את בטוחה שזה באמת ייצא בדיסני+ באותו זמן כמו באנגליה?משודר ב20:30 שעון ישראל. לפני עידן דיסני פלוס בערך שעה אחרי הדודים היו מספקים את הפרק, אבל עכשיו יש חיים קלים
את בטוחה שזה באמת ייצא בדיסני+ באותו זמן כמו באנגליה?משודר ב20:30 שעון ישראל. לפני עידן דיסני פלוס בערך שעה אחרי הדודים היו מספקים את הפרק, אבל עכשיו יש חיים קלים
הספיישל ישודר באנגליה אצלם ב-18:30 (שאצלנו זה 20:30), אז סביר להניח שהוא יהיה זמין אז? מה שמוזר לי זה שעדיין אין דף של דוקטור הו בדיסני פלוס ישראל... ראיתי שבדיסני של חו"ל כבר יש דף מוכן. אני עדיין חושש שזה לא יעלה פה. קראתי שכן, קראתי שלא. אני חושב תכלס שזה כן יעלה פה, אבל עדיין אני לא בטוח במאה אחוז וזה מבאס. נגלה בערב!דיסני+ קיבלו את הזכויות להפצה הבינ״ל של הספיישלים והעונה החדשה, אבל הספיישל באמת עדיין לא זמין בפלטפורמה הישראלית…
זה נדמה לי או שלא היה אף אסייתי בפרק?
מיפ מיפ.
את האמת: לא נפלתי. אבל הייתי צריכה לדעת שזה יהיה ככה (וקצת בתוכי ידעתי אבל הכחשתי).
כמובן שה-woke נוכח חזק וזה קצת קרינג'.
אבל לא זה מה שהפריע לי.
זה פשוט לא בחצי מהרמה של העונות המקוריות של טננט. זה משהו שנעשה בסוג של "בכוח" בשביל להחזיר אותנו (המעריצים שנטשו) ואני מניחה שרובכם תחלקו עלי, אבל בעיני זה מורגש. זה לא "טבעי".
ראינו פעם כבר פגישה מחודשת אחת של דוקטור 10 ודונה אחרי פרידה ממושכת (בפרק Partners In Crime), וזאת היתה אחת הסצינות שעד היום הכי אהובות עלי בסדרה. ואפילו לא שומעים שם מאף אחד מהם אף מילה.
בפרק של היום לא היה שום דבר שהתקרב לרמת הכיפיות של זה. נכון שהסיטואציה שונה ודונה לא זוכרת וכל זה. אז מה.
עדיין היו כמה רגעים שהצחיקו אותי, אני לא אומרת שזה היה "רע". אבל... זה כבר לא זה.
בשבילי.
אני מאוד מאוד קיוויתי לזה.ביחד עם שחרור כל העונות המחודשות
דווקא הרגיש לי שעשו את זה מספיק. גם ככה קיבלנו דקה שלמה של אקספוזיציה בתחילת הפרק.הכל היה כל כך מהר. רציתי שיתנו לי רגע להכיר אותם שוב, להרגיש שוב את הטרגדיה. זה שאני מת על דונה לא אומר שאני לא צריך שייתנו עבודה עם לבנות רגש. לא עשו את זה מספיק לדעתי.
האמת שחשבתי מתישהו יחסית בתחילת הפרק שאולי רוז היא שונה גנטית או משהו כזה בגלל שהיא ירשה מאמא שלה. אבל לא חשבתי שהיא פשוט תקבל את "כוחות" הדוקטור כשדונה תקבל אותם חזרה.רוז שואלת את הדוקטור על המיפ did you just assume its gender אויייייייששששש הרגיש לי כל כך טרחני אלוקיי. אבל אני אהבתי את זה שהסיפור הטרנסי של רוז היה אינטגרלי בסוף לסיפור. והטוויסט היה נפלא! שרוז ירשה את הכוחות של דונה! נהדר ולא ציפיתי את זה בכלל! אפילו שזה אמור להיות ממש צפוי!!!
כמו שאמרתי, גם אני רציתי שהיא תשאר הדוקטור דונה. לפחות לעוד שני פרקים. אבל אני מניח שזה באמת יהיה בעייתי לסדרה. זה בעהי כשיש דמות שהיא יותר מידי חזקה.למה שהן יוותרו על זה? וגם אני מרגיש שזה הרבה יותר מעניין וכיף שדונה ככה! היה כיף איתה! טוב נו אבל ברור שהיא חייבת להיות כאילו קצת סתומה, גם זה חלק מהכיף איתה. שהיא street smart כאילו. אבל עדיין? לא יודע.
אהבתי את איך זה שזה נראה כי זה הרגיש לי מאוד כמו הטארדיס כמו שראינו בעונות האחרונות, אבל גם היה משהו שהזכיר לי את הטארדיס של טננט. וגם הזכיר את הטארדיס שהייתה בימי הדוקטורים הישנים.הטארדיס החדשה... לא יודע. ראיתי הדלפות שזה ייראה כמו משהו כזה. היא מאוד ריקה ולבנה. וענקית! זה כן. לפחות האורות משנים צבעים.
כשדונה אומרת לו שהוא יכול להמשיך לבקר אותה מידי פעם גם בלי שהיא תסע איתו בטארדיס באופן קבוע חשבתי על איימי ורורי, כי זה מה שהוא עשה איתם. הם לא גרו על הטארדיס שלו בעונות המאוחרות יותר של הדוקטור ה11, אלא היה מבקר אותם.אני מאוד מקווה שמשפחת נובל תחזור להיות דמויות חוזרות, הפעם פלוס דונה. כפרה עליהם.
צריך באמת לזכור להוריד ציפיות. גם בשיאה דוקטור הו היא משהו ילדותי למדי וזה חלק מהכיף. זה מגוחך לצפות ליצירת מופת של טלוויזיה.אולי אני יותר מידי מצפה מדוקטור הו? זה קאמפי וצ'יזי ונחמד וזהו? לתת לזה להישאר ככה ולהשאיר את זכרונות האובססיה מאחורה כבר? אבל אני אוהב להתעסק עם דוקטור הו. זה בהחלט הרגיש כמו דוקטור הו יותר צבעוני וכיפי מאשר העונות של צ'יבנאל.
לי זה דווקא ממש הרגיש כמו העונות של טננט.זה פשוט לא בחצי מהרמה של העונות המקוריות של טננט. זה משהו שנעשה בסוג של "בכוח" בשביל להחזיר אותנו (המעריצים שנטשו) ואני מניחה שרובכם תחלקו עלי, אבל בעיני זה מורגש. זה לא "טבעי".
הקטע שדונה מקבלת את הזכרונות שלה חזרה יחד עם "הכוחות של הדוקטור" אבל הדבר הראשון שהיא עושה זה להתלונן על כך שהיא תרמה את כל הכסף שלה לצדקה בגלל זיכרון תת הכרתי של הדוקטור היה לדעתי מעולה.בפרק של היום לא היה שום דבר שהתקרב לרמת הכיפיות של זה. נכון שהסיטואציה שונה ודונה לא זוכרת וכל זה. אז מה.
לדעתי זה נעשה דבר די קבוע בפרקים של הדוקטור כבר הרבה זמן. כלומר זה שאנשים מגיבים די בקלילות לגילוי של חייזרים ודברים כאלו. וגם מגיבים בקלילות יחסית לאיש שמכריז את שמו רק בתור הדוקטור ואיכשהו מבין את כל מה שקורה מסביב.וגם כולם הגיבו ממש בסדר לכל החייזרים?? רוז ממש הייתה בסדר עם המיפ חחח לפחות דונה התחרפנה לרגע בהתחלה. וגם שון היה ממש סבבה עם הכל מה העניינים איתו! הוא לא פגש את הדוקטור לפני זה הרי! איך הוא כזה צ׳יל חחח
היה ספיישל בין עונה 12 לעונה 13, שמו Eve of the Daleks. בספיישל נפתרת העלילה ההיא.בעיה עם הדוקטור. זה מכיר ספויילרים אז אני ארשום את זה יותר למטה..
פרק אחרון בעונה 12 מסתיים בזה..
שהקרנף במוזר שם אותה בכלא.
ופרק ראשון בעונה 13 היא לא בכלא.
זה בגלל שזה נושא שיחזרו אליו אחר כך?
או שאחרי עונה 12 היה פרק ספיישל נוסף ששם היא ברחה מהכלא?
ואם היה, מה שמו של הפרק הזה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.