היה לך חוק 200?כי לא הקשבתם לחוק ה200 שלי
אני לא יודעת איך להגיב לזה חוץ מ-
אנחנו בעד חוק ה2000כי לא הקשבתם לחוק ה200 שלי
ואי אני ממש הפוכה ממך בקטע הזה .אני הייתי שמחה אם היה אפשר לקבל ההתראות רק להודעה ספציפית שהגיבו לי ולא להכל הודעה שמגיבים ליאני רוצה לקבל התראות על השרשור, לכן אני כותבת את התגובה הזו
את עוברת על כל השרשורים?ואי אני ממש הפוכה ממך בקטע הזה .אני הייתי שמחה אם אי אפשר לקבל ההתראות רק להודעה ספציפית שהגיבו לי ולא להכל הודעה שמגיבים לי
כי אני במילא קוראת את כל הודעות בפורום
ברוראת עוברת על כל השרשורים?
כן!היה לך חוק 200?
חוק חדש: כששרשור אוף מגיע ל200 הודעות פותחים אחד חדש! (אנחנו ב170 כרגע)
זה בדיוק מה שעשיתי!אז למה לא גילית אחריות ופתחת בעצמך?
ראיתי את זה לפני כמה ימים כבר ונקרעתי מצחוק
מתי הוא יוצא?מעניין אם השרשור הזה יחזיק מעמד עד שיצא שומרי הגלקסיה 3 שאז יהיה קשור לגיף הזה
לא מציק לכם שיש התראות כשהם לא ספציפית לכם?אני רוצה לקבל התראות על השרשור, לכן אני כותבת את התגובה הזו
אני רוצה לקבל התראות על השרשור, לכן אני כותבת את התגובה הזו
לא ידעתי שזה אפשרי עד עכשיו . אני מקבלת התרעות רק על לייקים ותגובות.לא מציק לכם שיש התראות כשהם לא ספציפית לכם?
רק אחרי שהשרשור הקודם הגיע ל260 הודעות!!זה בדיוק מה שעשיתי!
בשרשור אוף לא אכפת לי. וכמובן בשרשור של סדרה שאני רואה לא אכפת לי.לא מציק לכם שיש התראות כשהם לא ספציפית לכם?
אני גם.אני מקבלת התרעות רק על לייקים ותגובות.
נו מה לעשות אור פתחה דיון לפני 200 ואיכשהו הוא התגלגל לאיזה 5 עמודים, אז הרשתי את זהרק אחרי שהשרשור הקודם הגיע ל260 הודעות!!
אני נכנסת לתפוז הרבה יותר משאני נכנסת לאימיילבשרשור אוף לא אכפת לי. וכמובן בשרשור של סדרה שאני רואה לא אכפת לי.
אם במקרה כתבתי בשרשור סדרות כללי או סתם שרשור רנדומלי אני כמובן מכבה את ההתראות. כי פה בתפוז לא אכפת לי, אני בכלל לא טורחת להסתכל על הסימון הזה. אבל אני כן מקבלת אימיילים על תגובות.
למה?אז עכשיו יש גם catGPT
Introducing GPT-Furr, Cat-GPT’s meowst sassy, all-knowing system.
Introducing GPT-Furr, Cat-GPT’s meowst sassy, all-knowing system.www.cat-gpt.com
why או for what?למה?
תנסה שוב, לפעמים זה איטי לפעמים זה מהיר(למה זה איטי כל כך?)
כןwhy או for what?
(לא שזה משנה את התשובה באמת)
אוקי, יותר טוב עכשיו.תנסה שוב, לפעמים זה איטי לפעמים זה מהיר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.