פרק 3X13
The Zeppo
צפה בקובץ המצורף 77526
()
תזכורת: נא להקפיד על הסתרת ספוילרים כראוי! כלומר - תחת כפתור עם הכותרת ספוילר: 3X13.
ואם רומזים או מדברים על המשך הסדרה - יש לסמן זאת באופן ברור כ"ספוילר להמשך הסדרה" בכפתור שמסתיר את הספוילר.
לפני שאני כותב מחשבות על הפרק הזה, יש לי שאלהפרק 3X12
Helpless
צפה בקובץ המצורף 77524
תזכורת: נא להקפיד על הסתרת ספוילרים כראוי! כלומר - תחת כפתור עם הכותרת ספוילר: 3X12.
ואם רומזים או מדברים על המשך הסדרה - יש לסמן זאת באופן ברור כ"ספוילר להמשך הסדרה" בכפתור שמסתיר את הספוילר.
זה מהמילטון?
מעניין מה זה אמור להיות
כמובן, מהשיר helplessזה מהמילטון?
יאיי לי! מה הציון שלי? A+?כמובן, מהשיר helpless
יאיי לי! מה הציון שלי? A+?
אהבתיפרק 3X11
Gingerbread
צפה בקובץ המצורף 77523
תזכורת: נא להקפיד על הסתרת ספוילרים כראוי! כלומר - תחת כפתור עם הכותרת ספוילר: 3X11.
הרבה יותר קשה לי להבין את השנאה שלך לג'ויס מאשר את השנאה שלך לזאנדר.אומייגאדדד באמת ג'ויס לא עצבנה אותי כבר כמה פרקים איזה מעיקה היא יאוו. וכאילו כן אח"כ הסתבר שהיא הייתה מכושפת או משהו אבל כל ההתנהגות הזאת הייתה לגמרי און בראנד בשבילה אז לא חשדתי בכלל, היא פשוט מעצבנת טבעי. האמת גם טיפה התאכזבתי שזה כישוף כי זה מוציא את העוקץ מהפרק. אין מה לנתח את ההתנהגות של ג'ויס בין אמא מגוננת לבעייתית כי היא מכושפת אז זהו הכל מסתכם בזה.
כן.מסכנה ווילו באיזה רמה לאמא שלה לא אכפת ממנה אני מבינה שהיא פסיכולוגית מאיך שהיא מדברת. תמיד יש את הקלישאה הזאת של פסיכולוגים שאיכשהו דווקא חסרי רגישות לחלוטין לילדים שלהם עצמם.
על כל הדברים האלוחחחחחחחח ג'יילס וג'ויס מובכים אחד מהשניה בהתחלה
ג'יילס כועס על המחשב
ג'יילס יוצא על סניידר
ג'יילס וקורדי ביחד תמיד הורסים כי הם כ"כ לא קשורים
אוז וזנאדר נופלים מלמעלה כשהכל כבר נגמר
חח הנבלים של הפרק זה עמי ותמי
זה מפתיע שיש פרקים של באפי שאת לא מקשרת לשירים של טיילוראה וכל המכשפות על המוקד התנגנה לי בראש השורה
they're burning all the witches even if you aren't one
זה מצחיק, אבל מוזר לי שזה הדבר שהכי הצחיק אותך.אה זה הפרק שאמא של ווילו קוראת לבאפי "באני"
לא יודעת למה אבל זה הדבר הכי מצחיק בעיני שם.
כן, בדיוק הנקודה שניסיתי להעביר בתגובה למעלהוג'ויס מייסדת את "מו"
היא די מעצבנת בזה, אבל חייבים להודות שיש גם קצת צדק בדבריה, וסופסוף אנחנו מקבלים סוג של התייחסות נורמלית בנאום שלה, למה שקורה בסאנידייל, שזה לא באמת הגיוני לחיות כרגיל במקום כזה, מבלי להכיר בזה שהוא שורץ שדים שהורגים מלא אנשים ושחייבים לעשות נגד זה משהו.
זה טיעון קצת מעצבן, כי להציל את העולם מידי פעם זה יותר מכיבוי שריפות.היא גם קצת צודקת שבאפי וג'יילס לא באמת פותרים את הבעיה ואין להם תוכנית כוללת, אלא סוג של "מכבים שריפות" אבל מהפרק הקודם אנחנו יודעים שבלעדיה זה היה הרבה יותר גרוע.
זה אכן מחסור בכל תוכניתובכל מקרה התוכנית שלה בכלל לא קשורה ורק מזיקה ומרושעת, אבל טוב, זה בגלל שזאת תוכנית של השד הרע.
מה? מה היה מעצבן בו כל כך?אני מודה שזאנדר באמת היה מעצבן רוב הפרק.
פיכסוהכי מעצבנת אמא של ווילו. איזו איומה.
חחחחחח שכחתי מזה. מעולה* באפי: Yes, it's all falling into place. Of course that place is nowhere near this place.
במבט לאחור זה בהחלט מזל שהיא לא עשתה את זה.* באפי אחרי שאיימי הפכה את עצמה לעכבר ובורחת: "היא לא יכלה לעשות אותנו קודם?"
* באפי: did I get it? did I get it? חחחחחחחחחחחחחחחח
לפחות הם קיבלו קצת זמן איכות ביחד* ואז זאנדר ואוז נופלים מהתקרה "באנו להציל אותכן"
את זה לא הכרתיועוד 2 נקודות רנדומליות שקשורות לספרים:
* אחרי שמחרימים לג'יילס את הספרים באפי שואלת עם מה הם יעבדו עכשיו, "בעזרת מילון וידידתי פליקה?" - אחד הספרים שהכי אהבתי בילדותי!
גם אני חשבתי על זה כשראיתי את זה היום* ג'יילס אומר לסניידר בכעס שיקח משם את ה-marauders שלו, וזו הפעם היחידה ששמתי לב שנתקלתי במילה הזאת, מאז שלמדתי אותה לראשונה מהספר הארי פוטר: (כך קראו למפה הסודית של הוגוורטס, marauders map)
כןאה זה הפרק שאמא של ווילו קוראת לבאפי "באני"
סליחה אבל היא לא צודקת. הם פאקינג גרים על פי הגיהינום. שום דבר שבני אנוש יכולים לעשות לא יעזור להם. הפתרון היחיד הוא לעבור למקום אחר שלא ממוקם על הגינהינום. שום התארגנות אזרחית או פניה לראש העיר לא תעזור למצב. הדבר היחיד שמשפר את המצב אלה באפי וג'יילס.היא די מעצבנת בזה, אבל חייבים להודות שיש גם קצת צדק בדבריה, וסופסוף אנחנו מקבלים סוג של התייחסות נורמלית בנאום שלה, למה שקורה בסאנידייל, שזה לא באמת הגיוני לחיות כרגיל במקום כזה, מבלי להכיר בזה שהוא שורץ שדים שהורגים מלא אנשים ושחייבים לעשות נגד זה משהו.
היא גם קצת צודקת שבאפי וג'יילס לא באמת פותרים את הבעיה ואין להם תוכנית כוללת, אלא סוג של "מכבים שריפות"
וואי ממש רציתי לצעוק עליה שבדיוק לפני שני פרקים ראינו כמה היה יותר גרוע בלי באפי אז שתסתום את הפה החצוף שלה כי אין לה מושג כמה תועלת באפי מביאה!!!אבל מהפרק הקודם אנחנו יודעים שבלעדיה זה היה הרבה יותר גרוע.
וואי ממש. הוא היה אקסטרה בלתי נסבל והבדיחות שלו היו סופר לא קשורות.אני מודה שזאנדר באמת היה מעצבן רוב הפרק.
כן* ג'ויס על הערפד: אוי, זה מר סנדרסון מהבנק!
לול כן* קורדיליה שואלת את ג'יילס כמה פעמים הוא כבר איבד את ההכרה איבדנו את הספירה.
חעחע כן* טוב לפחות היא נענשת על זה שהיא חשבה רק על עצמה, ונשארת בינתיים עכבר!
לא, אבל תהיתי באמת מה הקשר כי חשבתי שיהיה קשר לכריסטמס איכשהו. בסוף הבנתי נראה לי כי זה בית כמו הבית של המכשפה בעמי ותמי?מעניין אם התמונה גרמה לעדי לחשוב שבפרק יהיו מפלצות ג'ינג'רברד קטנות שינסו להרוג אנשים.
ברגע שווילו הייתה מעורבת היה ברור שהם לא הרעים.ויש את כל הקטע המטריד שמגלים שקבוצה של מכשפות (אוקי שתי מכשפות ומכשף זכר) עושים כישוף עם הסמל שהיה על הידיים של הילדים.
אני גם חשבתי שזה מוזר.אני לא זוכר אם בצפייה ראשונה אני גם חשבתי שזה מוזר שלא מזכירים את ההורים שלהם או אפילו את השמות שלהם.
נכון, קצת כמו בעונה הראשונהמרגיש שהתסריטאים קצת לא יודעים איך לשלב את קורדיליה בעלילה עכשיו שהיא די שונאת את כולם.
היא מעיקה ממש והיא ניג'סית והיא מעכבת אותנו סתם ונתקעת במקומות הלא נכונים. כל הצרות בפרק הזה התחילו מזה שהיא נדחפה לקטילה ונתקלה בילדים האלה. כל העלילות איתה תמיד מתישות. (חוץ מהפעם ההיא שהיא וג'יילס הפכו לטיאייג'רס וזה היה מצחיק).הרבה יותר קשה לי להבין את השנאה שלך לג'ויס מאשר את השנאה שלך לזאנדר.
לדעתי היא אמא ממש טובה. בהחלט לא מושלמת, אבל טובה.
הכל בעולם קשור לטיילור.זה מפתיע שיש פרקים של באפי שאת לא מקשרת לשירים של טיילור
הוא באמת היה אקסטרה מעצבן אבל אני פשוט בוחרת להתעלם ממנו.אפילו עדי לא כתבה על שום דבר שהוא מעצבן. (כלומר אני מניח שהיא כן חשבה שהוא מעצבן, אבל ברמה שהיא חושבת שכל נשימה שלו מעצבנת ולא באופן חריג)
קודם כל בדקתי עכשיו, וגם בצפיה הראשונה שלי חשבתי ככה:מה? מה היה מעצבן בו כל כך?
אפילו עדי לא כתבה על שום דבר שהוא מעצבן. (כלומר אני מניח שהיא כן חשבה שהוא מעצבן, אבל ברמה שהיא חושבת שכל נשימה שלו מעצבנת ולא באופן חריג)
רציתי לעשות לך לייק אבל החלק האחרון של ההודעה לא מאפשר לי, אז רק לחלק הזה.אז מה מעצבן בו הפעם:
א. הקטע שהוא כאילו "מתגונן" שהוא לא עושה שום דבר עם ווילו, כשאף אחד לא מעלה את זה בכלל, בהתחלה בשיחה שלו עם אוז (שיכולה להיות נורמלית, אבל הוא הופך אותה ל-awkward) ואח"כ כשבאפי שואלת אותו אם ווילו בסביבה.
בסדר אני מבינה שיש לו עכשיו הרבה רגשי אשמה, אבל זה סתם מרגיש לי שהוא מעלה ללא צורך את הנושא שווילו ואוז מנסים לשים מאחוריהם וזה לא נעים לאף אחד, בעיקר לא לאוז.
ב. ההתעקשות שלו להתמקד בחוברות הפורנו בלוקר שלו, כשלווילו ואיימי יש באמת חפצי כישוף שיכניסו אותן לצרות רציניות.
אני לא אשמה שהיא נודניקית ומעיקהלגבי ג'ויס אני כן יותר מסכימה איתך, בגדול היא אמא סבבה בעיני, ובכל מקרה גם אם מידי פעם קצת מעצבנת ומפריעה, השנאה של עדי אליה לגמרי מוגזמת
חחחחחפרק 3X12
Helpless
צפה בקובץ המצורף 77524
תזכורת: נא להקפיד על הסתרת ספוילרים כראוי! כלומר - תחת כפתור עם הכותרת ספוילר: 3X12.
נראה לי גם הגיוני שזה ישרוף במגע.איך ערפד יכול לשתות מים קדושים בלי לשים לב? זה לא היה מדולל, אז זה היה אמור לשרוף במגע!
אני מניח שיש לו מחלה כלשהי שגורמת לו לכאבים ולכן הוא צריך לקחת את הכדורים. האמת שתמיד הנחתי שהם פסיכיאטריים (בגלל שהוא פסיכי) אבל בעצם לא נראה לי שזה נאמר.ולמה ערפד לוקח כדורים?
גם לי זה נראה מאוד הגיוני.קראתי לא מזמן באינטרנט שזה נוח למועצה שקוטלות לא שורדות מעבר לגיל 18 כי ככה יותר קל לשלוט בהן.
והאמת שזה נשמע לי הגיוני כי ככל שהקוטלת צעירה יותר ככה קל יותר להשפיע עליה.
וואי זה דבר נוראי.חוץ מזה, בפעם הראשונה שצפיתי בפרק היה לי קשה להזדהות עם באפי כשהיא גילתה שג'יילס בגד בה. היום אני לחלוטין מבינה אותה ושרה מישל גלר (כרגיל) מצליחה להעביר את תחושת הפגיעות והכעס שבאפי חווה.
תמונה חמודה.פרק 3X13
The Zeppo
צפה בקובץ המצורף 77526
()
תזכורת: נא להקפיד על הסתרת ספוילרים כראוי! כלומר - תחת כפתור עם הכותרת ספוילר: 3X13.
גם אני מאוד אוהב את הפרק הזה.אחד הפרקים האהובים עלי או כמו שאני אוהב לקרוא לו "איך זאנדר מצא את הגרוב שלו"
בסופו של דבר הוא אכן מצא את הקול שלו. (הקול עם שורוק, לא חולם)באפי וכולם עסוקים עם אפוקליפסה מתקרבת ולא שמים לב לדברים קטנים כמו חבורת זומבים עם תזמון נוראי\מדהים שמטמינה פצצה בבית הספר ומנהיגה ...אז זאנדר צריך לטפל בזה וגם להכיר ולטפל בחוסר הביטחון שלו בתור חבר בקבוצה, אהבתי איך ש בסוף הפרק הוא פשוט מתעלם מקורדיליה ומעלבונותיה, לא מרוע, אלא כי הוא הבין את מקומו בחיים, קטע דיי יפה, וגם הקטע שהוא שמר על קור רוח ליד פצצה היה מאגניב...
לפחות עברנו את איבוד הבתולין שלובמבט לאחור,לא אהבתי את זה שהוא שכב עם פיית', אבל הוא בן נוער אמריקאי ממוצע, אז...כן,
אה נכון, פעם שעברה הוא לא היה בחדר עד אחרי שהיא חזרה לאדמהאגב, זאת הפעם הראשונה שזאנדר רואה את "מפלצת הספריה"...דיי מקרוב,יש לציין
כנראה שכן.also- האם אוז אכל בשר אדם? הפרק רומז שכן!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.