Lhuna3
Well-known member
יא תודה!!
איזה חמודים כולם!
מתגעגעת לסם וטובי (וג'וש)
יא תודה!!
יו קולינג מי לאייר?!
|גם אני אותך !!!
חחחח כמובן אני תמיד מקשיבהיהההההה אהובים שלי!
והבאת לי אפילו את הקראש הנוכחי הכי טרי!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי ממששלמרות שאומרת שלא אוהבת בני אדם אני קצת חושדת עכשיו שאולי את כן קצת אוהבת את הגזע הזה
תודה רבה ניק!אוי לונה
פיספסתי את היום הולדת שלך.
כלומר ראיתי את זה אתמול והתכוונתי לכתוב לך ולחשוב איזה גיפים לתת לך שאחרים לא נתנו,
אבל אז שכחתי מזה
אז מזל טוב ענקי
שתמשיכי להיות חברה טובה שלנו עד 120 ומעבר (אנחנו לא יודעים עד כמה את כבר זקנה)
ותהני מסדרות חדשות וישנות וגם קריאות חדשות וחוזרות
אבל שמתי אחד סמלי אני אשאיר לדילן להביא עוד הרבה
מזל טוב לונה!!!
סליחה על האיחור, הייתי צריכה לנהוג איזה שבעתאלפים מייל כדי להגיע לבת דודה שלי ואז ישנתי למשך יום וחצי כדי לחזור לעצמי
אניווי עכשיו בלי תירוצים אני רוצה לאחל לך את כל הטוב שבעולם!!
מקווה שהצלחת לחגוג כמו שצריך עם עוגה ובלונים (בעצם בלי בלונים, בלונים זה פויה) (אלא אם כן את אוהבת אותם ואז סבבה) מוקפת באנשים שאת אוהבת (גם אם זה רק בן אדם וחצי או גם אם זה רק חתול ורבע)
מאחלת לך שיחדשו את כל הסדרות שלך לעונה חדשה שתמיד תהיה טובה יותר מכל אלו שקדמו לה.
שכל השיפים שלך יחיו באושר.
שתשכחי את עלילות הארי פוטר בכל פעם שתסיימי את הספרים כדי שתופתעי מחדש.
שתמיד תהיה לך במבה לשים בתה וקינמון לשים בקוטג׳.
ושתמיד תראי מה שאני רואה כדי שתהיה לי סיבה לכתוב בפורום
רעיון מעולה!וכמובן גם כל האיחולים הרגילים - בריאות, שמחה, נחת, עושר, שהאפליקציה שאת עובדת עליה תימכר במאות מיליוני דולרים ותוכלי לעשות אקזיט ולקנות את תפוז ולדאוג לנו לנצח,
AMEN...שלא תתקעי בפקקים לעולם ושאף פעם לא תהיה אזעקה כשאת במקלחת (חשבתי לאחל שלא תהיה אזעקה בכללי אף פעם אבל החלטתי להיות קצת יותר מציאותית באיחולים…)
חמודייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייאניווי את יודעת שאני פה רק כדי לשים גיפים של בייבי בוי אז קחי, תהני
ושיהיה המון המון מזל טוב עד מאה אליהויים!
צפה בקובץ המצורף 102093
צפה בקובץ המצורף 102094
צפה בקובץ המצורף 102097
צפה בקובץ המצורף 102098
צפה בקובץ המצורף 102099
צפה בקובץ המצורף 102100
וואווווו מאיזה סרט/ים זה???
הוא באמת מהמם פהוואווווו מאיזה סרט/ים זה???
לא יכולה עם ה-puppy eyes האלה!!
תודה על הכל ועל זה ששכנעת אותי לצפות גם בסדרה הזאת, ואמן שתמצאי לנו עוד דברים לאהוב ביחד כי זה באמת הכי כיף!!
וואו אפילו מחו"ל את מצליחה.מזל טוב לדיקטטור האהוב עלינו @טוני החתול !!
ברכה מלאה וגיפים כשאחזור אבל בינתיים מלא מזל טוב!!!!
זאת באמת מתנת יום הולדת מעולה.מזל טוב ניק!
אני יודעת שאנחנו לא בתקופה של חגיגות, אבל בכל זאת שוחררו ארבעה חטופים אז מגיע לך לחגוג וגם מגיע לך להאמין שזו מתנת יומהולדת במיוחד עבורך.
אני מנסה להמנע בכללי, אבל ביום הולדת החוקים אחרים ובין אתמול במסיבה עם המשפחה והיום בעבודה אני אכלתי כמות כזאת שאני מרגיש בהרעלת סוכר כרגע.ואם אתה מעונין גם במתנות אחרות אז מקווה שדואגים לך גם לזה (תבקש מעדימון היא הדודה מחו"ל אז היא צריכה לחזור עם מתנות)
אתה מוזר אז אני לא יודעת אם לאחל לך עוגת יומולדת משמינה (בעצם אתה כן אוכל עוגת שוקולד. נראה לי) אבל אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה, אז אתה חייב עוגה. אין מה לעשות אלה החוקים.
זה באמת נהדר, אבל יש עוד כמה אנשים כאן שלא ראו... גם זה יקרה. (אולי אני אכניס את בילי קרודופ לתוכנית רטרואקטיבית)מאחלת לך שהשנה הזאת תהיה הטובה ביותר בחייך.
כבר גרמת לכולם לראות באפי אז אין לי יותר מה לאחל לך אז.. אממ.. בריאות? לדעת.
בהחלט שתי בחירות מעולות. וגיפים טובים של שניהם. (אוקי, גיף מוזר של בו, אבל גיפים שלו הם מוזרים)קיצר מזל טוב
אני כבר לא יודעת על מי אתה מתאבסס אז קח 2 שאי אפשר לטעות איתם
זאת לא דיקטטורה טובה אם היא מוגבלת בזמןמזל טוב לדיקטטורנו האחד והיחיד!
מאחלת לך עוד שנים רבות של דיקטטורה בפורום הזה.
בהחלט.ושתמיד יהיו גייז חתיכים ומרגשים בכל סדרה שתצפה בה, ובכל ספר שתקרא (כמעט)!
כן כןושיצאו עוד אינסוף סדרות בעולם של מסע בין כוכבים.
פחות חשוב, אבל גםוגם בעולם של מלחמת הכוכבים.
לא. זה כבר מסוכן. אולי רק בקומיקס מיוחד. (קראתי פעם קרוסאובר קומיקס בין מסע בין כוכבים ודוקטור הו)ושיהיה ביניהן קרוסאובר.
שוקולד זה הטעם הלגיטימי היחיד!והרבה סיפוק והצלחה בעבודה החשובה שאתה עובד בה.
ואולי גם לעשות משהו עם כשרון הכתיבה שלך.
וכמובן עוגה טעימה (לטעמך הבררני והמוזר) ליום ההולדת!
בהחלט אחד מהקראשים שלי ואני שמח שלמדת להכיר אותו.לקחתי סיכון קטן עם גוגל בשביל להביא לך גיפים של מישהו שלאחרונה גיליתי שאתה אוהב
זה מישהו מאוד חתיך אבל לא דניאל ג'קסון.
אויש הוא ממש נראה לי כמוהו!זה מישהו מאוד חתיך אבל לא דניאל ג'קסון.
תודה רבהמזל טוב למנהל הפורום שהוא בכלל הטרול הכי גדול בעולם .
שתמשיך להיות כזה ניק ושכל המשאלות שלך התגשמו!
ושיום אחד תתחיל לאכול כמו בן אדם נורמלי.
הוא יוכל לשחק את דניאל בריבוטאויש הוא ממש נראה לי כמוהו!
תודה רבהאומנם קצת באיחור, @טוני החתול מזל טוב מקווה שנהנית מהיום. מאחלת הרבה בריאות, אושר ועושר (ואם אפשר הרבה ממנו), שלא יהיה חם בקיץ בכלל ואולי אחרי באפי תצליח לגרום לצפייה משותפת בפיירפליי? (אני צוחקת כמובן. אם כי זה רק 13 פרקים. פלוס סרט. אני לא יודעת על מה מדובר, בסך הכל כתבתי כמה משפטים).
(ניסיתי למצוא גיפים של טום הולנד אומר מזל טוב אבל נתקלתי רק במעריצים שאיחלו לטום הולנד מזל טוב, אני די בטוחה שזה נחשב )
איך/עם מה אכלת את זה? זה דבר שאין לו טעם בפני עצמו,ואם כבר אכילה לא נורמלית - שבוע שעבר אכלתי בפעם הראשונה טופו (הדיאטנית שלי ביקשה שאני אגוון עם מקורות החלבון שלי) - ודווקא היה לא נורא.
אני מקווה שלפחות הוא טיגן את זה עם קצת שמן זית ולא אכל נא.איך/עם מה אכלת את זה? זה דבר שאין לו טעם בפני עצמו,
רק אל תגיד לי שאכלת טופו בלי כלום
תודה רבהניק!! הרבה מזל טוב
תהנה הרבה מסרטים סדרות וספרים!
אני מרגישה שזו כבר קלישאה לשים לך תמונות של באפי, אבל אני לא מצליחה לחשוב על שום דבר אחר (שלא כבר שמו)
צפה בקובץ המצורף 105868
איך/עם מה אכלת את זה? זה דבר שאין לו טעם בפני עצמו,
רק אל תגיד לי שאכלת טופו בלי כלום
כמובן שאכלתי בלי כלום. כלומר עם ממש מעט מלח. אין לי שום בעיה עם חוסר טעם.אני מקווה שלפחות הוא טיגן את זה עם קצת שמן זית ולא אכל נא.
כמובן שאכלתי בלי כלום. כלומר עם ממש מעט מלח. אין לי שום בעיה עם חוסר טעם.
תשים קצת רוטב סויה אם את אוהב(או טריאקי, משהו בסגנון).אבל זה עדיין שלב החקירה, בפעם הבאה אני אנסה את זה עם קצת רוטב ברביקיו בשביל הטעם ובהמשך אנסה עוד כמה אפשרויות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.