📺סיכום שנת טלוויזיה 2024🪩📺

didalf

Well-known member
It's the most wonderful time of the year (זמן הסיכומים כמובן)

|טי-וי|אם אתם ממש קוקו ובא לכם לספור - בכמה סדרות סה"כ צפיתם השנה? (אם אתם עצלנים תנו מספר בערך)
|טי-וי|אלו סדרות חדשות שיצאו אהבתם את השנה? ואיזה הכי?
|טי-וי|אלו סדרות ישנות השלמתם השנה? ואת מי הכי אהבתם?
|טי-וי|מאיזה עונת המשך של סדרה שיצאה השנה הכי נהניתם (כלומר עונה 2 ומעלה)?
|טי-וי|מאיזה עונת המשך של סדרה שיצאה השנה הכי התאכזבתם (כלומר עונה 2 ומעלה)?
|טי-וי|סדרות שנגמרו השנה ותתגעגעו אליהן?
|טי-וי|סדרות שפרשתם מהן?
|טי-וי|מה הפתיע אתכם לטובה בטלוויזיה השנה?
|טי-וי|ומה אכזב אתכם?
|טי-וי|האם עשיתם צפיה חוזרת למשהו השנה וממה הכי נהנתם?
|טי-וי|למה מצפים בטלוויזיה בשנה הבאה?
|טי-וי|משהו שבא לכם להוסיף [טקסט חופשי, שאלה נוספת, אחר?] ?
|טי-וי|מה הטופ 3 סדרות (חדשות וישנות) שעשו לכם את השנה?

בהודעה הבאה אני ארכז את כל סיכומי החודש שתוכלו להזכר במה צפיתם.

והסיכום משנה שעברה למי שרוצה לראות מה נשתנה:

didalf

Well-known member
כרגיל, מי שהיה ילד טוב כל השנה וענה יפה על השאלון החודשי זוכה בסוף השנה ברשימה של כל הסדרות שלו:

ינואר

פברואר

מרץ

אפריל

מאי

יוני

יולי

אוגוסט

ספטמבר

אוקטובר

נובמבר

דצמבר

dilly snake

Active member
יופי אני שיכורה, ואין לי משהו יותר טוב לעשות!!(וזה גם יאפשר לי לדעת כמה קראתי השנה ואני לגמרי מפוחדת!).

אם אתם ממש קוקו ובא לכם לספור - בכמה סדרות סה"כ צפיתם השנה? (אם אתם עצלנים תנו מספר בערך) לא הרבה 15-20
|טי-וי|אלו סדרות חדשות שיצאו אהבתם את השנה? ואיזה הכי? נראה לי רק אלזבת' ומוחות מבריקים.
|טי-וי|אלו סדרות ישנות השלמתם השנה? ואת מי הכי אהבתם? טכנית רק טיפות של אלוהים שיצאה ב-2023.
|טי-וי|מאיזה עונת המשך של סדרה שיצאה השנה הכי נהניתם (כלומר עונה 2 ומעלה)? אלזבת' שממשיכה להיות כפית? ראיון עם ערפד, שיקגו MED.
|טי-וי|מאיזה עונת המשך של סדרה שיצאה השנה הכי התאכזבתם (כלומר עונה 2 ומעלה)? FBI:MW
|טי-וי|סדרות שנגמרו השנה ותתגעגעו אליהן? לא חושבת שיש.
|טי-וי|סדרות שפרשתם מהן? טראקר וחוק וסדר מדור מיוחד(בצער רב כי אני עדייו אוהבת את הסדרה, אבל כל עוד יש נשים חטופות בעזה אני לא חושבת שאני מסוגלת לראות אותה).
|טי-וי|מה הפתיע אתכם לטובה בטלוויזיה השנה? לא חושבת שיש.
|טי-וי|ומה אכזב אתכם? גם אין. האמת שאין לי כבר ציפיות מהטלוויזיה לאחרונה.
|טי-וי|האם עשיתם צפיה חוזרת למשהו השנה וממה הכי נהנתם? אין לי זמן לקרוא ספרים שאני ממש אוהבת פעם שנייה, אז טלוויזיה?!?!?!
|טי-וי|למה מצפים בטלוויזיה בשנה הבאה? כישור הזמן, דרדוויל ואולי סוף סוף עונה שנייה של סנדמן.
|טי-וי|משהו שבא לכם להוסיף [טקסט חופשי, שאלה נוספת, אחר?] ? לא.
|טי-וי|מה הטופ 3 סדרות (חדשות וישנות) שעשו לכם את השנה? טיפות של אלוהים, מוחות מבריקים, FBI האימא?

didalf

Well-known member
|טי-וי|אם אתם ממש קוקו ובא לכם לספור - בכמה סדרות סה"כ צפיתם השנה? (אם אתם עצלנים תנו מספר בערך)|קדימה|26. מוזר שנה שעברה יצא לי 24 והרגשתי שראיתי פחות השנה. טוב כי שנה שעברה כל השנה פשוט ראיתי באפי.
|טי-וי|אלו סדרות חדשות שיצאו אהבתם את השנה? ואיזה הכי?|קדימה|יש כמה שניסיתי אבל מרובן לא התלהבתי. היחידה שממש אהבתי זאת אגת'ה אול אלונג.
אה ורגע, וIn Limbo מה שראינו אי אז בתחילת השנה היא מהשנה? אה לא 2023. לא נורא אני אחשיב אותה כי הייתה ממש טובה ובא לי לציין אותה פה למרות התשובה בשאלה הבאה.
חוצמזה היו כמה שהיה עליהן מלא הייפ ולא הבנתי למה כמו רק לא זה, המורה לאנגלית ואקסמן97 שהן חביבות ולא יותר.
|טי-וי|אלו סדרות ישנות השלמתם השנה? ואת מי הכי אהבתם?|קדימה|אממ דייזי ג'ונס אנד דה סיקס נחשב ישן? כאילו היא שנה אחת אחורה אבל השלמתי השנה. אבל את זה|מאוהב|.
וגם הטירון אני בהתליכי השלמה עכשיו אני אובססיבית שמעו.
אולסו עדיין ראינו באפי ואנג'ל בתחילת השנה.
|טי-וי|מאיזה עונת המשך של סדרה שיצאה השנה הכי נהניתם (כלומר עונה 2 ומעלה)?|קדימה|אני רוצה להגיד הרטסטופר עונה 3 אבל התשובה האמיתית היא המפקדת עונה 3. זאת העונה החדשה שהכי נהניתי ממנה.
|טי-וי|מאיזה עונת המשך של סדרה שיצאה השנה הכי התאכזבתם (כלומר עונה 2 ומעלה)?|קדימה|ברידג'רטון עונה 3. למרות שציפיתי להתאכזב כי ידעתי מי הזוג הראשי. אז אולי אאוטר בנקס עונה 4 בעצם. אההה ואקדמיית המטריה עונה 4 איזה עונה מעפנה. קיצר נטפליקס בוו|למטה|.
|טי-וי|סדרות שנגמרו השנה ותתגעגעו אליהן?|קדימה|אני יכולה להגיד באפי ואנג'ל?:-D מבחינתי אני סיימתי השנה.
|טי-וי|סדרות שפרשתם מהן?|קדימה|אין משהו מתמשך שפרשתי ממנו אבל התחלתי את ליידי ג'יין בגלל שזה היה נשמע ממש בשבילי ושנאתי את זה מאד ופרשתי אחרי שני פרקים.
|טי-וי|מה הפתיע אתכם לטובה בטלוויזיה השנה?|קדימה|אג'תה אול אלונג. היו לי מינוס ציפיות. זה נשמע כמו ספינאוף מיותר ומארוול לאחרונה מאכזבים, וזה הסתבר כסדרה הכי טובה של השנה. אולסו דייזי והשישה ציפיתי לאהוב את זה אבל לא עד כדי כך|מאוהב|
|טי-וי|ומה אכזב אתכם?|קדימה|כמעט הכל הייתה לי שנת טלוויזיה מעפנה למדי. ראו למעלה עונות מאכזבות, סדרות שפרשתי מהן או סדרות עם הייפ שלא התלהבתי.
|טי-וי|האם עשיתם צפיה חוזרת למשהו השנה וממה הכי נהנתם?|קדימה|כן האמת הצפיות החוזרות היו נקודת האור שלי השנה. H20 ו-ורוניקה מארס היו מהסדרות שהכי נהניתי מהן השנה. ובדיוק דיברתי עם לונה בשרשור אחר על שירי פתיחה ואיזה שירי פתיחה מושלמים|מאוהב|
|טי-וי|למה מצפים בטלוויזיה בשנה הבאה?|קדימה|למשהו שיתפוס אותי?|בוקס| שמישהו משלל השירותים שאני משלמת עליהם יביא סדרות ארוכות טווח שאני מעוניינת להשלים. (כרגע זה מבוקש לחקירה ואחוזת דאונטון).
|טי-וי|משהו שבא לכם להוסיף [טקסט חופשי, שאלה נוספת, אחר?] ?|קדימה|מממ בתור כותבת השאלון אני חושבת ששאלתי כל מה שהיה לי לשאול אבל אם יש לכם רעיונות נוספים בשאלה הזאת אני אשמח לענות.
|טי-וי|מה הטופ 3 סדרות (חדשות וישנות) שעשו לכם את השנה?|קדימה|
|גביע|דייזי ג'ונס אנד דה סיקס|מאוהב||מאוהב|
|גביע|אגת'ה אול אלונג
|גביע|אנג'ל עונה 5. כן.
בהמשך הרשימה: H20, ורוניקה מארס, הטירון.

didalf

Well-known member
אם אתם ממש קוקו ובא לכם לספור - בכמה סדרות סה"כ צפיתם השנה? (אם אתם עצלנים תנו מספר בערך) לא הרבה 15-20
וואו את יותר גרועה ממני

|טי-וי|סדרות שפרשתם מהן? טראקר וחוק וסדר מדור מיוחד
פרשת מSVU????????:-0
(בצער רב כי אני עדייו אוהבת את הסדרה, אבל כל עוד יש נשים חטופות בעזה אני לא חושבת שאני מסוגלת לראות אותה).
אה טוב מבינה:-(

נכון?|בוקס|

|טי-וי|למה מצפים בטלוויזיה בשנה הבאה? כישור הזמן
אה נחמד

Lhuna3

Well-known member
|טי-וי|אם אתם ממש קוקו ובא לכם לספור - בכמה סדרות סה"כ צפיתם השנה? (אם אתם עצלנים תנו מספר בערך)
יוצא לי בסביבות 20-24, תלוי מה מחשיבים (יש כאלה שצפיתי חלקית וכו')

1. הכי נהנייתי מ-2 הסדרות הבאות:
nobody wants this (רק לא זה)
A man on the inside (האיש שלי בפנים)

לשתיהן אני מחכה מאוד לעונה 2.

2. אהבתי מאוד בסופו של דבר גם את אגאת'ה אול אלונג (זה מקום שני כי לא מכל הפרקים שלה הכי התלהבתי, אלא בעיקר ממש אהבתי את כל מה שהתגלה בסוף).

3. מבטלים את דאגלס גם היתה סדרה טובה.

4. קאוס היתה חביבה (אך בוטלה).

1. בלי שום תחרות הכי אהבתי את רוחות רפאים UK המעולה, שאני למעשה צופה בה עכשיו פעם שניה ביס קומדי |מאוהב|
ניסיתי גם את גרסת US שלה אבל היא נפילה אז פרשתי אחרי עונה 1.

2. השלמתי גם את שתי הסדרות הבאות:
אוואטר כשף האוויר האחרון (המצוירת, לא הלייב אקשן המשוקץ של נטפליקס)
סטארגייט
שתיהן נחמדות ודי נהנייתי מהן, אבל בדיעבד יכולתי גם לוותר עליהן.

הכי: המפקדת,
The Morning Show
וגם מהפרקים שראיתי של סליחה על השאלה של כאן11.

בעיקר העונה החדשה של דוקטור הו, שלטעמי היתה מאוד חלשה (לא שציפיתי להרבה, כי כבר פרשתי מעונות קודמות גם, אבל תמיד כשיש דוקטור חדש אז יש התלהבות מסויימת מאיך זה יהיה).

הכי: תרגיע
המפקדת

כמו כן נגמרה גם הרופא הטוב, אבל הספיק לי ממנה.

|טי-וי|סדרות שפרשתם מהן?
טיפול לילי (אולי לא בצדק, אבל לא משך אותי מפיק להמשיך).
בואו לאכול איתי (התדרדרות עצובה של משהו שהיה שנון וכיפי)

אגאת'ה אול אלונג (העתקתי ממך כי זה נכון)

|טי-וי|ומה אכזב אתכם?

Baby Raindeer אכזב זה לא בדיוק המילה כי לא היו לי ציפיות, זו היתה סדרה חדשה, אבל אני קצת מצטערת שצפיתי בזה.

צפיה חוזרת "ממש": באפי ואנג'ל כמובן |מאוהב|

ואם מחשיבים גם את הריראנים האינסופיים ביס קומדי אז בנוהל הרגיל: המשרד, חברים, מחלקת גנים ונוף

לעונה 2 של ניתוק (למרות שחוששת שזו תהיה אכזבה)

1. רוחות רפאים UK
2. באפי ואנג'ל

didalf

Well-known member
מה חשבתי שראית יותר

2. אהבתי מאוד בסופו של דבר גם את אגאת'ה אול אלונג (זה מקום שני כי לא מכל הפרקים שלה הכי התלהבתי, אלא בעיקר ממש אהבתי את כל מה שהתגלה בסוף).
אני שמחה שנהנית מזה בסוף.

הכי: המפקדת,
|כן|
אני מזה שמחה שאנחנו מסכימות על זה כי נראה ששאר האינטרנט לא. כולם טיפשים חוץ משתינו!

אגאת'ה אול אלונג (העתקתי ממך כי זה נכון)
מאשרת:-D

ואם מחשיבים גם את הריראנים האינסופיים ביס קומדי אז בנוהל הרגיל: המשרד, חברים, מחלקת גנים ונוף
אה כן תכלס נהניתי שוב מפארקס סדרה מושלמת|מאוהב|

Baby Raindeer אכזב זה לא בדיוק המילה כי לא היו לי ציפיות, זו היתה סדרה חדשה, אבל אני קצת מצטערת שצפיתי בזה.
למה?

1. רוחות רפאים UK
2. באפי ואנג'ל
זהו רק 2? הייתה לך שנה יותר גרועה ממני:-D

Lhuna3

Well-known member
מה חשבתי שראית יותר
לשמחתי השנה הצלחתי לקרוא הרבה.
|כן|
אני מזה שמחה שאנחנו מסכימות על זה כי נראה ששאר האינטרנט לא. כולם טיפשים חוץ משתינו!
|כן|
[למה אני קצת מצטערת שצפיתי בבייבי ריינדיר]
כי... זה סדרה שלא עשתה לי טוב, לא אהבתי את הדמויות, לא הזדהיתי, ובעיקר היו שם סצינות שהייתי מעדיפה לא לראות.
זהו רק 2? הייתה לך שנה יותר גרועה ממני:-D
זה לא 2 זה שלוש!
ואם היית מבקשת יותר מ-3 אז הייתי כותבת גם את "רק לא זה" ו"האיש שלי בפנים".

didalf

Well-known member
כל הכבוד

כי... זה סדרה שלא עשתה לי טוב, לא אהבתי את הדמויות, לא הזדהיתי, ובעיקר היו שם סצינות שהייתי מעדיפה לא לראות.
אבל איכשהו עניין אותך מספיק כדי לא לפרוש?

זה לא 2 זה שלוש!
ואם היית מבקשת יותר מ-3 אז הייתי כותבת גם את "רק לא זה" ו"האיש שלי בפנים".
אני מחשיבה את באפי ואנג'ל כסדרה אחת לצורך השאלון אז אני מרשה לך לבחור מקום שלישי:-D

Lhuna3

Well-known member
אבל איכשהו עניין אותך מספיק כדי לא לפרוש?
האמת שאני כבר לא זוכרת מה גרם לי להמשיך, אני לרוב פורשת מדברים כאלו די מהר, אולי זה היה כל הדיבור עליה מסביב.
אני מחשיבה את באפי ואנג'ל כסדרה אחת לצורך השאלון אז אני מרשה לך לבחור מקום שלישי:-D
לא, זה שתי סדרות! (כי אני לא רוצה לבחור בין שתי האחרות שכתבתי :p)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|טי-וי|אלו סדרות ישנות השלמתם השנה? ואת מי הכי אהבתם? טכנית רק טיפות של אלוהים שיצאה ב-2023.
וואו ממש ישן
מאנשים ומדינות אין לי ציפיות. אבל מסדרות תמיד יהיו לי ציפיות
|טי-וי|למה מצפים בטלוויזיה בשנה הבאה? כישור הזמן, דרדוויל ואולי סוף סוף עונה שנייה של סנדמן.
לפעמים לרגע זה נראה כאילו אנחנו אותו בן אדם.
ואז נזכרים שאני רואה פי עשר ממך וקורא בערך מאית ממך.
|טי-וי|אלו סדרות חדשות שיצאו אהבתם את השנה? ואיזה הכי?|קדימה|יש כמה שניסיתי אבל מרובן לא התלהבתי. היחידה שממש אהבתי זאת אגת'ה אול אלונג.
אה ורגע, וIn Limbo מה שראינו אי אז בתחילת השנה היא מהשנה? אה לא 2023. לא נורא אני אחשיב אותה כי הייתה ממש טובה ובא לי לציין אותה פה למרות התשובה בשאלה הבאה.
חוצמזה היו כמה שהיה עליהן מלא הייפ ולא הבנתי למה כמו רק לא זה, המורה לאנגלית ואקסמן97 שהן חביבות ולא יותר.
טוב אגתה היא כמובן מושלמת ואני שמח שאת מכירה בזה.
וגם הטירון אני בהתליכי השלמה עכשיו אני אובססיבית שמעו.
מתי התחלת לראות את הטירון ואיך זה קרה? זה לחלוטין לא מרגיש קשור אליך.
אבל אני בעד שתתאהבי בנייתן פיליון וזה יעודד אותך לראות פיירפליי.
|טי-וי|סדרות שנגמרו השנה ותתגעגעו אליהן?|קדימה|אני יכולה להגיד באפי ואנג'ל?:-D מבחינתי אני סיימתי השנה.
אני מרשה
|טי-וי|מה הפתיע אתכם לטובה בטלוויזיה השנה?|קדימה|אג'תה אול אלונג. היו לי מינוס ציפיות. זה נשמע כמו ספינאוף מיותר ומארוול לאחרונה מאכזבים, וזה הסתבר כסדרה הכי טובה של השנה.
אני עדיין לא מצליח להבין איך הציפיות שלכן מזה היו נמוכות. ברגע שאומרים קתרין האן הציפיות שלי נעשות גבוהות.
|טי-וי|האם עשיתם צפיה חוזרת למשהו השנה וממה הכי נהנתם?|קדימה|כן האמת הצפיות החוזרות היו נקודת האור שלי השנה. H20 ו-ורוניקה מארס היו מהסדרות שהכי נהניתי מהן השנה. ובדיוק דיברתי עם לונה בשרשור אחר על שירי פתיחה ואיזה שירי פתיחה מושלמים|מאוהב|
אני לא זוכר שסיפרת שעשית צפיה חוזרת בורוניקה מארס. ראית את הכל?
|גביע|אגת'ה אול אלונג
|גביע|אנג'ל עונה 5. כן.
כן וכן
|טי-וי|אם אתם ממש קוקו ובא לכם לספור - בכמה סדרות סה"כ צפיתם השנה? (אם אתם עצלנים תנו מספר בערך)|קדימה|26. מוזר שנה שעברה יצא לי 24 והרגשתי שראיתי פחות השנה. טוב כי שנה שעברה כל השנה פשוט ראיתי באפי.
כן, זאת גם בערך כמות הסדרות שאני ראיתי.
כלומר ביחד. עשרים ועוד עשרים ושש ועוד עשרים וארבע.
ואז אולי פלוס גם כמות הסדרות שגם כל שאר חברי הפורום ראו.
אני אסלח לך על זה ששמת את זה במקום שני כי אני אדם נחמד
2. השלמתי גם את שתי הסדרות הבאות:
אוואטר כשף האוויר האחרון (המצוירת, לא הלייב אקשן המשוקץ של נטפליקס)
סטארגייט
שתיהן נחמדות ודי נהנייתי מהן, אבל בדיעבד יכולתי גם לוותר עליהן.
טוב, על הכל אפשר לוותר. זה לא שאנחנו חיים במדינה טוטליטרית שבה יש סדרות שחייבים לראות.
כלומר חוץ מבאפי שאותה כן חייבים לראות (ואני יודע שעדי|נחש| עוד לא ראתה אבל היא תיתפס על ידי משטרת המחשבות)
טוב שהזכרת כי מבחינתי היא אחת מהפנינים של השנה וייתכן שהייתי שוכח (כי כאמור, ראיתי לא מעט סדרות כהרגלי)
למה אני קצת מצטערת שצפיתי בבייבי ריינדיר]
אוקי אני יכול להבין שזאת סדרה שיכולה לעשות רע לאנשים בהתאם למה הם רגישים אליו. לי אישית היא הייתה עיקר כיפית. אם כי עכשיו אני נזכר שהיא גם נגעה לי במקום אישי, אבל באופן שהפך אותה ליותר מרתקת עבורי.
צפיה חוזרת "ממש": באפי ואנג'ל כמובן |מאוהב|
תשובה נכונה כמובן. אם כי סיימנו די בתחילת השנה.
לעונה 2 של ניתוק (למרות שחוששת שזו תהיה אכזבה)
עם כל הדיבורים שלי על אופטימיות וציפיות טובות מסדרות - ממש יש לי תחושה שזאת סדרה שתהיה מפלה בעונה שניה שלה. ברמה כזאת שתהרוס את התחושה החיובית של העונה הראשונה.
אבל אני בכל זאת מקווה לטובה.

1. רוחות רפאים UK
2. באפי ואנג'ל
הי, גם בבאפי ואנג'ל היו רוחות רפאים בריטיות (אוקי, לפחות באנג'ל היו)

ספרים הם האויב הגדול של פורום טלוויזיה (אוקי, הגיוני שאינסטגרם הוא אויב גדול יותר)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
It's the most wonderful time of the year (זמן הסיכומים כמובן)

|טי-וי|סדרות שפרשתם מהן?
|טי-וי|ומה אכזב אתכם?

בהודעה הבאה אני ארכז את כל סיכומי החודש שתוכלו להזכר במה צפיתם.

והסיכום משנה שעברה למי שרוצה לראות מה נשתנה:
אני לא רוצה להיות מעצבן ולא לענות.
אבל זה גם ממש קשה לי לענות בגלל שזה מצריך הרבה מחשבה עבורי וקשה לי לחפף במשהו כזה. כלומר קשה לי עם המחשבה שאני אשכח לציין דברים שבמיוחד אהבתי או אפילו שבמיוחד איכזבו אותי.
ועכשיו מאוחר ואני רוצה לצעוד ולקום מחר לא מאוחר אז אני אנסה לענות מחר.
אני אקבל בשמחה תזכורות והצקות על מנת להכריח אותי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הצצתי עכשיו בשרשור של שנה שעברה ומסתבר שב2023 ראיתי רק 86 סדרות,
לעומת ב2022 שבה ראיתי 125 סדרות

חוץ מזה אלו היו הציפיות שלי מ2024:
העונה החדשה של דוקטור הו כמובן
פחות טובה ממה שקיוויתי, אבל בכללי אהבתי דווקא
עונת הסיום של Young Royals
אהבתי, אבל לא בהתלהבות
סדרת ההמשך של וונדהויז'ן שבבדיקה נקראת עכשיו Agatha: Darkhold Diaries
חחחח מצחיק שזה היה השם שחשבו שיהיה אז. כמובן היה מצדיק ציפיות.
סדרה חדשה בשם Mary & George
טוב, אבל גם פחות טוב ממה שקיוויתי.
אווטאר: כשף האוויר האחרון - זה בטח לא יהיה טוב כמו המקור ולא ברור לי למה זה נחוץ, אבל אני כן אראה.
לא במיוחד טוב, אבל דווקא יותר טוב ממה שחששתי
Daredevil - בהנחה שזה באמת יקרה ב2024.
איזה תמים הייתי
עונה נוספת של Heartstopper
היה ממש ממש טוב
עונה נוספת של Sandman (אני מקווה שבאמת תהיה ב2024)
גם מקרה של תמימות גדולה (אולי אפילו יותר גדולה כי מי יודע אם זה יצא אפילו ב2025)
עונה נוספת של בית הדרקון
היה בסדר כזה

didalf

Well-known member
מתי התחלת לראות את הטירון ואיך זה קרה? זה לחלוטין לא מרגיש קשור אליך.
אם היית עוקב אחרי שרשורי חודש...|תוהה|
זה תהליך הדרגתי לאורך השנה:-D
נתקלתי בשחים פה ושם ביס, התאבססתי על שיפ, ראיתי סרטונים שלהם ביוטיוב, זלגתי לסרטונים סתם של הסדרה, השלמתי כל מה שזמין ביס ועכשיו חזרתי להתחלה.
אבל אני בעד שתתאהבי בנייתן פיליון וזה יעודד אותך לראות פיירפליי.
ראיתי מספיק קאסל לדעת שזה לא יקרה.
סתומרת הוא סבבה אבל לא מספיק כדי שאני אתאהב בו ואצפה בדברים רק בשבילו.

אני עדיין לא מצליח להבין איך הציפיות שלכן מזה היו נמוכות. ברגע שאומרים קתרין האן הציפיות שלי נעשות גבוהות.
איבדתי אמון במארוול לצערי:-(
אני לא זוכר שסיפרת שעשית צפיה חוזרת בורוניקה מארס. ראית את הכל?
שוב, אם היית קורא שרשורים חודשיים.......
הייתי חולה ועשיתי בינג' מטורף. אבל ראיתי רק את שתי העונות הראשונות כי השלישית מבאסת והרביעית מוכחשת.

כן, זאת גם בערך כמות הסדרות שאני ראיתי.
כלומר ביחד. עשרים ועוד עשרים ושש ועוד עשרים וארבע.
ואז אולי פלוס גם כמות הסדרות שגם כל שאר חברי הפורום ראו.
כמובן:-D

ספרים הם האויב הגדול של פורום טלוויזיה (אוקי, הגיוני שאינסטגרם הוא אויב גדול יותר)
לא נכון. באינסטגרם יש מידע ומאחורי הקלעים של הטולוויזיה. ספרים הם אויב גדול יותר.
ספריה היא האויב הכי גדול.

אני לא רוצה להיות מעצבן ולא לענות.
אבל זה גם ממש קשה לי לענות בגלל שזה מצריך הרבה מחשבה עבורי וקשה לי לחפף במשהו כזה. כלומר קשה לי עם המחשבה שאני אשכח לציין דברים שבמיוחד אהבתי או אפילו שבמיוחד איכזבו אותי.
ועכשיו מאוחר ואני רוצה לצעוד ולקום מחר לא מאוחר אז אני אנסה לענות מחר.
אני אקבל בשמחה תזכורות והצקות על מנת להכריח אותי.
ידעתי שתהיה קשה כזה:-D
תתחיל בלגבש רשימה של מה ראית השנה.
אבל אם נתת לי אישור לנדנק לך אז אני אקח אותו בשמחה:-D

אהבתי, אבל לא בהתלהבות
כן היה לא וואו. אבל תמיד אהבתי פחות ממך.
חחחח מצחיק שזה היה השם שחשבו שיהיה אז. כמובן היה מצדיק ציפיות.
זה היה בכוונה לא? שיגעו אותנו כדי להגיד שזה ליטרלי אגתה אול אלונג.

חוץ מזה אלו היו הציפיות שלי מ2024:
לפחות תענה אז על השאלה של ציפיות שתוכל לדעת בעוד שנה מה קרה עם זה.

Lhuna3

Well-known member
אני אסלח לך על זה ששמת את זה במקום שני כי אני אדם נחמד
קודם תחזיר את הלביבות לעולם.
טוב, על הכל אפשר לוותר. זה לא שאנחנו חיים במדינה טוטליטרית שבה יש סדרות שחייבים לראות.
כלומר חוץ מבאפי שאותה כן חייבים לראות (ואני יודע שעדי|נחש| עוד לא ראתה אבל היא תיתפס על ידי משטרת המחשבות)
"אפשר לוותר" זה מעין יופמיזם ל"זה לא מספיק טוב בשביל להצדיק את הזמן היקר שהשקעתי בזה".
השאיפה שלי היא בעקרון לצפות רק בסדרות שאני לא אגיד עליהן אח"כ "אפשר לוותר".
אוקי אני יכול להבין שזאת סדרה שיכולה לעשות רע לאנשים בהתאם למה הם רגישים אליו. לי אישית היא הייתה עיקר כיפית. אם כי עכשיו אני נזכר שהיא גם נגעה לי במקום אישי, אבל באופן שהפך אותה ליותר מרתקת עבורי.
[בייבי ריינדיר] כיפית?? אוקיי..
(אני לא אומרת שזאת סדרה לא טובה בעקרון, ואני יכולה להבין שלא לכולם היא עשתה רע, אבל לא חשבתי שמישהו יקרא לה כיפית.)
עם כל הדיבורים שלי על אופטימיות וציפיות טובות מסדרות - ממש יש לי תחושה שזאת סדרה שתהיה מפלה בעונה שניה שלה. ברמה כזאת שתהרוס את התחושה החיובית של העונה הראשונה.
כן :-(
הי, גם בבאפי ואנג'ל היו רוחות רפאים בריטיות (אוקי, לפחות באנג'ל היו)
נכון :-D בא לי קרוסאובר!
נתקלתי בשחים פה ושם ביס, התאבססתי על שיפ, ראיתי סרטונים שלהם ביוטיוב, זלגתי לסרטונים סתם של הסדרה, השלמתי כל מה שזמין ביס ועכשיו חזרתי להתחלה.
|פנים| (על התהליך שתיארת פה)
כנ"ל.

didalf

Well-known member
|פנים| (על התהליך שתיארת פה)
זה מהלך קלאסי לעדי את יודעת כמה סדרות ראיתי עקום ככה?:-D ולא רק סדרות.
אבל יש לזה גם יתרונות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אמון בקתרין האן
שוב, אם היית קורא שרשורים חודשיים.......
הייתי חולה ועשיתי בינג' מטורף. אבל ראיתי רק את שתי העונות הראשונות כי השלישית מבאסת והרביעית מוכחשת.
עכשיו זכור לי משהו.
לא נכון. באינסטגרם יש מידע ומאחורי הקלעים של הטולוויזיה. ספרים הם אויב גדול יותר.
ספריה היא האויב הכי גדול.

זה היה בכוונה לא? שיגעו אותנו כדי להגיד שזה ליטרלי אגתה אול אלונג.
אני לא הייתי בטוח. אבל עכשיו אני חושב שבעצם כן. הרי ברור שלשם ההוא אין קשר לסדרה.
לפחות תענה אז על השאלה של ציפיות שתוכל לדעת בעוד שנה מה קרה עם זה.
אני אענה על הכל.... מתישהו
הצלחתי לשכוח עד כמה הזיכרון שלי גרוע. שזה תכלס הגיוני.

חחחחחח הצחקתי את עצמי לגבי מלחמת המפרץ השנייה.

"אפשר לוותר" זה מעין יופמיזם ל"זה לא מספיק טוב בשביל להצדיק את הזמן היקר שהשקעתי בזה".
השאיפה שלי היא בעקרון לצפות רק בסדרות שאני לא אגיד עליהן אח"כ "אפשר לוותר".
אוקי, אז הפתרון הוא קל. פשוט תחליטי שלא לומר עליהם אחר כך "אפשר לוותר".
:cool:
[בייבי ריינדיר] כיפית?? אוקיי..
(אני לא אומרת שזאת סדרה לא טובה בעקרון, ואני יכולה להבין שלא לכולם היא עשתה רע, אבל לא חשבתי שמישהו יקרא לה כיפית.)
אוקי, כיפיתי זה אולי תיאור מוזר.
היא הייתה חוויה טלוויזיונית בשבילי. משהו שונה שתפס אותי ומשך אותי והחזיק אותי תפוס.
ואגב, ברור לי שאני אצפה בה שוב.
נכון :-D בא לי קרוסאובר!
וואי לחלוטין.
החבורה תקועים בבית למשך כל היום כי אנג'ל וספייק לא יכולים לצאת בזמן שיש שמש. מסתבר שבאופן מוזר לאניה, ספייק, ג'יילס ואנג'ל יש קשרי עבר עם חלק מהרוחות. מסתבר שבאפי יכולה לראות רוחות רפאים (זה חלק מיכולות הקוטלת שלה).

didalf

Well-known member
אמון בקתרין האן
לאדעת עד לאחרונה בשבילי היא הייתה הזאתי שמופיעה בתפקידי משנה בכל סדרה וסרט אי פעם.

יופי:-D

אני לא הייתי בטוח. אבל עכשיו אני חושב שבעצם כן. הרי ברור שלשם ההוא אין קשר לסדרה.
אני די בטוחה שקראתי משהו על זה.
אני אענה על הכל.... מתישהו

חחחחחח הצחקתי את עצמי לגבי מלחמת המפרץ השנייה.
מזל שאתה מצחיק את עצמך לפחות.

נערך לאחרונה ב:
למעלה