keren or5
Well-known member
הראשון חמוד. לשני יותר התחברתי!!ביניים אלה נראה לי:
הראשון חמוד. לשני יותר התחברתי!!ביניים אלה נראה לי:
אני גאה בעצמי, מרחתי היום קרם הגנה כשיצאתי מהבית למרות שהתלבטתי. אני לא יודעת איך זה אצל השאר אבל אני מקווה שאם אשתדל לדבוק בזה כל יום, בסוף יהיה הרגל. חוץ מזה מתלבטת אם יש צורך להתחיל לחבוש כובע, עכשיו שמתחיל להיות חם ועוד מעט יהיה גיהנום בקיץ (על מנת להימנע ממכת שמש- רק לפני כמה ימים קלטתי את גודל הבעיה של להתקיים בעולם הזה בקיץ)מה שלום כולם?
מה במחשבותיכם היום?
.אני גאה בעצמי, מרחתי היום קרם הגנה כשיצאתי מהבית למרות שהתלבטתי. אני לא יודעת איך זה אצל השאר אבל אני מקווה שאם אשתדל לדבוק בזה כל יום, בסוף יהיה הרגל. חוץ מזה מתלבטת אם יש צורך להתחיל לחבוש כובע, עכשיו שמתחיל להיות חם ועוד מעט יהיה גיהנום בקיץ (על מנת להימנע ממכת שמש- רק לפני כמה ימים קלטתי את גודל הבעיה של להתקיים בעולם הזה בקיץ)
מה שלום כולם?
חשבתי שנמשים זה דבר גנטי, יכול להיות שיש אנשים עם נטייה גנטית והמש גורמת לנמשים לצוץ? (כן, אני יודעת שזה לא המונח הנכון אבל אני לא יודעת איך עוד לתאר את זה ).
אני משתדלת ללכת עם כובע מצחייה כל פעם שאני יוצאת מהבית ויש שמש, כל השנה לא רק בקיץ(לא רק בגלל מכות חום, אני לא רוצה שיהיו לי נמשים).
זה גנטי, אך אפשר להמעיטם בהימנעות מחשיפה ל-חשבתי שנמשים זה דבר גנטי, יכול להיות שיש אנשים עם נטייה גנטית והמש גורמת לנמשים לצוץ? (כן, אני יודעת שזה לא המונח הנכון אבל אני לא יודעת איך עוד לתאר את זה )
לא יודעת, אני פשוט לא רוצה שיהיו לי נקודות ונזקים מהשמש בפנים במיוחד שאני ממש גרועה ולא מסוגלת להתמיד עם קרם פנים .חשבתי שנמשים זה דבר גנטי, יכול להיות שיש אנשים עם נטייה גנטית והמש גורמת לנמשים לצוץ? (כן, אני יודעת שזה לא המונח הנכון אבל אני לא יודעת איך עוד לתאר את זה )
וואי זה ממזמן.
האם אני פספסתי את זה, או שאף אחד לא שם את הפרסומת הזאת של ג'רמי אלן ווייט לקלווין קליין בפורום?
הולי ש**
אין דבר שיותר משמח אותי משכשאתם אוהבים שיר של טיילורהראשון חמוד. לשני יותר התחברתי!!
או סופסוף מישהי פה חכמה בשמש ראש גדול.אני גאה בעצמי, מרחתי היום קרם הגנה כשיצאתי מהבית למרות שהתלבטתי. אני לא יודעת איך זה אצל השאר אבל אני מקווה שאם אשתדל לדבוק בזה כל יום, בסוף יהיה הרגל. חוץ מזה מתלבטת אם יש צורך להתחיל לחבוש כובע, עכשיו שמתחיל להיות חם ועוד מעט יהיה גיהנום בקיץ (על מנת להימנע ממכת שמש- רק לפני כמה ימים קלטתי את גודל הבעיה של להתקיים בעולם הזה בקיץ)
מה שלום כולם?
גם את חכמה בשמש..
אני משתדלת ללכת עם כובע מצחייה כל פעם שאני יוצאת מהבית ויש שמש, כל השנה לא רק בקיץ(לא רק בגלל מכות חום, אני לא רוצה שיהיו לי נמשים).
רק אני אדם בגוון ערפד יודעת שאני חוטפת כאב ראש מ5 דקות בשמש ממשיכה ללכת בלי כובע
כן בנוסף לכאב ראש גם הפרצוף שלי היה אדום קצת
ואצלך המצב יותר גרוע כי את יותר בהירה ממני בגוון העור, חבל שאין המצאה שמכריחה אנשים לשים קרם הגנה לפני שיוצאים לשמש.
.רק אני אדם בגוון ערפד יודעת שאני חוטפת כאב ראש מ5 דקות בשמש ממשיכה ללכת בלי כובע
אני לא אוהבת את הקרם של ד"ר פישר הוא כבד נורא ושמנוני ואז שאת מנסה להוריד אותו במקלחת הוא נכנס לעיניים ואי אפשר לשים בושם כי הריח שלו חזק נורא.אני כל כך שונאת קרם הגנהההההההההההה הוא מסריח והמרקם שלו מגעיל והוא עושה את העור מגעיל
טוב לי גם ככה יש נמשים ונקודות חן זה לא משנה..
גם לי יש גוון של גופה ושאני משתזפת העור שלי מקבל צבע מוזר(ויש לי תסביכים, אני גם לא רוצה נמשים או להיראות כמו רד נק).
אוף גועל נפשאני לא אוהבת את הקרם של ד"ר פישר הוא כבד נורא ושמנוני ואז שאת מנסה להוריד אותו במקלחת הוא נכנס לעיניים ואי אפשר לשים בושם כי הריח שלו חזק נורא.
איזה????אני שמה עכשיו קרם הגנה שקנינו ביוון והוא מושלם אין לי מושג מה אני אעשה שהוא ייגמר.
תודה שלחתי לעצמי.
לחלוטין הייתי מודע לזה
האם אני פספסתי את זה, או שאף אחד לא שם את הפרסומת הזאת של ג'רמי אלן ווייט לקלווין קליין בפורום?
הולי ש**
כן.חשבתי שנמשים זה דבר גנטי, יכול להיות שיש אנשים עם נטייה גנטית והמש גורמת לנמשים לצוץ? (כן, אני יודעת שזה לא המונח הנכון אבל אני לא יודעת איך עוד לתאר את זה )
אני גם עם כובע מצחייה כל השנה.אני משתדלת ללכת עם כובע מצחייה כל פעם שאני יוצאת מהבית ויש שמש, כל השנה לא רק בקיץ
הרופא משפחה שלי הטיף לי שבוע שעבר על כך שאני לא תמיד מתמרח במשחה נגד שמש ואמר משהו על כך שהעור שלי מאוד מאוד מאוד לבן (מה שטכנית לא נכון, כי חלק גדול ממנו מכוסה בנמשים כתומים)רק אני אדם בגוון ערפד יודעת שאני חוטפת כאב ראש מ5 דקות בשמש ממשיכה ללכת בלי כובע
אני חסיד של ד"ר פישר. לא בא לי לנסות סוג אחר.אני לא אוהבת את הקרם של ד"ר פישר הוא כבד נורא ושמנוני ואז שאת מנסה להוריד אותו במקלחת הוא נכנס לעיניים ואי אפשר לשים בושם כי הריח שלו חזק נורא.
אני מבין שצפית בשירמי שחכם לא יוצא לשמש בלי קרם הגנה, וכשחם אז גם כובע בנוסף.
נכתב לפי סדר מהרע ביותר לפחות נורא.תוצאות רעות אפשריות: פנים מקומטות. סרטן עור.
חיפשתי בסופרפארם וב-BE ולא מצאתי.לא מוכרים אותו בארץ?
כל עוד אני לא צריכה להריח אותך, תעשה מה שאתה רוצה.אני חסיד של ד"ר פישר. לא בא לי לנסות סוג אחר.
אני זקן ומקובע בדרכי. השמנונית.
גם שלא חם, שמש זה פויה.מי שחכם לא יוצא לשמש בלי קרם הגנה, וכשחם אז גם כובע בנוסף.
מפתחים שיטה שתעביר ריחות דרך האינטרנט. וזה יהיה חובה להתקין את זה.כל עוד אני לא צריכה להריח אותך, תעשה מה שאתה רוצה.
לגבי זה אני לחלוטין מסכים איתך.גם שלא חם, שמש זה פויה.
ליפ היה צוחק עליו מבחוץ! אבל מת מקנאה בו מבפנים! מה זה הגוף הזה?!וואי זה ממזמן.
זה בעיקר גרם לי לחשוב שליפ היה צוחק עליו
ראית הדוב?
אני באמת משתדלת לשמוע כל שיר שמישהו שם פה, ובמיוחד כשאת שמה שירים של טיילור, הבעיה שאני באמת לא כזאת מעריצה שלה ואם התגובה שאני שומעת לא ממש טובה, אז אני מעדיפה לא לכתוב כלום, אבל אם אני אוהבת אני כמובן אכתוב . נגיד זה אני עדיין זוכרת שהכרתי בזכותך ואני ממש אוהבת-אין דבר שיותר משמח אותי משכשאתם אוהבים שיר של טיילור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.