🎉🥳🎁🎀🎈שרשור ימי הולדת 2022🎈🎀🎁🎉🥳

didalf

Well-known member
|בלון||שי| 🥳 |עוגה||1כובע||נרות|🎂🍰💜💙💚💛🧡❤️🤩🥳🥳🥰
אתמול יום הולדת לכותבת המגילות הכי מוכשרת מאז מי שזה לא יהיה שכתב את מגילת אסתר - @keren or5 AKA מיקי טוויסטד|לב||מאוהב|
שיהיה מלא מלא מלא מזל טוב ומלא אושר ועושר וסדרות טובות ושיפים עוד יותר טובים!
ולעולם אל תפסיקי לחפור!!
|בלון||שי| 🥳 |עוגה||1כובע||נרות|🎂🍰💜💙💚💛🧡❤️🤩🥳🥳

1280_0_f8e35db9-708f-4145-96d5-e6315322853b.gif

keren or5

Well-known member
אתמול יום הולדת לכותבת המגילות הכי מוכשרת מאז מי שזה לא יהיה שכתב את מגילת אסתר - @keren or5 AKA מיקי טוויסטד|לב||מאוהב|
ולעולם אל תפסיקי לחפור!!

צפה בקובץ המצורף 44055

תודה על שזכרת, על מה שכתבת ועל הגיפים |מאוהב|. את כזאת חמודה ואני מתה עליך |חיבוק|.
תזכרו שאתם מעודדים את החפירות שלי, אז אל תתפלאו אם תמצאו מתישהו הודעה באורך של ספר שלי או משהו :-D

|מאוהב||לב||לב אדום||גביע|😘

Lhuna3

Well-known member
תזכרו שאתם מעודדים את החפירות שלי, אז אל תתפלאו אם תמצאו מתישהו הודעה באורך של ספר שלי או משהו :-D

גברת יום הולדת מיקי-טוויסטד-קרן-אור בינתיים את לא חופרת פה מספיק, ואל תאיימי עלינו,
הנה מתנת יום הולדת ונא להשתמש בה:

1647107576730.jpeg

ומזל טוב!!
😘😘😘😘😘😘

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ולעולם אל תפסיקי לחפור!!

צפה בקובץ המצורף 44055

מזל טוב!!!
🥳 🎂🥳 🎂🥳 🎂🥳 🎂🥳 🎂

שתזכי לעוד שנים רבות של צפיית טלוויזיה (ואולי אפילו עוד כמה אחרי שכל שידורי הטלוויזיה יפסקו בגלל המהפכה)
וכן, אני חוזר אחרי אחרים, אבל תמשיכי לחפור (אני חושב שאת יודעת עד כמה עמוק זה צריך להיות)
breaking bad digging.gif

מילי08

Well-known member
אני לא יכולה להמשיך להגיב היום ואני גם ככה באיחור באיחול אז בינתיים בקטנה - יום הולדת שמח ומזל טוב.
מקווה לברך כמו שצריך בהמשך

LeAnnDylan

Well-known member
מזל טוב מיקי🥳🥳🥳 עושה רושם שעם כל אתי החפירה שקיבלת כאן במתנה, אנחנו סוף סוף יודעים למי באמת כדאי להתקשר אם נצטרך להחביא גופה:-P:

מקווה שחגגת כמו שצריך מוקפת בדברים משמינים וזוגות גאים לא מתפקדים:-P:

מילי08

Well-known member
ולעולם אל תפסיקי לחפור!!
לא שכחתי לא שכחתי!
@keren or5
מזל טוב באיחור קליל ובלתי מורגש :-D |מזלט||עוגה||רוקדות||בלונים||חגיגה|
מאחלת לנו שתכתבי יותר בפורום כי את מעלה נקודות מבט מאוד מעניינות ומעוררות דיון.
מאחלת לך שנת יומולדת מופלאה ומלאת תובנות חדשות.
שנה של עולם טלוויזיוני מעניין וגיי שיפים מחממי לב

(את צריכה לכתוב יותר כדי שאני אדע להיות יותר ספציפית בגיפים שלי)
מזל טוב

didalf

Well-known member
|בלון||שי||בלונים| 🥰 🥳 🥳 |עוגה||לוליפופ||בלון||בלונים||לבצהוב||לבסגול||לבכחול||לבירוק||לב||לב אדום||מנצנץ||נרות|
כבר אחרי 12? כן. אז תגידו מלא מלא מזל טוב לדינזוארית האהובה עלינו @Lhuna3 שחוגגת היום בדיוק מליון ואחת אביבים!|מאוהב|
לונה מלא מלא מזל טוב ויומולדת שמח וכמובן טעים.
שתתמכרי לדברים שווים ולא הארי פוטר (כי זה לא מעניין אותי), שתמצאי זמן לראות כל מה שתרצי ושכל מה שתרצי ישודר בדרכים נוחות, שתחתני עם דיוויד טננט וכריס המסוורת' ותעשו שבוע שבוע (יש להם ילדים אז כל שבוע מישהו מהם משוחרר לשמור על הילדים) ואני מקווה שיש לך חופש עכשיו ושהוא מנוצל היטב (כלומר כנראה לסיים את כל ההארי פוטרים), ושתצליחי להוציא את ברונו מהראש אבל לעולם לא תגמלי מהמילטון.
ושתמיד תמשיכי לכתוב פה ולהיות חמודה ומקסימה ומצחיקה ועם טעם קצת מפוקפק באוכל אבל לא כמו ניק אז הכל בסדר.
אוהבת מלא|חיבוק||לב||מאוהב|
|בלון||שי||בלונים| 🥰 🥳 🥳 |עוגה||לוליפופ||בלון||בלונים||לבצהוב||לבסגול||לבכחול||לבירוק||לב||לב אדום||מנצנץ||נרות|

Lhuna3

Well-known member
כבר אחרי 12? כן. אז תגידו מלא מלא מזל טוב לדינזוארית האהובה עלינו @Lhuna3
יה תודה!! |חיבוק||חיבוק||חיבוק|

שחוגגת היום בדיוק מליון ואחת אביבים!|מאוהב|
לונה מלא מלא מזל טוב ויומולדת שמח וכמובן טעים.
שתתמכרי לדברים שווים ולא הארי פוטר (כי זה לא מעניין אותי)
|שפם| אנחנו נצטרך למצוא את הכישוף הנכון בשביל שזה יעניין אותך בכפייה...
, שתמצאי זמן לראות כל מה שתרצי ושכל מה שתרצי ישודר בדרכים נוחות,
אמן!!
שתחתני עם דיוויד טננט וכריס המסוורת' ותעשו שבוע שבוע (יש להם ילדים אז כל שבוע מישהו מהם משוחרר לשמור על הילדים)
אמן ואמן :-D

ואני מקווה שיש לך חופש עכשיו ושהוא מנוצל היטב (כלומר כנראה לסיים את כל ההארי פוטרים), ושתצליחי להוציא את ברונו מהראש אבל לעולם לא תגמלי מהמילטון.
ושתמיד תמשיכי לכתוב פה ולהיות חמודה ומקסימה ומצחיקה ועם טעם קצת מפוקפק באוכל אבל לא כמו ניק אז הכל בסדר.
😁

ותודה על כל הגיפים המהממים!!
חחח מצחיקים אנשים שעשו את זה להמילטון בסוף :-D

מילי08

Well-known member
לונההההההה |מאוהב||מאוהב| |מזלט||מזלט||חגיגה||בלונים||חגיגה||בלונים|
מזל טוב ענק ויום הולדת מהמם!!!
תמשיכי להוכיח לכולם שגיל זה רק מספר וגם עם רגל אחת בקבר אפשר להנות בדיוק כמונו- הצעירים והבליינים!
מאחלת לך להמשיך להנות מטלוויזיה טובה וספרים טובים, ומחתולה הרוטנת ושאר בעלי חיים ובעיקר מהקהילה הקטנה שלנו |לבסגול||לבסגול||לבסגול|
מאחלת לנו להמשיך להנות מהכתיבה שלך, ומהחוכמה שלך (בכל זאת, זקנת השבט) ומהנועם שלך |חיבוק||חיבוק||חיבוק|
מצטרפת לאיחולים של עחו"ס בנוגע לגברים החשובים בחייך, אבל אולי נצטרך קצת לריב עליהם.
שהחיים תמיד יהיו לך קסם!

אני לא יודעת מאיפה עחו"ס מצאה את הגיפים המהממים האלה אז יהיה לי קשה להתעלות אבל אני אני מנסה

מילי08

Well-known member
שתחתני עם דיוויד טננט וכריס המסוורת' ותעשו שבוע שבוע (יש להם ילדים אז כל שבוע מישהו מהם משוחרר לשמור על הילדים)
סידור מעולה :-D
זה לחכמים מידי. את יכולה לאמלק לי?

Lhuna3

Well-known member
זה לחכמים מידי. את יכולה לאמלק לי?
יש שתי תיאוריות מובילות בפיזיקה המודרנית: מכניקת הקוונטים, ותורת היחסות הכללית (שמסבירה את תופעת הכבידה).
הבעיה שהן עומדות בסתירה זו לזו. הראשונה מסבירה את התנהגות עולם המיקרו (החלקיקים הקטנים) והשניה את עולם המקרו.
כבר מספר עשורים מנסים למצוא תורה אחת מאוחדת - "כבידה קוונטית" - שתחליף את שתיהן ותסביר את הכל ביחד.
חלק מהתיאוריות שנחשבות כרגע המבטיחות ביותר להיות "התשובה", הן כאלו שלפיהן לא קיים דבר כזה זמן.
(אבל כן קיימת סיבתיות.)
זהו.
ולפיכך,
אני לא יכולה להיות זקנה יותר מאף אחד אחר פה!
אולי רק יותר סיבתית.
|פטיש|

Lhuna3

Well-known member
לונההההההה |מאוהב||מאוהב| |מזלט||מזלט||חגיגה||בלונים||חגיגה||בלונים|
מזל טוב ענק ויום הולדת מהמם!!!
תמשיכי להוכיח לכולם שגיל זה רק מספר וגם עם רגל אחת בקבר אפשר להנות בדיוק כמונו- הצעירים והבליינים!
מאחלת לך להמשיך להנות מטלוויזיה טובה וספרים טובים, ומחתולה הרוטנת ושאר בעלי חיים ובעיקר מהקהילה הקטנה שלנו |לבסגול||לבסגול||לבסגול|
מאחלת לנו להמשיך להנות מהכתיבה שלך, ומהחוכמה שלך (בכל זאת, זקנת השבט) ומהנועם שלך |חיבוק||חיבוק||חיבוק|
מצטרפת לאיחולים של עחו"ס בנוגע לגברים החשובים בחייך, אבל אולי נצטרך קצת לריב עליהם.
שהחיים תמיד יהיו לך קסם!

אני לא יודעת מאיפה עחו"ס מצאה את הגיפים המהממים האלה אז יהיה לי קשה להתעלות אבל אני אני מנסה

ת-ו-ד-ה!! |מאוהב||מאוהב||מאוהב|

אנחנו נתחלק בגברים ולא נריב עליהם ;-)

Reutk

Active member
לונה, מזל טובבבב!!! |בלון||בלון||בלון||כתר||שי|

שתמשיכי לאתגר אותנו בתפיסות הלא קונבנציונליות שלך בנוגע לדמוית אהובות (מה שבאמת מעלה את השאלה, מי הדמות אהובה עליך בהארי פוטר|תוהה|??). שכל משאלות ליבך יתגשמו אך ורק לטובה, למקרה שהחיים על פלנטה מבודדת הם לא כל מה שאת מקווה לו. שאנשים היו יותר כמוך |מאוהב| ופחות כמו אנשים...|שפם| ושתזכי להרבה הרבה סדרות טובות ולהרבה דיונים מעניינים עליהן.
5a914e1b140babce8dc34c1dbdd8cd59.gif

tumblr_mgzg377mGF1rlg4h9o1_250.gif
EemBMy3X0AInLuj.jpg

tumblr_oxd699Iz7d1tiqwkoo1_400.gif הורדה.jpeg

קבצים מצורפים

• הורדה (1).jpeg
    הורדה (1).jpeg
    KB 10.6 · צפיות: 0

Lhuna3

Well-known member
לונה, מזל טובבבב!!! |בלון||בלון||בלון||כתר||שי|

תודה!! |חיבוק||חיבוק||חיבוק|
שתמשיכי לאתגר אותנו בתפיסות הלא קונבנציונליות שלך בנוגע לדמוית אהובות (מה שבאמת מעלה את השאלה, מי הדמות אהובה עליך בהארי פוטר|תוהה|??).
האמת שאני נוטה לחבב את וולד... סתם לא צריך להגזים :-D
( אבל אני לא מתחייבת שאם מתישהו בהמשך הספרים שעוד לא קראתי הוא יסביר את הצד שלו אז אני לא אקשיב בראש פתוח 😬 )

שכל משאלות ליבך יתגשמו אך ורק לטובה, למקרה שהחיים על פלנטה מבודדת הם לא כל מה שאת מקווה לו. שאנשים היו יותר כמוך |מאוהב| ופחות כמו אנשים...|שפם| ושתזכי להרבה הרבה סדרות טובות ולהרבה דיונים מעניינים עליהן.
חחח תודה ושיחקת אותה גם כן עם הגיפים המהממים!! |מאוהב||מאוהב||מאוהב|
קשה לי להוריד את החיוך מכל הגיפים שלכן!
|חיוךרחב||חיוךרחב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מזל טוב לונה!!!! 🥳🎆🎊🤩🧙‍♀️👑✨✨✨🎂🎂🍧🥇🎆🎉🎊🥳
שתהיה לך עוד שנה ברוכה וקסומה על כדור הארץ איתנו (ולרוע המזל עם שאר האנושות)
תמשיכי להיות כמו שאת תמיד
ובאופן כללי קחי את כל הדברים הטובים שאחרים כאן כתבו לך ותזכרי שבגלל שאני מנהל זה נחשב כאילו גם אני כתבתי אותם.

(אין לי רעיונות לגיפים שעוד לא עשו אז שמתי ברכות הארי פוטר)
(האמת שנזכרתי שאת אוהבת את צ'אק מסמוך על סול, אבל אין ממש גיפים חגיגיים שלו)
(ואני גם מתנחם בה שאני השתמשתי בכתב הכי גדול)
1650212325848.png

1650212347189.png

Lhuna3

Well-known member
מזל טוב לונה!!!! 🥳🎆🎊🤩🧙‍♀️👑✨✨✨🎂🎂🍧🥇🎆🎉🎊🥳
שתהיה לך עוד שנה ברוכה וקסומה על כדור הארץ איתנו (ולרוע המזל עם שאר האנושות)
תודה!!
:-D אולי יגיע איזה ת'אנוס לעזור לצמצם קצת...
תמשיכי להיות כמו שאת תמיד
ובאופן כללי קחי את כל הדברים הטובים שאחרים כאן כתבו לך ותזכרי שבגלל שאני מנהל זה נחשב כאילו גם אני כתבתי אותם.

(אין לי רעיונות לגיפים שעוד לא עשו אז שמתי ברכות הארי פוטר)
זה שווה! |מאוהב||מאוהב||מאוהב|
למרות שקצת מצער אותי לזכור שאני muggle (אני יודעת עכשיו שתרגמו את זה "מוגלאג").
(האמת שנזכרתי שאת אוהבת את צ'אק מסמוך על סול, אבל אין ממש גיפים חגיגיים שלו)
נכון...
chuck.gif
(ואני גם מתנחם בה שאני השתמשתי בכתב הכי גדול)
1650212325848.png

1650212347189.png
:love::love::love:

dilia snake

Well-known member
מזל טוב! עד 120 מוקפת בגברים שאת אוהבת(שכולם ישתמרו בצורה נהדרת, ככה שהם לא יזדקנו אף פעם). וכמובן אושר ועושר בריאות ושאר הדברים הלא חשובים.

(ומצטערת שאין גיפים ודברים שווים, אני נוראית בדברים האלו).

|חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק|

למעלה