🐣 ברוכים OFF-באים ל2025 🌍 ⛑️

didalf

Well-known member
לא היה עמוס, הבעיה שהתברר שהיא חתיכת זבל מהגיהינום. נניח בימי ראשון הייתי אמורה לסיים אצלה באחת וברבע לשלוש כבר להגיע למרפאה הקבועה שלי והיא ידעה שאני קצרה בזמן כי אני צריכה להגיע לאוטובוס וזה נסיעה של 20 דק' וזה תמיד הרגיש שהיא מעכבת אותי בכוונה. ועוד תלונות מוזרות(כמו ביקורת על זה שאני הולכת עם מסיכות פנים שחורות כשאני בעבודה, להשתדל שלא יראו שאני עם נעליים של בלנדסטון. דברים מופרעים)
ווי מעצבנת:-[

האם הטיול הזה הוא הסיבה לכך שקמת מוקדם בשישי בבוקר?
חחחחח את מכירה אותי טוב:-D
אבל הלכנו עוד לפני זה לבית קברות כי היה לסבתא שלי יומולדת השבוע.
מסכנה סקיי היא נראתה ככ מבולבלת ועצובה כשהלכנו בלעדיה. אבל אז חזרנו לקחת אותה ליער.

אז אני מכריחה אותה מחר ללכת איתי שוב|זורו|
בוצע|V|
1740752661103.png

אהבתי שזכרת שהייתה פעם קודמת חחח.
גם בפעם הקודמת לא שתקתי אבל פה אין ספק שאני חייבת לומר משהו, כי הציון שרשום לי הוא מתחת לציון עובר ואני קיבלתי יותר מזה.
כמובן שאני זוכרת מה אני ניק?
וחצופים:-0 שילמדו להקליד ציונים מה ככ קשה??

ואני מעבירה את היום במיון כי אבא שלי (שוב) נפל..
אוי לא החלמה מהירה|נחמה|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני שונאת כשלסרטונים יש אקספוזיציה כל כך ארוכה עד שהם מגיעים לפואנטה :-D מה איתך?
כן, לפעמים זה מטריף אותי. אבל זה גם מטריד אותי שאין לי יכולת לסבלנות עם סרטונים.
היה לי יום לא כיף בכלל בעבודה הכל עצבן אותי ונתקעתי עד מאוחר (כלומר 6 בשבילי זה מאוחר)
אויש.
מה שמצחיק זה שאני עובד ב75% משרה אז כשאני נשאר עד 4 זה נחשב מאוחר נורא.
אני בכלל לא יכול לדמיין לעבוד עד 6. אם כי לפני שנים עבדתי בעבודה שבה הייתי עושה המון שעות נוספות והרבה פעמים עבדתי 11 שעות ביום. אני לא יודע איך עשיתי את זה.
זה יצא שעבדתי שני בקרים בשבוע(אצל הפסיכאטרית) ושלושה אחה"צ אצל אא"ג.

לא היה עמוס, הבעיה שהתברר שהיא חתיכת זבל מהגיהינום. נניח בימי ראשון הייתי אמורה לסיים אצלה באחת וברבע לשלוש כבר להגיע למרפאה הקבועה שלי והיא ידעה שאני קצרה בזמן כי אני צריכה להגיע לאוטובוס וזה נסיעה של 20 דק' וזה תמיד הרגיש שהיא מעכבת אותי בכוונה. ועוד תלונות מוזרות(כמו ביקורת על זה שאני הולכת עם מסיכות פנים שחורות כשאני בעבודה, להשתדל שלא יראו שאני עם נעליים של בלנדסטון. דברים מופרעים)
וואי ממש חראית. מה היא רוצה מהחיים שלך.
ואני מעבירה את היום במיון כי אבא שלי (שוב) נפל..
אויש, מצטער לשמוע.
שתהיה לו החלמה מלאה.
אני מקווה שאת מצליחה לקרוא שם. ההמתנות בדברים האלו יכולות להיות מטריפים.
בוצע|V|
1740752661103.png
אוי נכון, זה תקופה של פרחים יפים. לא טיילתי בטבע כבר כמה זמן. אולי מחר אני אעשה הליכה בחוץ.
כמובן שאני זוכרת מה אני ניק?
אני מקווה שאני אזכור איזה יום מחר...

didalf

Well-known member
כן, לפעמים זה מטריף אותי. אבל זה גם מטריד אותי שאין לי יכולת לסבלנות עם סרטונים.
בסרטוני הסברה כאלה אני פשוט מדלגת עד שמגיעים לפואנטה.

אני בכלל לא יכול לדמיין לעבוד עד 6. אם כי לפני שנים עבדתי בעבודה שבה הייתי עושה המון שעות נוספות והרבה פעמים עבדתי 11 שעות ביום. אני לא יודע איך עשיתי את זה.
פעמים בודדות יצא לי להגיע ל11 שעות ביום, זה נורא.
בדכ המוח שלי נכבה אחרי 5. יש לי לחץ בית גם כשאני עובדת מהבית.

אוי נכון, זה תקופה של פרחים יפים. לא טיילתי בטבע כבר כמה זמן. אולי מחר אני אעשה הליכה בחוץ.
כן זה ה-תקופה. הכל ירוק ופורח. עוד חודש גג לא ישאר כלום. זה הזמן.
וגם ממש נעים בחוץ.

dilly snake

Active member
וואי ממש חראית. מה היא רוצה מהחיים שלך.
כאילו לפי הזאתי שעובדת אצלה קבוע יש לה דרישות גבוהות כי אני מייצגת אותה(אוקיי, סביר. כי קודם כל רואים אותי ואז פוגשים אותה ואני צריכה להיות ייצוגית ומקצועית) ו"פסיכיאטריה זה לא כמו אא"ג ויש סטנדרטים אחרים".

אז נראה לי יש לה תסמונת שטוקהולם.

לפני האא"ג הייתי אצל קרדיולוג במרפאה פלצנית בת"א ששם אחת העבודות שלי הייתה לטפל באוסף של סחלבים(!!!) ועדיין אף אחד לא העיר לי כמוה על הנעליים, ועל איך שאני נושמת.

It's Always Sunny

Well-known member
אבל הלכנו עוד לפני זה לבית קברות כי היה לסבתא שלי יומולדת השבוע.
|נחמה|

מסכנה סקיי היא נראתה ככ מבולבלת ועצובה כשהלכנו בלעדיה. אבל אז חזרנו לקחת אותה ליער.
היא בטח שכחה שהלכתם בלעדיה ברגע שכולכם הגעתם ליער :-]

מהמם, אני מניחה שאת צילמת, אז איכות המצלמה והצילום נהדרים.

וחצופים:-0 שילמדו להקליד ציונים מה ככ קשה??

(כלומר אף אחד לא אמר לי משהו הפוך ממה שאמרת אבל תמיד נחמד שיש מישהו שתומך)

האמת שאני יכולה להבין.
מצד שני, אתה עדיין קורא ספרים, נכון?

:-D

ו"פסיכיאטריה זה לא כמו אא"ג ויש סטנדרטים אחרים".
לפני האא"ג הייתי אצל קרדיולוג במרפאה פלצנית בת"א ששם אחת העבודות שלי הייתה לטפל באוסף של סחלבים(!!!) ועדיין אף אחד לא העיר לי כמוה על הנעליים, ועל איך שאני נושמת.
התגובה שלי לשתי ההערות:

(כולל הייאוש של סיימון קאוול)

למעלה