (תגידי לאבא החמוד שלך שידאג לך לדברים משמינים!!!)
יאאאא נסיכה שאתתונו את יודעת שאני צריכה לחזור לעבודה אבל רציתי לשלוח כל עוד זה יום ההולדת שלך גם בארץ ולא רק פה.
תודהההההההההההושכל מה שאת רוצה יתגשם אאאאאאאאמממןןןןןןןןןןןןןןן
יאאא הכנת לי במיוחדדד הם מושלמים תודהההה
יואו לקח לי רגע להבין מה לא בסדר בזהמיילים
כן, הניינרז הם האויבים שלנו. ואני הולכת לצפות במשחק עם חבורת אוהדים שלהםחחחחחחחחחחחח אני שמחה שאת בצד שלנו מסיבותייך שלך
הניינרס זה האויבים של הסיהוקס נכון? כששמעתי שהם בגמר אז השם היה לי מוכר נראה לי מסיפורים שלך על האויב חח
אוי לא מה קרה???? מסכן. החלמה מהירה ורפואה שלמהאבא החמוד שלי מושבת כבר שבועיים וחצי מכאבי גב רצחניים
טוב, את צריכה להצדיק את השם שלך אחרי הכלאבל אמא החמודה שלי דאגה לי לדברים טעימים ומשמינים אני לא יכולה לזוז אכלתי כמו חזיר.
חח נראה לי שאני קצת חלודה. ביזבזתי על זה הרבה יותר מידי זמן כשפעם הייתי עושה את זה בדקה וחצייאאא הכנת לי במיוחדדד הם מושלמים תודהההה
חח את אמריקאית מידי תחזרי הביתה!יואו לקח לי רגע להבין מה לא בסדר בזה
תטרילי אותם בפלייליסט טיילורכן, הניינרז הם האויבים שלנו. ואני הולכת לצפות במשחק עם חבורת אוהדים שלהם
היו לו בעבר כאבי גב אבל לא ככה. הוא לא יכול לזוז מהמיטה כבר כמעט 3 שבועותאוי לא מה קרה???? מסכן. החלמה מהירה ורפואה שלמה
טוב, את צריכה להצדיק את השם שלך אחרי הכל
אבל גם כל הכבוד לאמא החמודה שלך
הגיע הזמן להכין גיפים שוב!חח נראה לי שאני קצת חלודה. ביזבזתי על זה הרבה יותר מידי זמן כשפעם הייתי עושה את זה בדקה וחצי
זה טוב מאד ורלוונטי מאד תודהוגם רציתי עוד גיפים אבל לא היה לי זמן ואלו נראו לי הכי רלוונטי לשנה הנוכחית
כן היה כיף וטעיםבכל מקרה מקווה שחגגת כמו שצריך ושהיה לך כיף
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.