🐣 ברוכים OFF-באים ל2025 🌍 ⛑️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האם זה יהיה האוף הראשון ל2025?
(אני מניח שכן)
וכבר כמה דקות ואין... (אה רגע, בדקתי ומסתבר שיש)
אז כנראה נקבל עוד מהרגיל בשנה הזאת.

ובכל זאת ברוכים הבאים

didalf

Well-known member
האם זה יהיה האוף הראשון ל2025?
(אני מניח שכן)
וכבר כמה דקות ואין... (אה רגע, בדקתי ומסתבר שיש)
אז כנראה נקבל עוד מהרגיל בשנה הזאת.

ובכל זאת ברוכים הבאים
ג'וני ביילי אני רוצה לרקוד את חיי איתך|מאוהב|

האם ללכת לשירותים-מקלחת-לישון או לחכות עוד קצת לזיקוקי חות'ים?

דורי 1981

Well-known member
כל עוד זה OFF ולא אוף עם דגש באות ו', אני בעד. נקווה שהשנה תהיה מוצלחת מקודמתה, בטלוויזיה ובקולנוע (ולא פחות חשוב, בחיים עצמם במישור הלאומי והאישי).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בנימה הרבה יותר עצובה, ראיתי ידיעות שהבעל של אוברי פלאזה נפטר/התאבד ;-(
גם שמעתי על זה.
ולא נכנסתי לעניין אבל שמעתי שאוברי קיבלה הרבה מסרים מגעילים בנושא - בסגנון שהיא גרמה לו להתאבד כי היא בגדה בו. כמו שאמרתי לא התעמקתי כי ברור לי שזה יהיה מעצבן אז אני לא יודע אם היא בגדה בו או אם הוא התאבד או מה. בכל מקרה זה מזכיר שאנשים באינטרנט הם מגעילים.
דווקא ממש שמח בשבילהם. הם נראים לי זוג מעולה. ואני מקווה שהם wholsome כמו שהרושם שהם נותנים כלפי חוץ.
אני לא יודע למה הדף הזה בחר דווקא תמונה כל כך לא טובה של טום.

didalf

Well-known member
גם שמעתי על זה.
ולא נכנסתי לעניין אבל שמעתי שאוברי קיבלה הרבה מסרים מגעילים בנושא - בסגנון שהיא גרמה לו להתאבד כי היא בגדה בו. כמו שאמרתי לא התעמקתי כי ברור לי שזה יהיה מעצבן אז אני לא יודע אם היא בגדה בו או אם הוא התאבד או מה. בכל מקרה זה מזכיר שאנשים באינטרנט הם מגעילים.
מהההה
אני רק ראיתי תגובות מגעילות ומפגרות של "יופי היא פנויה עכשיו" שזה בעצמו גועל נפש, אבל רמה כזאת לא ראיתי.
אנשים הם גועל נפש מתי משמידים אותנו?
(אבל הוא כן התאבד. אבל דילן אמרה לי ששניהם נאבקו עם דכאון)
דווקא ממש שמח בשבילהם. הם נראים לי זוג מעולה. ואני מקווה שהם wholsome כמו שהרושם שהם נותנים כלפי חוץ.
הם באמת ממש חמודים|מאוהב|
אני לא יודע למה הדף הזה בחר דווקא תמונה כל כך לא טובה של טום.
חחחח אם אני זוכרת נכון זנאדיה בעצמה העלתה את זה ביומולדת שלו כאיזה בדיחה פנימית או משהו.

Lhuna3

Well-known member
לא נכנסתי לעניין אבל שמעתי שאוברי קיבלה הרבה מסרים מגעילים בנושא - בסגנון שהיא גרמה לו להתאבד כי היא בגדה בו. כמו שאמרתי לא התעמקתי כי ברור לי שזה יהיה מעצבן אז אני לא יודע אם היא בגדה בו או אם הוא התאבד או מה. בכל מקרה זה מזכיר שאנשים באינטרנט הם מגעילים.
מהההה
אני רק ראיתי תגובות מגעילות ומפגרות של "יופי היא פנויה עכשיו" שזה בעצמו גועל נפש, אבל רמה כזאת לא ראיתי.
אמרתי לכם שתאנוס צדק. הכי גועל נפש של אנשים.
ועצוב נורא לשמוע ששניהם היו עם דיכאון.

keren or5

Well-known member
מהההה
(אבל הוא כן התאבד. אבל דילן אמרה לי ששניהם נאבקו עם דכאון)
:-0 :mad:;-(
אמרתי לכם שתאנוס צדק. הכי גועל נפש של אנשים.
ועצוב נורא לשמוע ששניהם היו עם דיכאון.
|כן|
גם אני! אני באופן מוזר בעדם. ואת זנדייאה אני מעריצה מהתפקיד שהיא עושה ב-"אופוריה" |מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
תכתבו משהו רנדומלי מצחיק מאחד החלומות שחלמתם בלילות האחרונים.
שלי:
אני שואלת את גוגל בת כמה חנה לסלואו והוא לא מוכן להגיד לי.

למעלה