אז היי
הייתי פה בימים האחרונים אבל ממש בקטנה, אז חשבתי שאם אני כבר פה אעדכן קצת על מה קורה אצלי.
אני עוברת לאחרונה שינויים, רובם חיובים (הלוואי שהייתי יכולה לכתוב מה אבל נראה לי שעדיף שלא), בינתיים הלימודים בסדר, קשה לי להאמין שעבר חודש (!!) מאז שהתחילו, מרגיש כאילו הזמן עף.
אחד מהדברים שהיינו לעשות בקורס מסוים (על תרבות אמריקה) היה לראות את פרק הפיילוט של בית קטן בערבה, אני קוראת הרבה טקסטים ספרותיים (בהמשך הסמסטר נקרא כמה פרקים של פרנקשטיין ושל גאווה ודעה קדומה), לא יודעת מה יהיה לכם מוכר, אז אלך על בטוח ואגיד שלא מזמן קראנו את נפילת בית אשר של אדגר אלן פו (שמאוד אהבתי, חוץ מהדרך שבה מציגים תאומים
רק שתדעו שאני מגזימה, זה לא עד כדי כך נוראי אבל זה עדיין מכעיס אותי ספוילר לסיפור
שמקשרים בין תאומים לעל טבעי)
לומדת גם על ההיסטוריה של הרפואה (מאוד מעניין!), על יפן במאות ה-19 וה-20 (שמחה ששמתי את כל הנקודות שלי על הקורס הזה חחח), על אירופה במאות ה-13 עד ה-15 (אם אני לא טועה, זה בעת החדשה המוקדמת) ועל איך ילדים למדו דברים בתקופת האבן.
מקווה שאשתפר בצרפתית, רק כדי לפחות לעבור את הקורס
ושהקורס באבולוציה של האדם יעבור מהר.
אני מאוד בקטע של שירי שנות ה-80 (כצפוי חחח) ונהנית כרגע מ-Wish You Were Here של פינק פלויד *** עריכה: אוי לבושה!! כמובן שהשיר הזה הוא משנות ה-70
*** ו-Pride של U2 (שמתקשר לי עוד פעם ללימודים- מחזיר אותי ללימודי ארצות הברית במאות ה-19 וה-20)