מזמן אמרת,אבל עדיין העיצה רלוונטית. אם אתה רוצה קהל אז שם זה המקום. מספיק לי כאן.
רוב הזמן נח Well-known member 2/11/24 #36 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: מזמן אמרת,אבל עדיין העיצה רלוונטית. אם אתה רוצה קהל אז שם זה המקום. לחץ כדי להרחיב... מספיק לי כאן.
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: מזמן אמרת,אבל עדיין העיצה רלוונטית. אם אתה רוצה קהל אז שם זה המקום. לחץ כדי להרחיב... מספיק לי כאן.
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 2/11/24 #37 נכתב ע"י רוב הזמן נח: מספיק לי כאן. לחץ כדי להרחיב... לא נעים לי שאתה כל הזמן מתאכזב מחדש שאין מספיק צפיות.
נכתב ע"י רוב הזמן נח: מספיק לי כאן. לחץ כדי להרחיב... לא נעים לי שאתה כל הזמן מתאכזב מחדש שאין מספיק צפיות.
רוב הזמן נח Well-known member 2/11/24 #38 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: לא נעים לי שאתה כל הזמן מתאכזב מחדש שאין מספיק צפיות. לחץ כדי להרחיב... זה הגיע כבר ל- 18 הורדות. זה סופר כמה פעמים הורידו את הקובץ. אי אפשר לדעת כמה פעמים מי שהוריד צפה. אפשר גם להוריד ולא לצפות. ו-18 הורדות זאת כבר כמות טובה לפורום הזה.
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: לא נעים לי שאתה כל הזמן מתאכזב מחדש שאין מספיק צפיות. לחץ כדי להרחיב... זה הגיע כבר ל- 18 הורדות. זה סופר כמה פעמים הורידו את הקובץ. אי אפשר לדעת כמה פעמים מי שהוריד צפה. אפשר גם להוריד ולא לצפות. ו-18 הורדות זאת כבר כמות טובה לפורום הזה.
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 2/11/24 #39 נכתב ע"י רוב הזמן נח: זה הגיע כבר ל- 18 הורדות. זה סופר כמה פעמים הורידו את הקובץ. אי אפשר לדעת כמה פעמים מי שהוריד צפה. אפשר גם להוריד ולא לצפות. ו-18 הורדות זאת כבר כמות טובה לפורום הזה. לחץ כדי להרחיב... ברור אחרי שהקפצת את זה פעמיים שלוש... זה מזכיר לי את הסרטוני וידאו ביוטיוב עם דומינו שנופל וכד'. כל מיני דברים שנותנים סיפוק ראייתי.
נכתב ע"י רוב הזמן נח: זה הגיע כבר ל- 18 הורדות. זה סופר כמה פעמים הורידו את הקובץ. אי אפשר לדעת כמה פעמים מי שהוריד צפה. אפשר גם להוריד ולא לצפות. ו-18 הורדות זאת כבר כמות טובה לפורום הזה. לחץ כדי להרחיב... ברור אחרי שהקפצת את זה פעמיים שלוש... זה מזכיר לי את הסרטוני וידאו ביוטיוב עם דומינו שנופל וכד'. כל מיני דברים שנותנים סיפוק ראייתי.
רוב הזמן נח Well-known member 2/11/24 #42 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: ברור אחרי שהקפצת את זה פעמיים שלוש... לחץ כדי להרחיב... כי בהתחלה פספסו ולא שמו לב.
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: ברור אחרי שהקפצת את זה פעמיים שלוש... לחץ כדי להרחיב... כי בהתחלה פספסו ולא שמו לב.