💚🧙🏻‍♀️the wizard OFF oz🧚🏻🩷

didalf

Well-known member
היו כמה ימים מטורפים, וכנראה שיהיה מטורף לעוד קצת זמן, אבל אני אשרוד כי לא תהיה לי ברירה כנראה. תודה על הדאגה |חיבוק| ומה איתך?

אני בסדר התימנים דאגו להקים אותי מוקדם הבוקר :p
מה לא שמעתי אפילו שהיה עד עכשיו8-*

וואי לונוש אני מתה עליך!!! איזה חמודה |חיבוק|. חזרתי לאחותי אתמול בלילה, כל הילדים בבית כי יום ראשון בבוקר בלגן, אבל עוד איזה שעה ככה בטח כולם ילכו, אני משתדלת לא להיתקע לכולם בין הרגליים כרגע, אז אני יושבת בצד כרגע. נראה לי גם הילדים הקטנים הולכים לבית ספר פיזי היום, אז כנראה ישארו רק אחותי ובעלה בבית. אני מחכה שתרגע קצת ההמולה של הבוקר, חשבתי לעזור להם קצת בבית, לטאטא וכזה, אבל שוב בגלל שאני לא יודעת איפה כל דבר כרגע אני אני משתדלת לא לשאול יותר מדי שאלות, נראה כמו שאמרתי עוד כשעה, אני אנסה לעשות דברים.
נשמע טוב. מייק יורסלף יוזפול גם בשביל עצמך בשביל התחושה וגם בשביל משהו להתעסק בו וגם לשיפור היחסים ביניכן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מייק יורסלף יוזפול גם בשביל עצמך בשביל התחושה וגם בשביל משהו להתעסק בו וגם לשיפור היחסים ביניכן.
לקח לי רגע להבין שמייק יורסלף יוזפול זה לא שם של בן אדם. (אם דילן הייתה כותבת את זה אז הייתי בטוח שמדובר בשחקן פוטבול.
לפעמים פשוט טוב לראות את הפרצוף של בן
זה אחלה סרט אגב, ממליצה אותו לכולם!
[Everything Everywhere All at Once]
וואי זה סרט מעולה.
אני לא מאמין שעדיין לא ראיתי אותו פעם שניה.
אם כי אני חושב שחלק מהסיבה לזה היא שאני מפחד שהוא לא יהיה כל כך טוב בצפייה חוזרת.

אגב הבמאים/תסריטאים של הסרט הם שני גברים שמכונים The Daniels (כי לשניהם שם פרטי דניאל) שגם ביימו פרק מהסדרה החדשה של מלחמת כוכבים שיוצאת השבוע. וזה די העלה לי ציפיות לסדרה כשגיליתי את זה.
אני בסדר התימנים דאגו להקים אותי מוקדם הבוקר :p
גם אני לא שמעתי על משהו עם התימנים.
כנראה מישהו שכח שצריך הפסקת אש גם איתם.

היו כמה ימים מטורפים, וכנראה שיהיה מטורף לעוד קצת זמן, אבל אני אשרוד כי לא תהיה לי ברירה כנראה.
את תשרדי ואת תמצאי את עצמך בצד השני חזקה מתמיד 🦸‍♀️

keren or5

Well-known member
נשמע טוב. מייק יורסלף יוזפול גם בשביל עצמך בשביל התחושה וגם בשביל משהו להתעסק בו וגם לשיפור היחסים ביניכן.
🤎

לפעמים פשוט טוב לראות את הפרצוף של בן
זה תמיד נכון! |מאוהב|, אבל עדי עשית לי חיים קשים לא הבנתי איך להגיב לתמונה, עד שחשבתי שהבנתי איך להתמודד עם הפורום הזה |שפם|

את תשרדי ואת תמצאי את עצמך בצד השני חזקה מתמיד
תודה! מקווה שזה נכון!

It's Always Sunny

Well-known member
אני לא מצליחה לתפקד, מאז יום ראשון אני כל הזמן ישנה ואחותי צריכה לטפל בכל הדברים ואני לא מסוגלת לקום מהמיטה/ספה. ואני יודעת שהיא שונאת אותי על זה. אני מרגישה כמו עול ואני בטוחה שהיא רואה בי עול וזה רק משתק אותי יותר 😢
יש לי מחשבות ממש לא טובות

כמו שלא הייתי צריכה להיכנס לממד והיה יותר טוב לכולם ☹️
לא עברתי על כל השרשור, רק נכנסתי לפה לרגע, אז אני מקווה שזה בסדר שאני מעלה את הנושא, אם לא אני ממש מצטערת!
רציתי לשאול איך את מרגישה עכשיו אבל נראה לי שאני פשוט אשלח לך חיבוק מרחוק |4U| ואקווה שהמצב השתפר או ישתפר בקרוב.
תחושה שמאוד קשה לחיות איתה :-(:-(:-(:-(

didalf

Well-known member
אני טסה ביושש✈️
לצערי אני כבר לא אספיק להגיב יותר בשרשור החודשי עד שאני אחזור כי אני כבר בלי המחשב וזה קשה מהטלפון ככ הרבה וזה שורף לי😂
ואם למישו (אהמ @טוני החתול או @Reutk ) יש ספר חמוד להמליץ לי למקרה הצורך אני אשמח.
(משהו חמוד קליל וללא ספרי המשך😊)

It's Always Sunny

Well-known member
אני טסה ביושש✈️
לצערי אני כבר לא אספיק להגיב יותר בשרשור החודשי עד שאני אחזור כי אני כבר בלי המחשב וזה קשה מהטלפון ככ הרבה וזה שורף לי😂
ואם למישו (אהמ @טוני החתול או @Reutk ) יש ספר חמוד להמליץ לי למקרה הצורך אני אשמח.
(משהו חמוד קליל וללא ספרי המשך😊)
תיהני!!!

keren or5

Well-known member
איך את באמת?
את אצל אחותך עדין?
אני מרגישה כזה כאילו קצת חיה מיום ליום, לא יכולה להגיד שאין טיפה חרדות לטווח הקרוב והרחוק, אבל אולי במובן מסוים יש בזה משהו חיובי כי ככה אני יותר מתעסקת בדברים ואני קצת פחות שוקעת בדיכאון. כן חזרתי לאחותי.
תודה על הדאגה |חיבוק|
איך את?

למעלה