It's Always Sunny
Well-known member
לא ראיתי, אח שלי ראה ואהב אבל אני בחיים לא חשבתי לראות את זה, אבל שניכם ממליצים אז אני אחשוב על זה לחיובאכן ראיתי
ואהבתי.
את ראית?
לא ראיתי, אח שלי ראה ואהב אבל אני בחיים לא חשבתי לראות את זה, אבל שניכם ממליצים אז אני אחשוב על זה לחיובאכן ראיתי
ואהבתי.
את ראית?
כדאי לך באמת.לא ראיתי, אח שלי ראה ואהב אבל אני בחיים לא חשבתי לראות את זה, אבל שניכם ממליצים אז אני אחשוב על זה לחיוב
אני רוצה אחד!מאוד אהבתי
שמתי לב שזה נראה שונה כבר בטיזר לפרק כריסמס.
זה באמת נראה לחלוטין לא קשור.
אבל זה באמת נחמד שעושים משהו ממש שונה במקום כל ההבדלים הממש קטנים שהיו עד כה בין המברגים השונים.
אגב, זה הרגיש לי שהמברג של 13 היה כבר די שונה מהמברגים של אולי לפניה, אבל זה בהחלט צעד גדול יותר.
רגע רגע רגע רגע רגע.....אהבתי את התוצאה הסופית... גם ממשיכים עם דוקטור "חדש" והוציאו את הדוקטור ה"ישן" לגימלאות בצורה דיי גאונית! יצרן הצעצועים היה מפחיד!!!, אהבתי את זה שהם פוצלו, הבגדים שלהם חולקו בינהם...
רגע רגע רגע רגע רגע.....
הבגדים שלהם חולקו ביניהם? אז זה ההסבר למה הדוקטור החדש בתחתונים? לא חשבתי על זה אפילו!
אז דוקטור טננט אמור להיות.... מה שנקרא going commando
כן זה נראה מאוד הגיוני, פשוט לא חשבתי על זה.ובכן, ככה זה נראה...כי החדש קיבל את החולצה והנעליים והישן נשאר עם מכנסיים אבל בלי נעליים...אז כנראה
נראה לי שיש לי משהו. אתן מעדיפות כתוביות בעברית או באנגלית?לא קשור במפורש לספיישלים אבל כן תוצר לוואי שלהם- בגלל שבת הזוג שלי התלהבה התחלנו את העונה הראשונה (המחודשת) בעזרת הדודים ואתרי כתוביות, אבל החל מהפרק השלישי כבר אין כתוביות מסונכרנות ואי אפשר לסנכרן ידנית כי הסנכרון משתנה כל פעם מישהו יודע אולי על דוד שעובד בשיתוף פעולה עם הכתוביות?
עדיף בעברית, יש ערבוב מבטאים מאתגר למי שלא דובר בשפת אםנראה לי שיש לי משהו. אתן מעדיפות כתוביות בעברית או באנגלית?
כן, זה בערך התגובה שלי גם.I mean, I liked it I guess חחח
אני חושב שהם ממממשששש מותחים את הגבולות עם ״זה דוקטור הו, תזרמו״. ואני מנחש שזה רק יהיה עוד ועוד חחחח.כן, זה בערך התגובה שלי גם.
הדוקטור הזה מאוד שונה, אבל אני יכולה לקנות אותו בתפקיד הזה.
רובי סאנדיי - אני עוד לא יודעת לגביה. נראה. אני לא לגמרי קניתי את התגובות שלה לעניינים בפרק הזה. אבל נותנת לה צ'אנס.
חיבבתי את העלילה.
הגובלינים היו מאוד חמודים, והשיר היה טוב. למרות שזה היה מאוד מוזר כשהדוקטור ורובי הצטרפו... לא שזה לא היה טוב, כלומר זה כן היה די מגניב, אבל זה לא כל כך הסגנון של הסדרה הזאת. אבל אני לא אומרת שאני נגד. אני לא יודעת. כן נהנייתי.
בקיצור אני עוד ברגשות מעורבים ולא יודעת מה דעתי על זה.
אני כן מתכוונת לנסות את זה כשהעונה תתחיל.
לא הבנתי.+טיזר קטנטן לעונה הבאה, שממותגת בתור "Season 1".
לא בטוח. ניחוש שלי, כדי למשוך צופים חדשים בדיסני פלוס.לא הבנתי.
למה היא ממותגת ככה?
מעניין אותי גם.לא הבנתי.
למה היא ממותגת ככה?
האמת שזה נשמע הגיוני. זה מפחיד להתחיל סדרה עם כל כך הרבה עונות. אבל אם כתוב שזו עונה ראשונה, אולי באמת אנשים ייתנו צ'אנס. חוץ מזה שמתחילים עם דוקטור חדש אז צופים חדשים לא באמת "חייבים" לדעת מה קרה בעונות הקודמות.לא בטוח. ניחוש שלי, כדי למשוך צופים חדשים בדיסני פלוס.
לא בטוח. ניחוש שלי, כדי למשוך צופים חדשים בדיסני פלוס.
כן, נשמע הגיוני מבחינה שיווקית.האמת שזה נשמע הגיוני. זה מפחיד להתחיל סדרה עם כל כך הרבה עונות. אבל אם כתוב שזו עונה ראשונה, אולי באמת אנשים ייתנו צ'אנס. חוץ מזה שמתחילים עם דוקטור חדש אז צופים חדשים לא באמת "חייבים" לדעת מה קרה בעונות הקודמות.
כן, נשמע הגיוני מבחינה שיווקית.
מצד שני... מה הצופים הותיקים אמורים להבין מזה? ומה זה אומר על כל העונות הקודמות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.