didalf
Well-known member
אתמול יום הולדת לכותבת המגילות הכי מוכשרת מאז מי שזה לא יהיה שכתב את מגילת אסתר - @keren or5 AKA מיקי טוויסטד
שיהיה מלא מלא מלא מזל טוב ומלא אושר ועושר וסדרות טובות ושיפים עוד יותר טובים!
ולעולם אל תפסיקי לחפור!!
תודה על שזכרת, על מה שכתבת ועל הגיפים . את כזאת חמודה ואני מתה עליך .
אתמול יום הולדת לכותבת המגילות הכי מוכשרת מאז מי שזה לא יהיה שכתב את מגילת אסתר - @keren or5 AKA מיקי טוויסטד
ולעולם אל תפסיקי לחפור!!
צפה בקובץ המצורף 44055
אני כבר מחכה לספר שלךתזכרו שאתם מעודדים את החפירות שלי, אז אל תתפלאו אם תמצאו מתישהו הודעה באורך של ספר שלי או משהו
מזל טוב!!!
ולעולם אל תפסיקי לחפור!!
צפה בקובץ המצורף 44055
לא שכחתי לא שכחתי!
ולעולם אל תפסיקי לחפור!!
יה תודה!!כבר אחרי 12? כן. אז תגידו מלא מלא מזל טוב לדינזוארית האהובה עלינו @Lhuna3
שחוגגת היום בדיוק מליון ואחת אביבים!
אנחנו נצטרך למצוא את הכישוף הנכון בשביל שזה יעניין אותך בכפייה...לונה מלא מלא מזל טוב ויומולדת שמח וכמובן טעים.
שתתמכרי לדברים שווים ולא הארי פוטר (כי זה לא מעניין אותי)
אמן!!, שתמצאי זמן לראות כל מה שתרצי ושכל מה שתרצי ישודר בדרכים נוחות,
אמן ואמןשתחתני עם דיוויד טננט וכריס המסוורת' ותעשו שבוע שבוע (יש להם ילדים אז כל שבוע מישהו מהם משוחרר לשמור על הילדים)
ואני מקווה שיש לך חופש עכשיו ושהוא מנוצל היטב (כלומר כנראה לסיים את כל ההארי פוטרים), ושתצליחי להוציא את ברונו מהראש אבל לעולם לא תגמלי מהמילטון.
ושתמיד תמשיכי לכתוב פה ולהיות חמודה ומקסימה ומצחיקה ועם טעם קצת מפוקפק באוכל אבל לא כמו ניק אז הכל בסדר.
סידור מעולהשתחתני עם דיוויד טננט וכריס המסוורת' ותעשו שבוע שבוע (יש להם ילדים אז כל שבוע מישהו מהם משוחרר לשמור על הילדים)
זה לחכמים מידי. את יכולה לאמלק לי?Time might not exist, according to physicists and philosophers, but that's okay
Does time exist? The answer to this question may seem obvious: of course it does! Just look at a calendar or a clock.phys.org
יש שתי תיאוריות מובילות בפיזיקה המודרנית: מכניקת הקוונטים, ותורת היחסות הכללית (שמסבירה את תופעת הכבידה).זה לחכמים מידי. את יכולה לאמלק לי?
לונההההההה
מזל טוב ענק ויום הולדת מהמם!!!
תמשיכי להוכיח לכולם שגיל זה רק מספר וגם עם רגל אחת בקבר אפשר להנות בדיוק כמונו- הצעירים והבליינים!
מאחלת לך להמשיך להנות מטלוויזיה טובה וספרים טובים, ומחתולה הרוטנת ושאר בעלי חיים ובעיקר מהקהילה הקטנה שלנו
מאחלת לנו להמשיך להנות מהכתיבה שלך, ומהחוכמה שלך (בכל זאת, זקנת השבט) ומהנועם שלך
מצטרפת לאיחולים של עחו"ס בנוגע לגברים החשובים בחייך, אבל אולי נצטרך קצת לריב עליהם.
שהחיים תמיד יהיו לך קסם!
אני לא יודעת מאיפה עחו"ס מצאה את הגיפים המהממים האלה אז יהיה לי קשה להתעלות אבל אני אני מנסה
לונה, מזל טובבבב!!!
האמת שאני נוטה לחבב את וולד... סתם לא צריך להגזיםשתמשיכי לאתגר אותנו בתפיסות הלא קונבנציונליות שלך בנוגע לדמוית אהובות (מה שבאמת מעלה את השאלה, מי הדמות אהובה עליך בהארי פוטר??).
חחח תודה ושיחקת אותה גם כן עם הגיפים המהממים!!שכל משאלות ליבך יתגשמו אך ורק לטובה, למקרה שהחיים על פלנטה מבודדת הם לא כל מה שאת מקווה לו. שאנשים היו יותר כמוך ופחות כמו אנשים... ושתזכי להרבה הרבה סדרות טובות ולהרבה דיונים מעניינים עליהן.
תודה!!מזל טוב לונה!!!!
שתהיה לך עוד שנה ברוכה וקסומה על כדור הארץ איתנו (ולרוע המזל עם שאר האנושות)
זה שווה!תמשיכי להיות כמו שאת תמיד
ובאופן כללי קחי את כל הדברים הטובים שאחרים כאן כתבו לך ותזכרי שבגלל שאני מנהל זה נחשב כאילו גם אני כתבתי אותם.
(אין לי רעיונות לגיפים שעוד לא עשו אז שמתי ברכות הארי פוטר)
נכון...(האמת שנזכרתי שאת אוהבת את צ'אק מסמוך על סול, אבל אין ממש גיפים חגיגיים שלו)
(ואני גם מתנחם בה שאני השתמשתי בכתב הכי גדול)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.