dilly snake
Active member
כן, אבל זה ללא נעים להתחיל לצאת מהמיטה באמצע הלילה.אם יהיה חותים אז יהיה. 10 דקות וחוזרים לישון.
לפחות היה לילה שקט.
כן, אבל זה ללא נעים להתחיל לצאת מהמיטה באמצע הלילה.אם יהיה חותים אז יהיה. 10 דקות וחוזרים לישון.
אפשר לשאול אם את יודעת מה הגורם לכך?גם הלילה לא ישנתי, עכשיו התייאשתי אז קמתי לעשות קפה.
עכשיו כן, כלומר אני חושבת שאני די בטוחה, היום סוף סוף ירד לי האסימון: נדודי השינה הקשים וגם תופעות לא נעימות אחרות שחוויתי בשבוע האחרון, הן בסיכוי גבוה תסמיני גמילה מהכדורים שהפסקתי לקחת (כדורים שאני לוקחת להתמודדות נגד OCD).אפשר לשאול אם את יודעת מה הגורם לכך?
אפשר לשאול כמה זמן את מנסה להיגמל מהכדורים?עכשיו כן, כלומר אני חושבת שאני די בטוחה, היום סוף סוף ירד לי האסימון: נדודי השינה הקשים וגם תופעות לא נעימות אחרות שחוויתי בשבוע האחרון, הן בסיכוי גבוה תסמיני גמילה מהכדורים שהפסקתי לקחת (כדורים שאני לוקחת להתמודדות נגד OCD).
ולמרות שידעתי ואפילו הטפתי לאנשים אחרים שמכדורים פסיכיאטריים אסור להפסיק בפתאומיות וחייבים לעקוב אחרי ההוראות ולעשות את זה בהדרגה - כשזה הגיע אל עצמי זילזלתי וחשבתי שאני אהיה בסדר, והפסקתי לא בדיוק מהיום להיום אבל משהו דומה לזה
והבוקר אחרי הלילה ללא שינה חוויתי גם כבר מצב ממש לא נעים של בחילות ממושכות, ועוד דברים... ואז הבנתי שזה (כנראה) זה.
עכשיו אני כבר מרגישה טוב יחסית, למרות שעדיין לא ישנתי ומפחדת שעדיין לא אצליח, אבל נראה לי שהחלק הקשה מאחורי.
בקיצור כנראה שאני הייתי צריכה ללמוד את זה בדרך הקשה אז תזכרו את זה ואל תעשו את אותה שטות אם וכאשר תרצו להוריד (או להחליף) כדורים: לא לזלזל בפרוטוקולים של גמילה מכדורים!
לונה מה זה? זה לא מוצא חן בעיני.גם הלילה לא ישנתי, עכשיו התייאשתי אז קמתי לעשות קפה.
אההה ובכן זה מסביר דברים.עכשיו כן, כלומר אני חושבת שאני די בטוחה, היום סוף סוף ירד לי האסימון: נדודי השינה הקשים וגם תופעות לא נעימות אחרות שחוויתי בשבוע האחרון, הן בסיכוי גבוה תסמיני גמילה מהכדורים שהפסקתי לקחת (כדורים שאני לוקחת להתמודדות נגד OCD).
ולמרות שידעתי ואפילו הטפתי לאנשים אחרים שמכדורים פסיכיאטריים אסור להפסיק בפתאומיות וחייבים לעקוב אחרי ההוראות ולעשות את זה בהדרגה - כשזה הגיע אל עצמי זילזלתי וחשבתי שאני אהיה בסדר, והפסקתי לא בדיוק מהיום להיום אבל משהו דומה לזה
והבוקר אחרי הלילה ללא שינה חוויתי גם כבר מצב ממש לא נעים של בחילות ממושכות, ועוד דברים... ואז הבנתי שזה (כנראה) זה.
עכשיו אני כבר מרגישה טוב יחסית, למרות שעדיין לא ישנתי ומפחדת שעדיין לא אצליח, אבל נראה לי שהחלק הקשה מאחורי.
בקיצור כנראה שאני הייתי צריכה ללמוד את זה בדרך הקשה אז תזכרו את זה ואל תעשו את אותה שטות אם וכאשר תרצו להוריד (או להחליף) כדורים: לא לזלזל בפרוטוקולים של גמילה מכדורים!
וואי לחלוטין זאת הסיבה.עכשיו כן, כלומר אני חושבת שאני די בטוחה, היום סוף סוף ירד לי האסימון: נדודי השינה הקשים וגם תופעות לא נעימות אחרות שחוויתי בשבוע האחרון, הן בסיכוי גבוה תסמיני גמילה מהכדורים שהפסקתי לקחת (כדורים שאני לוקחת להתמודדות נגד OCD).
עכשיו כן, כלומר אני חושבת שאני די בטוחה, היום סוף סוף ירד לי האסימון: נדודי השינה הקשים וגם תופעות לא נעימות אחרות שחוויתי בשבוע האחרון, הן בסיכוי גבוה תסמיני גמילה מהכדורים שהפסקתי לקחת (כדורים שאני לוקחת להתמודדות נגד OCD).
אני פעם הפסקתי על דעת עצמי תרופות לPMS וכמעט דפקתי לעצמי את הקרישה של הדם.אבל אני מבין לחלוטין את הקטע הזה של להטיף לאחרים ובכל זאת לא ליישם לעצמך. גם עשיתי בעבר דברים מטופשים עם כדורים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.