It's Always Sunny
Well-known member
החלמה מהירה!!ואני מעבירה את היום במיון כי אבא שלי (שוב) נפל..
החלמה מהירה!!ואני מעבירה את היום במיון כי אבא שלי (שוב) נפל..
ווי מעצבנתלא היה עמוס, הבעיה שהתברר שהיא חתיכת זבל מהגיהינום. נניח בימי ראשון הייתי אמורה לסיים אצלה באחת וברבע לשלוש כבר להגיע למרפאה הקבועה שלי והיא ידעה שאני קצרה בזמן כי אני צריכה להגיע לאוטובוס וזה נסיעה של 20 דק' וזה תמיד הרגיש שהיא מעכבת אותי בכוונה. ועוד תלונות מוזרות(כמו ביקורת על זה שאני הולכת עם מסיכות פנים שחורות כשאני בעבודה, להשתדל שלא יראו שאני עם נעליים של בלנדסטון. דברים מופרעים)
חחחחח את מכירה אותי טובהאם הטיול הזה הוא הסיבה לכך שקמת מוקדם בשישי בבוקר?
בוצעאז אני מכריחה אותה מחר ללכת איתי שוב![]()
כמובן שאני זוכרת מה אני ניק?אהבתי שזכרת שהייתה פעם קודמת חחח.
גם בפעם הקודמת לא שתקתי אבל פה אין ספק שאני חייבת לומר משהו, כי הציון שרשום לי הוא מתחת לציון עובר ואני קיבלתי יותר מזה.
אוי לא החלמה מהירהואני מעבירה את היום במיון כי אבא שלי (שוב) נפל..
כן, לפעמים זה מטריף אותי. אבל זה גם מטריד אותי שאין לי יכולת לסבלנות עם סרטונים.אני שונאת כשלסרטונים יש אקספוזיציה כל כך ארוכה עד שהם מגיעים לפואנטהמה איתך?
אויש.היה לי יום לא כיף בכלל בעבודה הכל עצבן אותי ונתקעתי עד מאוחר (כלומר 6 בשבילי זה מאוחר)
וואי ממש חראית. מה היא רוצה מהחיים שלך.זה יצא שעבדתי שני בקרים בשבוע(אצל הפסיכאטרית) ושלושה אחה"צ אצל אא"ג.
לא היה עמוס, הבעיה שהתברר שהיא חתיכת זבל מהגיהינום. נניח בימי ראשון הייתי אמורה לסיים אצלה באחת וברבע לשלוש כבר להגיע למרפאה הקבועה שלי והיא ידעה שאני קצרה בזמן כי אני צריכה להגיע לאוטובוס וזה נסיעה של 20 דק' וזה תמיד הרגיש שהיא מעכבת אותי בכוונה. ועוד תלונות מוזרות(כמו ביקורת על זה שאני הולכת עם מסיכות פנים שחורות כשאני בעבודה, להשתדל שלא יראו שאני עם נעליים של בלנדסטון. דברים מופרעים)
אויש, מצטער לשמוע.ואני מעבירה את היום במיון כי אבא שלי (שוב) נפל..
אוי נכון, זה תקופה של פרחים יפים. לא טיילתי בטבע כבר כמה זמן. אולי מחר אני אעשה הליכה בחוץ.בוצע
![]()
אני מקווה שאני אזכור איזה יום מחר...כמובן שאני זוכרת מה אני ניק?
בסרטוני הסברה כאלה אני פשוט מדלגת עד שמגיעים לפואנטה.כן, לפעמים זה מטריף אותי. אבל זה גם מטריד אותי שאין לי יכולת לסבלנות עם סרטונים.
פעמים בודדות יצא לי להגיע ל11 שעות ביום, זה נורא.אני בכלל לא יכול לדמיין לעבוד עד 6. אם כי לפני שנים עבדתי בעבודה שבה הייתי עושה המון שעות נוספות והרבה פעמים עבדתי 11 שעות ביום. אני לא יודע איך עשיתי את זה.
כן זה ה-תקופה. הכל ירוק ופורח. עוד חודש גג לא ישאר כלום. זה הזמן.אוי נכון, זה תקופה של פרחים יפים. לא טיילתי בטבע כבר כמה זמן. אולי מחר אני אעשה הליכה בחוץ.
אני מקווה שאני אזכור איזה יום מחר...
כאילו לפי הזאתי שעובדת אצלה קבוע יש לה דרישות גבוהות כי אני מייצגת אותה(אוקיי, סביר. כי קודם כל רואים אותי ואז פוגשים אותה ואני צריכה להיות ייצוגית ומקצועית) ו"פסיכיאטריה זה לא כמו אא"ג ויש סטנדרטים אחרים".וואי ממש חראית. מה היא רוצה מהחיים שלך.
אבל הלכנו עוד לפני זה לבית קברות כי היה לסבתא שלי יומולדת השבוע.
היא בטח שכחה שהלכתם בלעדיה ברגע שכולכם הגעתם ליערמסכנה סקיי היא נראתה ככ מבולבלת ועצובה כשהלכנו בלעדיה. אבל אז חזרנו לקחת אותה ליער.
מהמם, אני מניחה שאת צילמת, אז איכות המצלמה והצילום נהדרים.
וחצופיםשילמדו להקליד ציונים מה ככ קשה??
האמת שאני יכולה להבין.כן, לפעמים זה מטריף אותי. אבל זה גם מטריד אותי שאין לי יכולת לסבלנות עם סרטונים.
אני מקווה שאני אזכור איזה יום מחר...
ו"פסיכיאטריה זה לא כמו אא"ג ויש סטנדרטים אחרים".
התגובה שלי לשתי ההערות:לפני האא"ג הייתי אצל קרדיולוג במרפאה פלצנית בת"א ששם אחת העבודות שלי הייתה לטפל באוסף של סחלבים(!!!) ועדיין אף אחד לא העיר לי כמוה על הנעליים, ועל איך שאני נושמת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.