שם או כינוי: דילן
לאיזה דור אתם שייכים (מי שלא בטוח ראו טבלה למטה): בומרית
בלונדיני/ת מועדפ/ת? ליאן ריימס (+שלוש תמונות שצילמתי משלושת ההופעות שלה בדצמבר)
סדרות החודש: ראיתי ממש מעט:
Lessons in Chemistry,
The Morning Show,
The Good Wife,
Vigil
סרטי החודש: גם מעט:
It's Christmas Eve,
Pitch Perfect
שירי החודש: ספוטיפיי טוענים שזה בעיקר אידינה מנזל, אפל טוענים שזה בעיקר ליאן. אני טוענת שזה בעיקר כריסמס.
ספר החודש:
Sunshine Girl של ג'וליאנה מרגורליס. לא יצא לי להאזין לו יותר מידי, רק בטיסות והן היו קצרות אז לא סיימתי אותו עדין.
דמויות החודש: קורי פאקינג אליסון!! ברדלי ג'קסון, אלישיה פלוריק, איב.
שחקני החודש: בילי קרודאפ, ריס ווית'רספון, ג'וליאנה מרגוליס, ליאן ריימס.
קראש החודש: בייבי בוי
ציטוט חודשי:
סיבה למסיבה: אין לי סיבה למסיבות יותר. אין לי הופעה של ליאן באופק ואיבדתי כל רצון לחיות
אבל יש לי כרטיסים למחזמר החדש של אידינה מנזל במרץ אז אני מניחה שאסחוב עד אז.
למתקדמים: סיפור החודש: יש לי סיפורים באורך הגלות אבל אפס מוטיבציה וכוחות נפשיים לספר אותם עכשיו. אולי בהמשך?
למה אתם מצפים בחודש ינואר: שליאן תשחרר תאריכים חדשים ל2024 ושיהיו בקליפורניה כי אין לי כסף לטוס יותר
האם הייתם צופים בסרט שיראה את העתיד שלכם? כן
מה הסרט ו/או סדרה הכי ישן שלדעתכם עדיין עומד במבחן הזמן? Face/Off הוא לא כזה ישן (1997) אבל גם לא ראיתי סרטים ממש ישנים. אולי ET? תמיד כיף לראות אותו.
איך אתם אוהבים את הקפה שלכם? שפוך בכיור כדי שאוכל לפנות את הכוס להכין שוקו.
מה תאכלו בבית אבל לא במסעדה? קובה? דג מרוקאי? ג'חנון? לא יודעת. הדברים האלה נראים לי כמו משהו שצריך להשגיח על רמת החריפות שלהם
לא שאני אוכלת אותם יותר מידי בכל מקרה אבל בשביל הפעם באף פעם שאני אוכלת אחד מהם נראה לי שעדיף לא בחוץ.
מה תאכלו במסעדה אבל לא בבית? דברים שמסובך מידי או ארוך מידי להכין בבית חח. אבל בתאכלס לרוב זה פשוט סלמון כי משום מה הוא טעים יותר במסעדה
מה יותר חמוד - ילדים או חיות? ברור שילדים. פיכסה חיות. למרות שאתמול היה אמור להיות לי דייט עם קציצי. היינו אמורות לאכול גלידה ולצפות בסרטים של דרו ברימור כל הלילה והחצופה הזאת נרדמה ב-20:00
מי האמן המוביל שלכם השנה במוזיקה [למי שאין דרך לדעת, תנחשו מה היה אם היה לכם]? תעמידו פנים שאתם מופתעים
אגב מסתבר שחרשתי עליה כל כך הרבה שקיבלתי סרטון תודה על היותי טופ פאן
(כאילו אובייסלי זה לכל מי ששמע אותה מעל כמות מסויימת אבל אני הולכת להעמיד פנים שזה היה במיוחד בשבילי
)
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בבוקר? זו שאלה טובה, כי טכנית השעון שלי מכוון ל-7:30 ואני אמורה לצאת מהבית ב-8:50 הכי מאוחר, אבל בדר"כ אני יוצאת ב-9:15. אבל בפועל אני אומנם ערה כשהשעון מעורר מצלצל. אני פשוט לא טורחת להתארגן עד לפני 7 ד' לפני שאני צריכה לצאת. אז השאלה היא האם אני יכולה להגיד שאני מתארגנת ב-7 ד' או שכל הזמן שאני ערה שלוקח לי להתאפס על עצמי ולעזוב את הטלפון גם נחשב?
אתם צריכים להרכיב נבחרת כדורגל מדמויות טלוויזיה - במי תבחרו (10 שחקנים ושוער)? את כל הקבוצה של טד לאסו. אין לי שום כוונה לנסות לחשוב על אנשים אחרים שמשחקים כדורגל. סורי. אני כבר 5 שעות עונה על השאלון הזה כי כל שניה מפריעים לי.
לא כולל החודשים האחרונים, איך הייתה 2023? היא דווקא הייתה ממש טובה עד הסוף שלה
מה הציפיות שלכם לשנת 2024? לחסל את חמאס, להחזיר את החטופים, לאטום את כל הגבולות, ולראות את ליאן. גם משפחה בפסח יכול להיות נחמד.
תמונה ו/או סרטון ו/או בדיחה שתרצו לחלוק עם הכיתה:
אין לי כוח סורי.