💚🩷the story OFF tonight🩷💚

didalf

Well-known member
נפל טיל ליד הבית שלי, מזלי שנכנסתי לממד כל הבית שלי הרוס אני כנראה לא אוכל לגור שם בקרוב, אני אצל אחותי כרגע, ישנה אצלה. אני מעדכנת שגופנית הכל בסדר רק הייתי בהלם רוב היום. וזה מזל כי נכנסתי לממד בגלל זה אין נזק לגוף, אם הייתי נשארת בחדר שלי כנראה הייתי סופגת פגיעה
אוומייגאדדד:-0:-0
קודם כל אני שמחה שאת בסדר|חיבוק| ואני שמחה מאד שנכנסת לממד!
אמאלה איזה פחד אני מקווה שאת גם בסדר בנפש (או לפחות לא יותר גרוע ממקודם)
ואני שמחה שיש לך איפה להיות.
אמאלה וואי אני בהלם גם לאדעת מה להגיד חח אני לא יודעת אפילו מה עושים עם הבית עכשיו.
אבל תודה שעדכנת|לב|

keren or5

Well-known member
אני בסדר אחותי דואגת לי, רק רציתי לעדכן. בנפש אין הרבה לאן לרדת חחח, אז כמו שהיה קודם. אני מהפלאפון המחשב נהרס לא יודעת איך לעשות אימוג'ים אז תדמיינו אימוג'י של חיבוק

דורי 1981

Active member
אני בסדר אחותי דואגת לי, רק רציתי לעדכן. בנפש אין הרבה לאן לרדת חחח, אז כמו שהיה קודם. אני מהפלאפון המחשב נהרס לא יודעת איך לעשות אימוג'ים אז תדמיינו אימוג'י של חיבוק
תהיי חזקה. החיים לא מעמידים אותנו בפני אתגרים שאי אפשר לעמוד בפניהם.

didalf

Well-known member
אני בסדר אחותי דואגת לי, רק רציתי לעדכן.
יופי|חיבוק|
בנפש אין הרבה לאן לרדת חחח, אז כמו שהיה קודם.
לאדעת שלא יחמיר עוד יותר
אני מהפלאפון המחשב נהרס
יוו איזה באסה עם המחשב. כל הדברים שלך נהרסו? משהו נשאר?
לא יודעת איך לעשות אימוג'ים אז תדמיינו אימוג'י של חיבוק
את יכולה גם להשתמש באמוג'י של הטלפון.

Lhuna3

Well-known member
נפל טיל ליד הבית שלי, מזלי שנכנסתי לממד כל הבית שלי הרוס אני כנראה לא אוכל לגור שם בקרוב, אני אצל אחותי כרגע, ישנה אצלה. אני מעדכנת שגופנית הכל בסדר רק הייתי בהלם רוב היום. וזה מזל כי נכנסתי לממד בגלל זה אין נזק לגוף, אם הייתי נשארת בחדר שלי כנראה הייתי סופגת פגיעה
:eek: :eek: :eek:
אוי לא!!!!!!!!!! ;-( ;-( ;-(
באמת הכי חשוב שאת בסדר פיזית אבל וואו זה ללא ספק חתיכת שוק ולאבד את הבית (ובטח הרבה רכוש שלך) זה גם עניין מאוד גדול.. אני גם לא יודעת מה להגיד אפילו....
אני ממש ממש מצטערת!!
|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|

keren or5

Well-known member
:eek: :eek: :eek:
אוי לא!!!!!!!!!! ;-( ;-( ;-(
באמת הכי חשוב שאת בסדר פיזית אבל וואו זה ללא ספק חתיכת שוק ולאבד את הבית (ובטח הרבה רכוש שלך) זה גם עניין מאוד גדול.. אני גם לא יודעת מה להגיד אפילו....
אני ממש ממש מצטערת!!
|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|
כן, נראה לי שאני עוד לא לגמרי מעכלת. אבל תודה על הדאגה לכולם.

keren or5

Well-known member
לא יודעת איך לעשות תגובות מהפלאפון )כאילו תגובות נורמליות( אבל תודה על הדאגה, לא ברור עוד מה הנזק, אבל זה באמת לא חשוב, מה שחשוב שלא קרה לי כלום (והייתי לבד בבית).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הולי שיט
תודה לאל שאת בסדר

בדיוק היום שמעתי על מישהי שורדת נובה שמיד אחרי שאלה כל מומחה אפשרי מה היא יכולה לעשות על מנת להפחית פוסט טראומה בעתיד. וכנראה אחד הדברים זה לדבר על זה ולא לשמור בפנים.
אבל דברי גם עם אנשים מתאימים לראות מה עוד כדאי לעשות כי זה לא שאני יודע.
וכמובן שתשמרי על עצמך ותאמרי לנו אם את צריכה משהו שאנחנו יכולים לעזור בו (הצעה לסדרה, עזרה באימוג'ים, ספה נפתחת)

keren or5

Well-known member
אז זהו שאני לא חושבת שיש החמרה במצב הנפשי שלי, רק כאב ראש לטפל עכשיו בכל מה שקשור לבית אני אצל אחותי אז במובן מסוים יותר נחמד לי אפילו ממקודם כי אני לא לבד, אולי תוכלו לעזור לי אם תגידו לי אם אני יכולה לעשות איכשהו קיצור דרך לפורום הזה על מסך הבית בפלאפון (אנדרויד). מה שנחמד שמחר בבוקר כולם לא יהיו בבית ויש לאחותי נטפליקס ודיסני, אולי אני אוכל סוף סוף להשלים את אותה על מסך גדול, אז לפחות זה 😀

LeAnnDyIan

Well-known member
אמאלה מיקי איזה פחד😰😰
מזל שאת לא נפגעת אבל לא יכולה אפילו לתאר לעצמי את החוסר אונים והפחד בסיטואציה כזאת.
שולחת לך חיבוק גדול|חיבוק|
שמחה לשמוע שאת עם משפחה|לב|

LeAnnDyIan

Well-known member
אז זהו שאני לא חושבת שיש החמרה במצב הנפשי שלי, רק כאב ראש לטפל עכשיו בכל מה שקשור לבית אני אצל אחותי אז במובן מסוים יותר נחמד לי אפילו ממקודם כי אני לא לבד, אולי תוכלו לעזור לי אם תגידו לי אם אני יכולה לעשות איכשהו קיצור דרך לפורום הזה על מסך הבית בפלאפון (אנדרויד). מה שנחמד שמחר בבוקר כולם לא יהיו בבית ויש לאחותי נטפליקס ודיסני, אולי אני אוכל סוף סוף להשלים את אותה על מסך גדול, אז לפחות זה 😀
סורי אני לא מבינה באנדרואיד. אבל כל שאר הלא כבשים פה בפורום בטח יוכלו לעזור לך. אבל אני בעד אגת׳ה על מסך גדול!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז זהו שאני לא חושבת שיש החמרה במצב הנפשי שלי, רק כאב ראש לטפל עכשיו בכל מה שקשור לבית אני אצל אחותי אז במובן מסוים יותר נחמד לי אפילו ממקודם כי אני לא לבד,
אני שמח מאוד לשמוע

אולי תוכלו לעזור לי אם תגידו לי אם אני יכולה לעשות איכשהו קיצור דרך לפורום הזה על מסך הבית בפלאפון (אנדרויד). מה שנחמד שמחר בבוקר כולם לא יהיו בבית ויש לאחותי נטפליקס ודיסני, אולי אני אוכל סוף סוף להשלים את אותה על מסך גדול, אז לפחות זה 😀
זה משהו שהצלחתי לעשות בעבר. ואז שכחתי איך עושים. ואז לפני כמה חודשים הצלחתי שוב להבין איך לעשות ועכשיו אני שוב לא זוכר. אבל אם מישהו אחר לא יביא את הפתרון בקרוב אז אני אנסה לגלות מחדש ואסביר.

didalf

Well-known member
מה שנחמד שמחר בבוקר כולם לא יהיו בבית ויש לאחותי נטפליקס ודיסני, אולי אני אוכל סוף סוף להשלים את אותה על מסך גדול, אז לפחות זה 😀
חחחחחחחחחחח אני שמחה שאת מוצאת את הטוב בסיטואציה ומתמקדת בעיקר (טלוויזיה):-D

אז זהו שאני לא חושבת שיש החמרה במצב הנפשי שלי,
|חיבוק|

אולי תוכלו לעזור לי אם תגידו לי אם אני יכולה לעשות איכשהו קיצור דרך לפורום הזה על מסך הבית בפלאפון (אנדרויד).
את משתמשת בדפדפן כרום? פשוט תוסיפי למועדפים.

סורי אני לא מבינה באנדרואיד. אבל כל שאר הלא כבשים פה בפורום בטח יוכלו לעזור לך. אבל אני בעד אגת׳ה על מסך גדול!!
:-D

דורי 1981

Active member
לא זוכר מי כתבה פה שהיא קוראת את כהרף עין, אבל אני עדיין קורא ומרותק. 100 עמודים או פחות לסוף ואין לי קצה חוט על ידי מי (ואיך) נרצח פרופ' ברנד . בלי ספוילרים בבקשה.

Lhuna3

Well-known member
לא זוכר מי כתבה פה שהיא קוראת את כהרף עין, אבל אני עדיין קורא ומרותק. 100 עמודים או פחות לסוף ואין לי קצה חוט על ידי מי (ואיך) נרצח פרופ' ברנד . בלי ספוילרים בבקשה.
אני! :) :)
ואני שמחה שאתה גם ממש נהנה ממנו! (לא שהיה לי ספק)

דורי 1981

Active member
ני! :) :)
ואני שמחה שאתה גם ממש נהנה ממנו! (לא שהיה לי ספק)
כחובב סרטי, סדרות וספרי בלשים- ברור (אם כי יש כאלה שהם פחות טובים). סבתא שלי הפכה אותי למעריץ של שרלוק הולמס. מה שמזכיר לי שמאוד אהבתי את הסדרה שבה כיכבו בנדיקט קמברבץ' ומרטין פרימן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אולי תוכלו לעזור לי אם תגידו לי אם אני יכולה לעשות איכשהו קיצור דרך לפורום הזה על מסך הבית בפלאפון (אנדרויד).
אז הנה.
כנסי לאתר שאת רוצה בטלפון ואז תלחצי על שלושת הנקודות בפינה הימנית עליונה:
1732481592958.png
אז את בוחרת באופציה של להוסיף למסך שלך ופתאום אני קולט שהטלפון שלי באנגלית וזה כנראה לא בדיוק המילים הנכונות, אבל משהו כזה:
1732481708043.png

keren or5

Well-known member
אז הנה.
כנסי לאתר שאת רוצה בטלפון ואז תלחצי על שלושת הנקודות בפינה הימנית עליונה:
צפה בקובץ המצורף 120505
אז את בוחרת באופציה של להוסיף למסך שלך ופתאום אני קולט שהטלפון שלי באנגלית וזה כנראה לא בדיוק המילים הנכונות, אבל משהו כזה:
צפה בקובץ המצורף 120506
עשיתי ומסתבר שיש גם אפליקציה כי הוא שאל אותי אם להתקין באפליקציה 😮

keren or5

Well-known member
רק עכשיו אני בוכה לא יודעת למה לקח כ"כ הרבה זמן. בעלה של אחותי עיצבן אותי אז דיברתי עם ידיד שלי והוא נתן לי לישון אצלו

דורי 1981

Active member
רק עכשיו אני בוכה לא יודעת למה לקח כ"כ הרבה זמן. בעלה של אחותי עיצבן אותי אז דיברתי עם ידיד שלי והוא נתן לי לישון אצלו
אוקיי, טוב שמצאת פיתרון. תביאי בחשבון שכולם על הקצה. לי אין מכרים שהם חטופים, נרצחים, פצועים או עקורים וכדומה (טאצ' ווד). אבל בן דוד שלי שהוא כבר כמעט בן 50 שירת ומשרת בעזה ואחרי זה בלבנון, בהתנדבות. השני, צעיר ממנו ב-12 שנה (וממני בחמש שנים), קיבל צל"ש על טכנולוגיה שעוזרת לצה"ל מאוד במלחמה (לא אפרט, זה מסווג וגם אני לא מכיר את כל הפרטים).

למעלה