💖מיתרי הלב💖

Hadar 169

Active member
כל שלוש הדמויות של המורים/ות באוניברסיטה התנהגו לטעמי באופן מחפיר, את תראי את זה בהמשך או שכבר הגעת לזה.
רציתי להוסיף על זה עוד שתי מילים, אבל אני לא רוצה להרוס יותר מדי, אז אחכה שתתקדמי עוד קצת בסדרה.
לעומת העליבות שלהם, דווקא ג'ונג גיונג היא מורה טובה, כולל עם סונג אה (למרבה ההפתעה או שלא) ולא רק איתה.
אחת הסיבות לכך היא שהיא מכירה ומזדהה עם התחושות והלחצים שהיא חוותה בילדותה כשלמדה לנגן.
אני הגעתי בינתיים עד פרק 8 אבל תרגישי חופשי לספיילר😜
(y)אין ספק שמבחינת כישורים ג'ונג גיונג מתאימה להיות מורה באוניברסיטה אבל אכן די הופתעתי הפרק הזה מהיחס שלה לסונג אה. חשבתי שהיא תנצל את המעמד החדש שלה כדי להתנשא מעלייה אחרי שבזמנו היא התייחסה אלייה בקרירות ובחוסר כבוד כשאמרה לה להתרחק מג'ון יונג. אבל היא דווקא עזרה לה החמיאה לה ואפילו עודדה אותה! ובכלל זה היה פרק מפתיע וממש טוב איך שסוף סוף ג'ון יונג הצהיר על אהבתו בפני סונג אה והם התנשקו לראשונה❣️:giggle:אבל צדקה ראש הצוות כשאמרה קודם לכן לסונג אה שתהיה סבלנית עם ג'ון יונג שלא תמיד אומר מה שהוא חושב אבל שהכוונות שלו טובות:p הוא טען שסונג אה מתרחקת ממנו אבל זה היה נראה הפוך כאילו הוא מתרחק ממנה - הוא לא הציע ללוות אותה בפסנתר למרות הרמז המאוד עבה שהיא נתנה לו(למרות שהכוונה שלו הייתה טובה)וגם דחה איתה ארוחת ערב מבלי להסביר לה. ועוד מנגד כן הסכים לעזור לג'ונג גיונג עם הנגינה, אז ברור שהיא תיעלב. אבל העיקר שהכל נפתר ועכשיו הם יכולים להפוך לזוג באופן רשמי!🤩

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Active member
קצת מאחורי הקלעים..|אקשן|
אפשר לראות גם את כישורי הנגינה של השחקן המוכשר..:D|כתר|
איך שהם מצליחים להיות חמודים גם מאחורי הקלעים:love:

Hadar 169

Active member
פרקים 9-10 |למטה|

בפרקים האילה למעשה מבינים שהסיבה שהמורה של ג'ון יונג שונא אותו היא קנאה:-0 ונראה שהחשד שלי בהתחלה היה נכון והמורה של סונג אה מנצלת אותה לטובתה האישית בעניין התזמורת בזמן שהיא בתחרות עם עצמה מול מורה אחרת זו שאחראית על ג'ונג גיונג. וכאילו לא מספיק שהיא נרדמת לסונג אה בפרצוף ושרה לעצמה בזמן שהיא מנגנת אז עכשיו היא גם משאירה אותה לחזור לבד מהאירוע ובורחת עם האוטו חח המורה הזו ממש חצופה!:-D וג'ונג גיונג שכביכול נתנה לה טרמפ ככל הנראה לא עשתה את זה בתום לב אלא עשתה את זה גם כדי להבהיר לה ש"היא עדיין שם" כלומר מחכה לג'ון יונג ולא מוותרת עליו מבחינתה-וזה אחרי שהוא אמר לה שהוא אוהב את סונג אה|בוקס|ואחרי זה היא גם די כפתה על ג'ון יונג לעשות את החזרה שלהם דווקא באוניברסיטה כשהיא יודעת שסונג אה עלולה לראות אותם שם ולהרגיש לא בנוח - וזה אכן קרה:-(|לב-ש| ולגבי חברה של סונג אה וחבר של ג'ון יונג נכון שהם נפגעו מהם אבל הם צריכים לזכור שבסופו של דבר הם בחרו לעמוד בצד במשך הרבה זמן וגם בסוף בחרו אחד בשנייה. במיוחד מגזים החבר של ג'ון יונג שגם העובדה שג'ון יונג מתרחק מג'ונג גיונג ונמצא בקשר אחר לא מספיקה לו כי מבחינתו עכשיו יש לו בעיה עם זה שהוא פגע בה🧐 ג'ון יונג יצא הכי בסדר איתו והוא צריך להעריך חבר כמוהו|כתר|

Hadar 169

Active member
פרקים 11-12

מסכנה סונג אה כולם מסביב גורמים לה להרגיש שאולי לימודי הכינור באמת לא בשבילה כשהמורה חסרת הרגישות גם מודיעה לה שהיא בכלל לא אמורה להיות חלק מהתזמורת☹️ ועוד מרכלים מאחורי הגב שלה כאילו היא מנסה להצליח בעזרת ג'ון יונג שאמור ללוות אותה בפסנתר במבחן הקבלה..

לא פשוט גם אצל ג'ון יונג שעכשיו אמא שלו עומדת לאבד גם את המסעדה בגלל החובות של אבא שלו|מזיע| אבל לפחות הם "זכו" ליום כיף "בזכות" עוד שליחות של המורה הנצלנית של סונג אה חח.. סצנות יפות|מאוהב| אהבתי איך שהם עוד יותר נפתחו אחד לשנייה! אם כי הנוכחות של ג'ונג גיונג ביניהם ממשיכה לכאוב לסונג אה שנאלצת לראות אותם יחד במונית אחרי עוד חזרה..|לב-ש|

מה שכן לפחות בפרקים האילה ראו שוב גם את הצדדים הטובים של ג'ונג גיונג איך שהיא ניסתה לעזור לתלמידה הצעירה שהזכירה לה אותה, ואיך שגם ניסתה להתערב לטובת חבר שלה לשעבר בעניין התזמורת(y)

אגב, שמתי לב שבאתר של הקוריאניות יש בעיה עם חלק מהפרקים ככה שמזל שעדיין לא הורידו אותה מהויאודי!

evglev1

Well-known member
מנהל
אותה עדיין לא מורידים אבל בפרטנר אתמול הודיעו שמורידים את המועדפת ב-31.12. ואז פתאום לאחר כמה שעות הקדימו את זה ל-1.12.2024. כמו כן לקראת השינויים בערוץ וואמוס אם בכלל הערוץ יישאר ב-31.12.2024 יורדות כל הסדרות של וואמוס מהספריות של הוט ופרטנר ובפרי טי וי בינתיים יישארו רק המעצבת וסיפורה של גלוריה שעדיין לא פרסמו מתי יורדו מפרי טי וי אם כי זה יכול להשתנות כי בפרטנר שלשום לא היה שום תאריך ירידה בוואמוס חוץ ממכרות של תשוקה ב-08.12.2024 ודווקא המעצבת וסיפורה של גלוריה ב-31.12.2024 ואתמול כבר הכול יורד ב-31.12.2024 חוץ ממכרות של תשוקה שיורדת ב-08.12.2024 ואהבה ונקמה וגם עשירים בוכרים שיורדות כבר ב-1.12.2024.

אז באמת טוב שמאז השרוול האדום אף קוריאנית לא יורדת, אם כי לפי שידורי הקוריאניות בשבת יש בשבת אותו סבב של יום שישי כבר מסוף העולם הכול שודר באותו סדר ואם זה יימשך גם מיתרי האהבה יגיעו לשידור החוזר של שבת, אבל עדיין שאפשר להשלים לאחר שגילית שיש בעיות עם האתר שבו תרגמו קוריאניות מהתרגום לאנגלית לעברית.

Hadar 169

Active member
אותה עדיין לא מורידים אבל בפרטנר אתמול הודיעו שמורידים את המועדפת ב-31.12. ואז פתאום לאחר כמה שעות הקדימו את זה ל-1.12.2024. כמו כן לקראת השינויים בערוץ וואמוס אם בכלל הערוץ יישאר ב-31.12.2024 יורדות כל הסדרות של וואמוס מהספריות של הוט ופרטנר ובפרי טי וי בינתיים יישארו רק המעצבת וסיפורה של גלוריה שעדיין לא פרסמו מתי יורדו מפרי טי וי אם כי זה יכול להשתנות כי בפרטנר שלשום לא היה שום תאריך ירידה בוואמוס חוץ ממכרות של תשוקה ב-08.12.2024 ודווקא המעצבת וסיפורה של גלוריה ב-31.12.2024 ואתמול כבר הכול יורד ב-31.12.2024 חוץ ממכרות של תשוקה שיורדת ב-08.12.2024 ואהבה ונקמה וגם עשירים בוכרים שיורדות כבר ב-1.12.2024.

אז באמת טוב שמאז השרוול האדום אף קוריאנית לא יורדת, אם כי לפי שידורי הקוריאניות בשבת יש בשבת אותו סבב של יום שישי כבר מסוף העולם הכול שודר באותו סדר ואם זה יימשך גם מיתרי האהבה יגיעו לשידור החוזר של שבת, אבל עדיין שאפשר להשלים לאחר שגילית שיש בעיות עם האתר שבו תרגמו קוריאניות מהתרגום לאנגלית לעברית.
למועדפת אין עדיין תאריך הורדה בהוט אבל אני מניחה שזה אומר שהיא הבאה בתור(y)
לגבי ואמוס כן מהרגע שגם המעצבת קיבלה תאריך הורדה זה היה צפוי שגם היתר יירדו, נראה מה יעשו איתו😶
ובאתר של הקוריאניות שמתי לב שיש בעיות עם חלק מהפרקים גם בסדרות אחרות, נקווה שיסדרו|אקשן|

Hadar 169

Active member

עכשיו גם בהוט מופיע שהמועדפת יורדת ב-30.12|מזיע|
ונמלטות יורדת ב-12.12 - אני מבינה שבינתיים לא הספקת להדביק איתה את הקצב כמו גם עם מיתרי הלב ותחכה לסיבוב הבא?

evglev1

Well-known member
מנהל
ונמלטות יורדת ב-12.12 - אני מבינה שבינתיים לא הספקת להדביק איתה את הקצב כמו גם עם מיתרי הלב ותחכה לסיבוב הבא?
עם זה היה יורד ב-12.12 כמו שהיה כתוב בהתחלה הייתי עוד יכול לעשות מרתון, אבל הם שינו את זה ל-1.12 ואז הורידו פרקים שבדיוק הגעתי אליהם והשאירו את הסדרה באופן חלקי בלבד ואז הורידו בכלל. לא יודע אם יהיה סיבוב נוסף, כי היא שודרה קודם פעמיים בפרימיום, אז אשלים דרך האינטרנט. לגבי מיתרי הלב בינתיים אין תאריך הורדה אז יש סיכוי שאשלים אותה בטלוויזיה כשהיא עוד בוי או די, כי מאז שפרטנר הפסיקו לעלות את הטורקיות מויוה איסטנבול והתחילו לעלות קוריאניות מויוה טלנובלות שלא עלו קודם, עדיין לא הורדה אף קוריאנית ואין תאריך הורדה לאף קוריאנית.

Hadar 169

Active member
עם זה היה יורד ב-12.12 כמו שהיה כתוב בהתחלה הייתי עוד יכול לעשות מרתון, אבל הם שינו את זה ל-1.12 ואז הורידו פרקים שבדיוק הגעתי אליהם והשאירו את הסדרה באופן חלקי בלבד ואז הורידו בכלל. לא יודע אם יהיה סיבוב נוסף, כי היא שודרה קודם פעמיים בפרימיום, אז אשלים דרך האינטרנט. לגבי מיתרי הלב בינתיים אין תאריך הורדה אז יש סיכוי שאשלים אותה בטלוויזיה כשהיא עוד בוי או די, כי מאז שפרטנר הפסיקו לעלות את הטורקיות מויוה איסטנבול והתחילו לעלות קוריאניות מויוה טלנובלות שלא עלו קודם, עדיין לא הורדה אף קוריאנית ואין תאריך הורדה לאף קוריאנית.
אה באסה|מזיע|אבל העיקר באמת שתשלים כי היא הייתה מעולה(y):D|כתר|
לגבי מיתרי הלב ראיתי שהתחלת כבר את החדשה אז חשבתי שויתרת עלייה נכון לעכשיו. מקווה שתספיק להשלים גם אותה, מבחינתי היא אפילו עלתה על הציפיות יחסית לדרמה שהיא לא קומית. נראה לי שלראשונה הרגשתי שאני צופה בטלנובלה קוריאנית חח בכיף הייתי יכולה להמשיך איתה לעוד פרקים(נשארו לי עוד 2|אקשן|)והראשיים גם עושים עבודה ממש טובה|כתר|מאז לכל הרוחות לא התחברתי ככה לזוג ראשי קוריאני אז בהחלט מומלץ לא לוותר גם עלייה(y)ונקווה באמת שהקוריאניות ישארו בויאודי כמה שיותר!

evglev1

Well-known member
מנהל
אה באסה|מזיע|אבל העיקר באמת שתשלים כי היא הייתה מעולה(y):D|כתר|
לגבי מיתרי הלב ראיתי שהתחלת כבר את החדשה אז חשבתי שויתרת עלייה נכון לעכשיו. מקווה שתספיק להשלים גם אותה, מבחינתי היא אפילו עלתה על הציפיות יחסית לדרמה שהיא לא קומית. נראה לי שלראשונה הרגשתי שאני צופה בטלנובלה קוריאנית חח בכיף הייתי יכולה להמשיך איתה לעוד פרקים(נשארו לי עוד 2|אקשן|)והראשיים גם עושים עבודה ממש טובה|כתר|מאז לכל הרוחות לא התחברתי ככה לזוג ראשי קוריאני אז בהחלט מומלץ לא לוותר גם עלייה(y)ונקווה באמת שהקוריאניות ישארו בויאודי כמה שיותר!
כן אני יודע שהייתה מעולה, גם ראיתי קטעים וגם קראתי תקצירים ואת הסיכומים שלך. אגב פניתי לפרטנר על ההתעללות בצופים שב-40 שעות שינו את זמן ההורדה לפחות שלוש פעמים וגם בתאריך האחרון שקבעו לא עמדו והורידו לפני, והם התנערו וטענו שהם לא מחליטים אלא ספק התוכן. והזכרתי להם שידוע לי שבחברות אחרות זה טרם ירד, עדיין לא ענו על זה, אבל אני לא מצפה מהם ליותר מדי.

מהפרקים הראשונים שצפיתי בהם במיתרי הלב, התרשמתי שיש דמיון מסוים ל"המורה שלי" ששודרה לפני השרוול האדום, ולפי הלוח הצפוי בסיבוב השני אחרי הנקמה שלי משקה של אהבה, אז אהבה בע"מ, אחר כך דוקטור רפאים, אחריו הנסיך ובת האציל התקופתית ובין התקופתיות המורה שלי, שאולי הפרומו לא הרשים אותך ובאמת הוא משקף רק את ששת הפרקים הראשונים ולא מתייחס ל-10 הפרקים העיקריים, אז כשיגיע המורה שלי בסיבוב השני אני ממליץ עליה, נדמה לי שזה די בסגנון מיתרי הלב, ששם מתמטיקה במקום כינור.

Hadar 169

Active member
כן אני יודע שהייתה מעולה, גם ראיתי קטעים וגם קראתי תקצירים ואת הסיכומים שלך. אגב פניתי לפרטנר על ההתעללות בצופים שב-40 שעות שינו את זמן ההורדה לפחות שלוש פעמים וגם בתאריך האחרון שקבעו לא עמדו והורידו לפני, והם התנערו וטענו שהם לא מחליטים אלא ספק התוכן. והזכרתי להם שידוע לי שבחברות אחרות זה טרם ירד, עדיין לא ענו על זה, אבל אני לא מצפה מהם ליותר מדי.

מהפרקים הראשונים שצפיתי בהם במיתרי הלב, התרשמתי שיש דמיון מסוים ל"המורה שלי" ששודרה לפני השרוול האדום, ולפי הלוח הצפוי בסיבוב השני אחרי הנקמה שלי משקה של אהבה, אז אהבה בע"מ, אחר כך דוקטור רפאים, אחריו הנסיך ובת האציל התקופתית ובין התקופתיות המורה שלי, שאולי הפרומו לא הרשים אותך ובאמת הוא משקף רק את ששת הפרקים הראשונים ולא מתייחס ל-10 הפרקים העיקריים, אז כשיגיע המורה שלי בסיבוב השני אני ממליץ עליה, נדמה לי שזה די בסגנון מיתרי הלב, ששם מתמטיקה במקום כינור.
כן נראה שפרטנר לא הכי החלטיים חח..|מזיע|
לגבי "המורה שלי" תודה על ההמלצה! אכן לא התלהבתי בזמנו מהעלילה הכללית אבל אחרי צפייה חוזרת בפרומואים באמת נראה שלפחות אין שם פשעים או רציחות למרות שמדובר בדרמה, ואם אתה אומר שגם יש קווי דימיון למיתרי הלב אז בהחלט שווה לפחות לתת לה צ'אנס ככה שאני אקח אותה בחשבון(y)|שמח|

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
אגב בעבר כתבת שהתרשמת ממה שויוה כתבו במועדפת שהראשית לא טובה, אבל מה שהם רשמו זה שהיא לא תמימה, אבל למעשה בהרבה טלנובלות הראשית לא תמימה, ובקולומביאניות עוד יותר שגם שמתי לב בהשוואה בין הפרקים הראשונים של באהבה אין חוקים לפרקים הראשונים של גרסת המקור החוקים של הלב, שראיתי שבגרסה המקסיקנית ריככו כמה דברים ובעצם גם בהשוואה בין שיכורה מאהבה למקור של קפה בניחוח אישה משנת 1994 גם שם טלוויסה ריככו דברים.

אבל העניין הוא שגם בחסרת לב הראשית לא הייתה תמימה, לא סתם שם הסדרה ממש לא מחמיא לראשית ובברזילאיות בכלל נדיר שהראשית תמימה. כך שההסבר לא תמימה לא בהכרח מעיד על רוע. אבל אני מודה שגם אני בשידור הראשון פחדתי שיהיה סוף רע לראשית במועדפת, אבל כבר לא תספיקי להשלים בטלוויזיה, אולי מתישהו נוכל להשלים באינטרנט.

Hadar 169

Active member
אגב בעבר כתבת שהתרשמת ממה שויוה כתבו במועדפת שהראשית לא טובה, אבל מה שהם רשמו זה שהיא לא תמימה, אבל למעשה בהרבה טלנובלות הראשית לא תמימה, ובקולומביאניות עוד יותר שגם שמתי לב בהשוואה בין הפרקים הראשונים של באהבה אין חוקים לפרקים הראשונים של גרסת המקור החוקים של הלב, שראיתי שבגרסה המקסיקנית ריככו כמה דברים ובעצם גם בהשוואה בין שיכורה מאהבה למקור של קפה בניחוח אישה משנת 1994 גם שם טלוויסה ריככו דברים.

אבל העניין הוא שגם בחסרת לב הראשית לא הייתה תמימה, לא סתם שם הסדרה ממש לא מחמיא לראשית ובברזילאיות בכלל נדיר שהראשית תמימה. כך שההסבר לא תמימה לא בהכרח מעיד על רוע. אבל אני מודה שגם אני בשידור הראשון פחדתי שיהיה סוף רע לראשית במועדפת, אבל כבר לא תספיקי להשלים בטלוויזיה, אולי מתישהו נוכל להשלים באינטרנט.
אכן אבל האמת שאחרי עוד קטעים שראיתי בזמנו בהמשך, הבנתי שהיא דווקא מאוד תמימה..! היא לא רצתה בכלל לקחת חלק בכל מה שתוכנן, די הכריחו אותה. ובאופי היא טובה ובכלל לא מעניין אותה דברים חומריים וכסף. זו דווקא בניגוד למשל לרוזן טלנובלה די קלאסית בנוסף ל"מיסטית/מיסתורית" שבמקרה הזה זה גם לא סותר אלא להיפך רק מוסיף|שמח|

evglev1

Well-known member
מנהל
אכן אבל האמת שאחרי עוד קטעים שראיתי בזמנו בהמשך, הבנתי שהיא דווקא מאוד תמימה..! היא לא רצתה בכלל לקחת חלק בכל מה שתוכנן, די הכריחו אותה. ובאופי היא טובה ובכלל לא מעניין אותה דברים חומריים וכסף. זו דווקא בניגוד למשל לרוזן טלנובלה די קלאסית בנוסף ל"מיסטית/מיסתורית" שבמקרה הזה זה גם לא סותר אלא להיפך רק מוסיף|שמח|
אכן היא הייתה די במצב של סולדד בבגידה, רק שהכריחו אותה לשקר ולא רק להתחתן עם אדם שהיא לא אוהבת וגם מסתבר שגם אחיה שהוא נראה בהתחלה כמו בריון גם הוא קורבן של אביו ואימו החורגת שניצלו אותו. ובאמת יחסית לבני משפחתה שהיא חשבה שאין לה קשר דם אליהם היא באמת תמימה כי מדובר בקן צרעות רציני ואין הבדל גדול בין לשקר לגבי זהותך בשביל כסף לבין לשקר בשביל לקבל עמדות בכירות יותר בחברה המשפחתית. ובעצם לא רק זה אלא גם ניסיון רצח או חבלה חמורה, כשהפילו אותה בכוונה.

האמת לצערי פרטנר מוחק דברים לאחר חודשיים "בלי רשות" והחלטתי לנצל את הזמן שהפרקים האחרונים עדיין מוקלטים אצלי ולהשלים אותם גם אם עדיין לא הגעתי אליהם, כדי לראות את המקסימום שאני יכול דרך הטלוויזיה ולא דרך האינטרנט. ומפרקים 60-68 מסתבר שבכלל שיקרו ללואיסה ולאחיה החורג מהתחלה כאילו סרחיו הבן המנוח שהיא נדרשה להתחזות לבתו אשם בהתאבדות של אימם, כך שהרעילו אותם כאילו הם נוקמים את מות אימם ובכך שכנעו אותם לעשות דברים לא חוקיים ולא מוסריים.

Hadar 169

Active member
אכן היא הייתה די במצב של סולדד בבגידה, רק שהכריחו אותה לשקר ולא רק להתחתן עם אדם שהיא לא אוהבת וגם מסתבר שגם אחיה שהוא נראה בהתחלה כמו בריון גם הוא קורבן של אביו ואימו החורגת שניצלו אותו. ובאמת יחסית לבני משפחתה שהיא חשבה שאין לה קשר דם אליהם היא באמת תמימה כי מדובר בקן צרעות רציני ואין הבדל גדול בין לשקר לגבי זהותך בשביל כסף לבין לשקר בשביל לקבל עמדות בכירות יותר בחברה המשפחתית. ובעצם לא רק זה אלא גם ניסיון רצח או חבלה חמורה, כשהפילו אותה בכוונה.

האמת לצערי פרטנר מוחק דברים לאחר חודשיים "בלי רשות" והחלטתי לנצל את הזמן שהפרקים האחרונים עדיין מוקלטים אצלי ולהשלים אותם גם אם עדיין לא הגעתי אליהם, כדי לראות את המקסימום שאני יכול דרך הטלוויזיה ולא דרך האינטרנט. ומפרקים 60-68 מסתבר שבכלל שיקרו ללואיסה ולאחיה החורג מהתחלה כאילו סרחיו הבן המנוח שהיא נדרשה להתחזות לבתו אשם בהתאבדות של אימם, כך שהרעילו אותם כאילו הם נוקמים את מות אימם ובכך שכנעו אותם לעשות דברים לא חוקיים ולא מוסריים.
אז בעצם מה שחסר לך עכשיו זה רק פרקי האמצע?
אם הבנתי נכון לואיסה ואחיה חולקים רק את אותה האם? ואבא שלו זה הפושע שיושב בכלא ומחלק להם הוראות?

evglev1

Well-known member
מנהל
אז בעצם מה שחסר לך עכשיו זה רק פרקי האמצע?
אם הבנתי נכון לואיסה ואחיה חולקים רק את אותה האם? ואבא שלו זה הפושע שיושב בכלא ומחלק להם הוראות?
עוד לא הגעתי לסוף, יש לי עוד 13 פרקים מוקלטים אבל אוכל להשלים אותם ומה שחסר זה האמצע. אכן לואיסה ואחיה חולקים רק אותה אם אך חושבים שהם אחים מאב ומאם, כי לואיסה ואחיה מאמינים שהאבא הפושע שנותן הוראות מהכלא הוא גם אבא של לואיסה. וכמובן יש את הבת זוג של האבא שהתחילה עם כל התרמית נגד שרה בהוראתו והיא שלחצה על לואיסה ואחיה כשהם היססו והיא גם ממשיכה את התוכנית כשלואיסה ואחיה הפסיקו כי גם אחיה התאהב באחת הנכדות של שרה, הבת של הבן שתמיד קינא באחיו המנוח ואחות שהחבר שלה עזב אותה כי התאהב בלואיסה, אז יש לה הורים ואחות מהגהינום, אז חבר עבריין כדי למרוד התאים לה כמו כפפה ליד, אבל אחר כך הם באמת התאהבו.

Hadar 169

Active member
פרקים 13-14

סוף סוף ג'ון יונג מסביר את הרגשות שהיו לו כלפי ג'ונג גיונג! מסתבר שמה שמנע ממנו להתקרב אלייה זה העובדה שהמשפחה שלה עזרה לאבא שלו עם הכסף ועדיין.. זה כמובן יחד עם העובדה שחבר שלו היה בן הזוג שלה. אבל ג'ונג גיונג לא מוכנה להשלים עם זה ולמרות שהוא אמר לה שהוא אוהב את סונג אה ולכן הסתיר ממנה את עניין גניבת ההקלטה של המורה, היא החליטה לגלות את זה לסונג אה אבל לסובב הכל כאילו ג'ון יונג עשה מה שעשה כי הוא דווקא לא שכח אותה😑 מסכנה סונג אה שנפלה במלכודת שלה והלכה להיפרד מג'ון יונג. נכון שהוא טעה כשהוא הלך עם ג'ונג גיונג למורה אבל הוא עשה את זה כי הוא כזה אצילי וטוב לב חח.. בפעם השנייה הוא אפילו לא הכניס אותה הבייתה, אבל זה כבר היה יותר מידי בשביל סונג אה:-(|לב-ש| מה שכן, נראה שהיא מתחילה לקבל יותר ביטחון אהבתי איך שהיא אמרה למורה הנצלנית בפרצוף שהיא כבר לא רוצה להיות העוזרת שלה חח:p ואיך שגם התעמתה עם ג'ונג גיונג. ועוד דבר, המורה של ג'ון יונג באמת מזעזע להקליט את היצירות שלו ועוד אחרי שהמפיק מעלה את זה לרשת תחת השם שלו הוא גם לא אומר לו להוריד את זה, זו פשוט גניבה! יאמר לזכותה של ג'ונג גיונג שדווקא פה היא יצאה בסדר איך שאיימה על המורה ולפחות בינתיים ההקלטה הוסרה. עכשיו רק צריך שג'ון יונג וסונג אה ישלימו!😊

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Active member
15-16 פרקים אחרונים|למטה||למטה|
זו בהחלט הייתה אחת הדרמות היפות והמרגשות ממש אהבתי איך שסגרו הכל❣️

הפעם סונג אה היא זו שמבקשת מג'ון יונג שייתן לה זמן ויחכה לה אחרי שהוא מלווה אותה בפסנתר בטקס סיום התואר! בהמשך הם שוב מתקרבים, ובסופו של דבר משלימים❤️ אהבתי איך שהם ניגנו יחד את ברהמס אחת הסצנות היפות|מאוהב|

ג'ונג גיונג מתוודה בפני ג'ון יונג שככל הנראה היא לא באמת אהבה אותו אלא הבינה שהוא היה עבורה נחמה בזמנו אחרי מות אימה, ושהיא הרי אפילו קנאה בכישרון שלו ככה שיש פה סתירה והרגשות שהיו לה כלפיו הם לא של אהבה. לפי איך שהיא התנהגה בהמשך נראה שכן יש לה רגשות להיון הו ואומנם הם לא חזרו באופן רשמי אבל ראו שהם שוב מתקרבים.

סונג אה באמת מוותרת על הכינור וזה למרות שהיא מתקבלת לתואר שני! היא מתחילה לעבוד רשמית בקרן, ואיזה יופי שג'ון יונג כבר לא מרגיש מחוייב לחובות של אביו ועכשיו הוא פשוט מנגן להנאתו ללא תחרויות מלחיצות כשהוא מתוודה בפני סונג אה שהוא שמע בעצתה לא לוותר על הפסנתר ופשוט להנות! עוד אהבתי איך ששוב הזכירו את שלישיית המלחינים מהמאה התשע עשרה ברהמס שומאן וקלרה כשנראה שג'ון יונג היון הו וג'ונג גיונג שוב משתפים פעולה בנגינה עם מופע מחווה לשלישייה הותיקה ופה שוב רואים גם את ההשוואה.. וגם פה איזו סצנה יפה עם הנגינה של שלושתם|כתר|

סונג אה הופכת גם לעוזרת של ג'ון יונג בכך שהיא מארגנת גם את האירועים שלו איזה יופי שהתהילה שמגיעה לו כל כך חזרה אליו ושבסוף הוא וסונג אה גם מתארסים!|לב| ולמרות הכל סצנת הסיום לדעתי מרמזת על סוף פתוח בנוגע לכינור|שמח| כשסונג אה הולכת קדימה לעבר אולם הקונצרטים ואומרת לעצמה שהיא תמשיך לחלום ולאהוב לא משנה מה וכמה תיפגע, אז כמו הרבה פעמים בעבר לדעתי היא מדברת על שני האהבות שלה ג'ון יונג והכינור. זה אפילו רמז עבה שהיא משאירה פתח קטן לכינור שהיא כל כך אהבה😊|כינור|

למעלה