👔דוקטור הו 2023 🕛🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛🛸

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא ראיתי, אח שלי ראה ואהב אבל אני בחיים לא חשבתי לראות את זה, אבל שניכם ממליצים אז אני אחשוב על זה לחיוב :-):
כדאי לך באמת.
זאת אומנם מרגישה יותר סדרת ילדים מדוקטור הו, אבל עדיין כיפית. ומרגיש שראסל טי דייויס יצר אותה (אפילו שהוא רק כתב שני פרקים).
האמת שבשמחה הייתי צופה בה שוב.

Lion_Heart

Well-known member
מאוד אהבתי
שמתי לב שזה נראה שונה כבר בטיזר לפרק כריסמס.
זה באמת נראה לחלוטין לא קשור.
אבל זה באמת נחמד שעושים משהו ממש שונה במקום כל ההבדלים הממש קטנים שהיו עד כה בין המברגים השונים.
אגב, זה הרגיש לי שהמברג של 13 היה כבר די שונה מהמברגים של אולי לפניה, אבל זה בהחלט צעד גדול יותר.
אני רוצה אחד!

Lion_Heart

Well-known member
אהבתי את התוצאה הסופית... גם ממשיכים עם דוקטור "חדש" והוציאו את הדוקטור ה"ישן" לגימלאות בצורה דיי גאונית! יצרן הצעצועים היה מפחיד!!!, אהבתי את זה שהם פוצלו, הבגדים שלהם חולקו בינהם...

Lhuna3

Well-known member
אהבתי את התוצאה הסופית... גם ממשיכים עם דוקטור "חדש" והוציאו את הדוקטור ה"ישן" לגימלאות בצורה דיי גאונית! יצרן הצעצועים היה מפחיד!!!, אהבתי את זה שהם פוצלו, הבגדים שלהם חולקו בינהם...
רגע רגע רגע רגע רגע.....
הבגדים שלהם חולקו ביניהם? אז זה ההסבר למה הדוקטור החדש בתחתונים? :-D לא חשבתי על זה אפילו!
אז דוקטור טננט אמור להיות.... מה שנקרא going commando
:-D

Lion_Heart

Well-known member
רגע רגע רגע רגע רגע.....
הבגדים שלהם חולקו ביניהם? אז זה ההסבר למה הדוקטור החדש בתחתונים? :-D לא חשבתי על זה אפילו!
אז דוקטור טננט אמור להיות.... מה שנקרא going commando
:-D
ובכן, ככה זה נראה...כי החדש קיבל את החולצה והנעליים והישן נשאר עם מכנסיים אבל בלי נעליים...אז כנראה

limors2

Active member
לא קשור במפורש לספיישלים אבל כן תוצר לוואי שלהם- בגלל שבת הזוג שלי התלהבה התחלנו את העונה הראשונה (המחודשת) בעזרת הדודים ואתרי כתוביות, אבל החל מהפרק השלישי כבר אין כתוביות מסונכרנות ואי אפשר לסנכרן ידנית כי הסנכרון משתנה כל פעם :( מישהו יודע אולי על דוד שעובד בשיתוף פעולה עם הכתוביות?

It's Always Sunny

Well-known member
לא קשור במפורש לספיישלים אבל כן תוצר לוואי שלהם- בגלל שבת הזוג שלי התלהבה התחלנו את העונה הראשונה (המחודשת) בעזרת הדודים ואתרי כתוביות, אבל החל מהפרק השלישי כבר אין כתוביות מסונכרנות ואי אפשר לסנכרן ידנית כי הסנכרון משתנה כל פעם :( מישהו יודע אולי על דוד שעובד בשיתוף פעולה עם הכתוביות?
נראה לי שיש לי משהו. אתן מעדיפות כתוביות בעברית או באנגלית?

אוסווין

Active member
I mean, I liked it I guess חחח
Merry Christmas, Devina McCall שעשע אותי כי זה כמו שבישראל פתאום יהיה פרק של, לא יודע איזה סדרה ממש פופולרית ישראלית, ויוקדש חלק מהפרק לאחל חנוכה שמח ליעל בר זוהר או משהו חח.
רובי מתוקה, הדוקטור חמוד, מה אתה בוכה אתה הדוקטור כבר אתה בוכה? רק פרק ראשון כפרה.
הפרק רץ רץ רץ, רציתי יותר להרגיש. כשהוא עצר לרגע היו רגעים נחמדים.
השכנה שיודעת מה זה טארדיס הו הו הו תעלומה כמובן.
ראסל ממממממש לא מתכוון לוותר על הטיימלס צ'יילד אה? חחחחח ככ הרבה קיוו שזה יישאר מאחור.
+טיזר קטנטן לעונה הבאה, שממותגת בתור "Season 1".
זאת הבת של דונה שם?
+העונה הבאה תשודר במאי 2024.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
I mean, I liked it I guess חחח
כן, זה בערך התגובה שלי גם.

הדוקטור הזה מאוד שונה, אבל אני יכולה לקנות אותו בתפקיד הזה.
רובי סאנדיי - אני עוד לא יודעת לגביה. נראה. אני לא לגמרי קניתי את התגובות שלה לעניינים בפרק הזה. אבל נותנת לה צ'אנס.
חיבבתי את העלילה.
הגובלינים היו מאוד חמודים, והשיר היה טוב. למרות שזה היה מאוד מוזר כשהדוקטור ורובי הצטרפו... לא שזה לא היה טוב, כלומר זה כן היה די מגניב, אבל זה לא כל כך הסגנון של הסדרה הזאת. אבל אני לא אומרת שאני נגד. אני לא יודעת. כן נהנייתי.
בקיצור אני עוד ברגשות מעורבים ולא יודעת מה דעתי על זה.
אני כן מתכוונת לנסות את זה כשהעונה תתחיל.

אוסווין

Active member
כן, זה בערך התגובה שלי גם.

הדוקטור הזה מאוד שונה, אבל אני יכולה לקנות אותו בתפקיד הזה.
רובי סאנדיי - אני עוד לא יודעת לגביה. נראה. אני לא לגמרי קניתי את התגובות שלה לעניינים בפרק הזה. אבל נותנת לה צ'אנס.
חיבבתי את העלילה.
הגובלינים היו מאוד חמודים, והשיר היה טוב. למרות שזה היה מאוד מוזר כשהדוקטור ורובי הצטרפו... לא שזה לא היה טוב, כלומר זה כן היה די מגניב, אבל זה לא כל כך הסגנון של הסדרה הזאת. אבל אני לא אומרת שאני נגד. אני לא יודעת. כן נהנייתי.
בקיצור אני עוד ברגשות מעורבים ולא יודעת מה דעתי על זה.
אני כן מתכוונת לנסות את זה כשהעונה תתחיל.
אני חושב שהם ממממשששש מותחים את הגבולות עם ״זה דוקטור הו, תזרמו״. ואני מנחש שזה רק יהיה עוד ועוד חחחח.

It's Always Sunny

Well-known member
לא בטוח. ניחוש שלי, כדי למשוך צופים חדשים בדיסני פלוס.
האמת שזה נשמע הגיוני. זה מפחיד להתחיל סדרה עם כל כך הרבה עונות. אבל אם כתוב שזו עונה ראשונה, אולי באמת אנשים ייתנו צ'אנס. חוץ מזה שמתחילים עם דוקטור חדש אז צופים חדשים לא באמת "חייבים" לדעת מה קרה בעונות הקודמות.

Lhuna3

Well-known member
לא בטוח. ניחוש שלי, כדי למשוך צופים חדשים בדיסני פלוס.
האמת שזה נשמע הגיוני. זה מפחיד להתחיל סדרה עם כל כך הרבה עונות. אבל אם כתוב שזו עונה ראשונה, אולי באמת אנשים ייתנו צ'אנס. חוץ מזה שמתחילים עם דוקטור חדש אז צופים חדשים לא באמת "חייבים" לדעת מה קרה בעונות הקודמות.
כן, נשמע הגיוני מבחינה שיווקית.
מצד שני... מה הצופים הותיקים אמורים להבין מזה? ומה זה אומר על כל העונות הקודמות? :rolleyes:

אוסווין

Active member
כן, נשמע הגיוני מבחינה שיווקית.
מצד שני... מה הצופים הותיקים אמורים להבין מזה? ומה זה אומר על כל העונות הקודמות? :rolleyes:
לא נראה לי ראסל יפחד לזרוק רפרנסים. כבר בספיישל הזה הדוקטור אומר שהוא לאחרונה גילה שהוא מאומץ. אולי הוא יעשה את זה חכם, כמו שהוא עשה אי שם בעונה הראשונה והציג את כל הקונספטים מהסדרה הישנה בלי שידענו אפילו. אני ראיתי את כל העונה ההיא בלי לדעת בכלל שהייתה היסטוריה של 40 שנה לפני. אבל מה שלא יהיה, הסדרה לא תתעלם מההיסטוריה שלה אין לי ספק.
מעניין גם כמה זה רשמי, כל העניין הזה של עונה 1. האם לא רק בדיסני יתייחסו אליה ככזו, אלא גם בBBC? אני כרגע פשוט מתייחס אליה כאל עונה 14 מבחינתי. כמו כן, גם לא מציק לי כרגע יותר מידי, או בכלל, שבדיסני קוראים לה עונה 1. אולי בגלל שעניין הרשמיות לא ברור בין היתר חח.

למעלה