אני מביא עובדה.אה, עכשיו אתה ממציא שהכול בגלל שנה אחת?
ממשלת הימין אחראית על האסון .
אני מביא עובדה.אה, עכשיו אתה ממציא שהכול בגלל שנה אחת?
העובדות שלך, כמו שאפשר לראות בשרשור, לחלוטין לא מדוייקות.אני מביא עובדה.
ממשלת הימין אחראית על האסון .
מה לא מדיוק בעובדה שממשלת ימין הייתה אחראית בסמן ההתקפה של החמאס על המדינה?העובדות שלך, כמו שאפשר לראות בשרשור, לחלוטין לא מדוייקות.
דווקא כן וגם אזרחים רבים. ההבדל הוא במועדים. הפסקת המלחמה בתאריך X מובילה להרג רבים, אבל בתאריך מאוחר יותר שאינו סמוך להפסקת המלחמה. אבל זה לא אומר שאין קשר בין הדברים.אולי אתה לא מבין את המציאות אבל די ברור שעוד אף חייל לא נהרג בגלל הפסקת הלחימה.
ברי ושמע, ברי עדיף.דווקא כן וגם אזרחים רבים. ההבדל הוא במועדים. הפסקת המלחמה בתאריך X מובילה להרג רבים, אבל בתאריך מאוחר יותר שאינו סמוך להפסקת המלחמה. אבל זה לא אומר שאין קשר בין הדברים.
אולי. ואולי מציאות סטטיסטית דינה להיחשב חלק מה"ברי" שבעניין.ברי ושמע, ברי עדיף.
אין כאן "מציאות סטטיסטית" שאפשר להתייחס אליה.אולי. ואולי מציאות סטטיסטית דינה להיחשב חלק מה"ברי" שבעניין.
למה לא? יש סדרה ארוכה של מערכות צבאיות שישראל ניהלה, הפסיקה אותם בשלב כזה או אחר, אולי מוקדם מדי, ובהמשך אותו מקום/אזור/קבוצה גרמה לנפגעים רבים בצד הישראלי. כאמור, מציאות סטטיסטית. אפשר לעשות כאילו היא לא קיימת, אבל מדינה חכמה תבצע הפקת לקחים מעת לעת.אין כאן "מציאות סטטיסטית" שאפשר להתייחס אליה.
בדיוק. אילו ישראל הייתה מפיקה לקחים ולומדת מהמציאות הסטטיסטית, היא הייתה יודעת שה07/10 אפשרי וצריך להיערך אליו. עצם העובדה שאתה אוחז שניתן היה למנוע את אירועי אותו היום, מלמד שזה לגמרי בתחום ה"ברי".שום דבר לא אחד לאחד ווגם את ההתקפה ב7.10 היה אפשר למנוע .
היה גם שלום עם מצרים.למה לא? יש סדרה ארוכה של מערכות צבאיות שישראל ניהלה, הפסיקה אותם בשלב כזה או אחר, אולי מוקדם מדי, ובהמשך אותו מקום/אזור/קבוצה גרמה לנפגעים רבים בצד הישראלי. כאמור, מציאות סטטיסטית. אפשר לעשות כאילו היא לא קיימת, אבל מדינה חכמה תבצע הפקת לקחים מעת לעת.
בדיוק. אילו ישראל הייתה מפיקה לקחים ולומדת מהמציאות הסטטיסטית, היא הייתה יודעת שה07/10 אפשרי וצריך להיערך אליו. עצם העובדה שאתה אוחז שניתן היה למנוע את אירועי אותו היום, מלמד שזה לגמרי בתחום ה"ברי".
אם זה בתפוז, אתה לא יכול לתת מראה מקום, במקום קובץ להורדה?שהוא החמאס היהודי, אז איך אחר כך בכלל מעיזים להתפלא שהציבור מקלל אותם?
הינה הקטע לצפייה:
אתה רוצה שאני יעלה תמונה שתסמן לך את המיקום?אם זה בתפוז, אתה לא יכול לתת מראה מקום, במקום קובץ להורדה?
בכל כותרת של פוסט, בצד שמאל של המסך, יש מספר עם סולמית.
העתק את הסימן הזה והצג אותו. לחיצה עליו תפתח את הפוסט הרצוי.
מה לא נכון במה שהוא אמר?שהוא החמאס היהודי, אז איך אחר כך בכלל מעיזים להתפלא שהציבור מקלל אותם?
הינה הקטע לצפייה:
מה לא נכון במה שהוא אמר?
אם לאחד החטופים הגדירה השבוע את ראש הממשלה שהוא "כמו יודנראט". היא גם הסבירה את דבריה והגדרתה זו.שהוא החמאס היהודי, אז איך אחר כך בכלל מעיזים להתפלא שהציבור מקלל אותם?
הינה הקטע לצפייה:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.