(האם חשבת שאני מדבר על ספרי פנטזיה?) כן.
Lhuna3 Well-known member אתמול ב- 19:14 #101 נכתב ע"י טוני החתול: (האם חשבת שאני מדבר על ספרי פנטזיה?) לחץ כדי להרחיב... כן.
didalf Well-known member אתמול ב- 19:21 #102 נכתב ע"י Lhuna3: כן. לחץ כדי להרחיב... וזה למה קוראים קצת על מה הספר בכל זאת
dilly snake Active member אתמול ב- 20:38 #103 נכתב ע"י טוני החתול: אני לא בטוח ממה זה, אבל זה לא מדרדוויל כי בדרדוויל החזה שלו תמיד חלק. אבל שווה לראות גם את Kin שבה הוא מככב (ושם הוא שעיר כמו שהוא נראה כאן אבל אני לא בטוח אם זה גם מזה) לחץ כדי להרחיב... אני בילית עכשיו יותר מידי זמן בלבדוק אם יש לו קעקועים בגיפ שזו גם דרך לדעת מאיפה זה.
נכתב ע"י טוני החתול: אני לא בטוח ממה זה, אבל זה לא מדרדוויל כי בדרדוויל החזה שלו תמיד חלק. אבל שווה לראות גם את Kin שבה הוא מככב (ושם הוא שעיר כמו שהוא נראה כאן אבל אני לא בטוח אם זה גם מזה) לחץ כדי להרחיב... אני בילית עכשיו יותר מידי זמן בלבדוק אם יש לו קעקועים בגיפ שזו גם דרך לדעת מאיפה זה.
טוני החתול Well-known member מנהל אתמול ב- 20:52 #104 נכתב ע"י Lhuna3: כן. לחץ כדי להרחיב... אז אני מקווה שזה לא ישנה את דעתך לגבי לתת לספר צ'אנס. נכתב ע"י didalf: וזה למה קוראים קצת על מה הספר בכל זאת לחץ כדי להרחיב... האם המלצה שלי זה לא מספיק? (אבל כן, גם אני לא מתחיל לקרוא ספר בלי לקבל איזשהו רושם על מה הוא) נכתב ע"י dilly snake: אני בילית עכשיו יותר מידי זמן בלבדוק אם יש לו קעקועים בגיפ שזו גם דרך לדעת מאיפה זה. לחץ כדי להרחיב... וזה גם תירוץ טוב אם מישהו שואל אותך למה את בוהה במשך שעה בגיף של צ'ארלי קוקס ללא חולצה.
נכתב ע"י Lhuna3: כן. לחץ כדי להרחיב... אז אני מקווה שזה לא ישנה את דעתך לגבי לתת לספר צ'אנס. נכתב ע"י didalf: וזה למה קוראים קצת על מה הספר בכל זאת לחץ כדי להרחיב... האם המלצה שלי זה לא מספיק? (אבל כן, גם אני לא מתחיל לקרוא ספר בלי לקבל איזשהו רושם על מה הוא) נכתב ע"י dilly snake: אני בילית עכשיו יותר מידי זמן בלבדוק אם יש לו קעקועים בגיפ שזו גם דרך לדעת מאיפה זה. לחץ כדי להרחיב... וזה גם תירוץ טוב אם מישהו שואל אותך למה את בוהה במשך שעה בגיף של צ'ארלי קוקס ללא חולצה.
dilly snake Active member אתמול ב- 22:16 #105 נכתב ע"י טוני החתול: וזה גם תירוץ טוב אם מישהו שואל אותך למה את בוהה במשך שעה בגיף של צ'ארלי קוקס ללא חולצה. לחץ כדי להרחיב... אני תמיד בוהה בצ'ארלי קוקס ללא חולצה למען המדע ועתיד האנושות.
נכתב ע"י טוני החתול: וזה גם תירוץ טוב אם מישהו שואל אותך למה את בוהה במשך שעה בגיף של צ'ארלי קוקס ללא חולצה. לחץ כדי להרחיב... אני תמיד בוהה בצ'ארלי קוקס ללא חולצה למען המדע ועתיד האנושות.