יצא קצת לא יפה, אבלהשלמתי את כל הפרקים מפרק 5 עד פרק 13
לא מאמינה שהחלטתם להגביר את הקצב בדיוק כשאני לא פה
1. כשאמרת שאת בחו"ל הנחתי שאת חוזרת תוך יום, מקסימום יומיים (במיוחד כי אמרת שזה היה ספונטני)
2. בגלל שהבנתי שאת רוצה לרוץ עם הסדרה הנחתי שבכל מקרה תשמחי שנרוץ עם זה קדימה, גם אם זה אומר שאת תצטרכי להשלים מהר.
השאלה היא איך תהיי עכשיו עם הקצב.
נצטרך לראות כקבוצה האם אנחנו מגבירים את הקצב.
אבל בסופו של דבר לונה תחליט.
טוב אז עוד לא עברתי על כל מה שרשתם אלא רק רפרפתי
ואין לי כוח לפרט לכל פרק כי הכל די ניהיה לי משמוש אחד גדול
אז עונה בכללי על כל הפרקים
פרקים חמודים, היו יותר טובים ויותר גרועים אבל עוד לא היה פרק בלתי נסבל שלא הייתי חוזרת עליו
אמרתם שהעונה השלישית טובה יותר מהשנייה, אני בנתיים יותר נהנתי מכל העלילה של אנג'ל הרע, אבל נחכה בסבלנות
אז לגבי אנג'ל - קצת מאכזב, כמעט אין לו עלילה העונה. ובעונה הראשונה היה את כל המסתורים סביבו ובעונה השנייה את אנג'ל הרע, עכשיו זה סתם אנג'ל המיוסר והוא לא כיפי ופחות סקסי, אבל אם אני לא טועה אז אחרי העונה הזו אמור להתחיל הסדרה אנג'ל אז מעניין כיצד יהיה הבילדאפ לסדרה.
באפי חמודה ומושלמת. בהתחלה לא התחברתי לפרק 12 כשעשו לה את המבחן כי המפלצת היתה מעצבנת, אבל כל כך ריחמתי על באפי בפרק הזה שרציתי רק לחבק אותה
וילו וזאנדר ממש מקווה שנגמר הסאגה הזו כי זה היה מעצבן ולמען האמת מיותר, הדבר היחיד שזה עשה זה להפריד את קרודליה מהחבורה וזה לא טוב.
גם כי עכשיו התסריטאים לא יודעים כיצד להכניס אותה לעלילות וגם כי זה לא טוב לקרודיליה שהצליחה להתבגר עם החבורה.
ועדי @didalf אני ממש איתך, זאנדר הוא חתיכת זבל בן צוואה. כל היחס שלו לקרודליה היה מגעיל והוא אפילו לא ביקש ממנה סליחה על הבגידה שלו.
וגם היה פרק שהוא באפי ווילו ישבו על ספסל בראונז ואז באפי קמה ואז שמתי לב שווילו יושבת בצד עם רגליים משולבות נדבקת לצד וזאנדר הגבר הרעיל הזה ישב עם רגליים מפושקות גדולות ותופס את כל המקום של הספסל, זה ישיבה רעילה של גבר רעיל. וגם היה את הקטע המאצ'ו גברי שלו שהוא היה צריך להוכיח שהוא יכול לפתוח צנצנת חמוצים ואז בכלל כל פרק 13 שהוא היה צריך להיות גבר גבר עם המכונית הזו וגם מה היה הקטע שהוא שכב עם פיית' מה היה המטרה של זה. הרגע נפרדת מחברה שלך שנראה לפחות שהיה שם משהו רציני וזה כי היה לך קראש על ידידה טובה שלך ואז את ההולך ושוכב עם מישהי אחרת?????? ואל תגידו לי שאין לזה קשר לבאפי ולזה שהיא קוטלת וגם פיית' קוטלת. גבר רעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואם אנחנו עדיין בדברים מעצבנים, אז משהו באמא של באפי מעצבן אותי ואני חושבת שזה פפחות הדמות ויותר השחקנית.
אני ממש מקווה שלא הולך להיות משהו בינה לבין ג'יילס
ובוא נסיים במשהו טוב, ג'יילס יש לו לב זהב ואבהי, והוא באמת היה מאוד מאוד סקסי בפרק שהוא חוזר להיות טינאג'ייר
יש מצב מישהו מחפש לי תמונה של השחקן כיום, ממש מעניין אותי לראות איך הוא נראה היום
נ.ב: למה החזירו לי את ספייק רק לפרק אחד מקווה מאוד בשבילם שהוא יחזור כי הוא קורע
זה מדהים עד כמה את ועדי דומות בדעות שלכן.
וגם איתך אני הרבה יותר מצליח להבין את הכעס על זאנדר מאשר על ג'ויס.
אבל לגבי זאנדר:
אני מסכים שהוא התנהג מגעיל אל קורדיליה. היא גם מתנהגת מגעיל אליו, אבל היא בצד שספג את הבגידה.
לגבי עניין הרגליים, לא שמתי לב, אבל בסדר.
אבל לגבי זה שהוא שכב עם פיית' שהיא גם קוטלת...
ממש לא נראה לי שזה קשור לזה בעיקר בגלל דבר אחד - הוא לחלוטין לא היה היוזם של הסקס.
פיית' החליטה שבא לה אותו, היא שכבה איתו והיא שלחה אותו החוצה.
הוא לא בחר בה. וזה לא שהוא החליט להציל אותה מהשדים האלו בגלל שהוא קיווה שזה יקרה, זה מגוחך.
הדבר היחיד שאפשר להאשים אותו בעניין הזה זה שהוא לא יסרב לסקס כי אין קשר אישי. אבל זה באותה מידה הייתה יכולה להיות כל בחורה שהייתה מחליטה שהיא רוצה לשכב איתו והוא היה מסכים.
מה חשבת באופן כללי על הפרק Band Candy? כלומר חוץ מזה שג'יילס היה סקסי?
האם גם את לא חשבת שפרק 3X13 (הזפו) היה מצחיק?
הפרק עם ספייק היה באמת קורע.
אני לא אענה לגבי האם הוא חוזר בעתיד שוב.
לגבי אנג'ל...
(*בעצם נראה לי שזה הדבר העיקרי שאת ועדי שונות בו, כי לא נראה לי שלעדי אכפת ממנו במיוחד)
באמת הוא מופיע בנתיים יחסית ממש מעט בעונה הזאת.
בהרבה פרקים ממש יש לו רק הופעה קצרה.
אבל מה חשבת על הפרק שהתמקד בו (Amends- פרק 3X10)?
אבל לגבי זאנדר:
אני מסכים שהוא התנהג מגעיל אל קורדיליה. היא גם מתנהגת מגעיל אליו, אבל היא בצד שספג את הבגידה.
לגבי עניין הרגליים, לא שמתי לב, אבל בסדר.
אבל לגבי זה שהוא שכב עם פיית' שהיא גם קוטלת...
ממש לא נראה לי שזה קשור לזה בעיקר בגלל דבר אחד - הוא לחלוטין לא היה היוזם של הסקס.
פיית' החליטה שבא לה אותו, היא שכבה איתו והיא שלחה אותו החוצה.
הוא לא בחר בה. וזה לא שהוא החליט להציל אותה מהשדים האלו בגלל שהוא קיווה שזה יקרה, זה מגוחך.
הדבר היחיד שאפשר להאשים אותו בעניין הזה זה שהוא לא יסרב לסקס כי אין קשר אישי. אבל זה באותה מידה הייתה יכולה להיות כל בחורה שהייתה מחליטה שהיא רוצה לשכב איתו והוא היה מסכים.
מה חשבת באופן כללי על הפרק Band Candy? כלומר חוץ מזה שג'יילס היה סקסי?
האם גם את לא חשבת שפרק 3X13 (הזפו) היה מצחיק?
הפרק עם ספייק היה באמת קורע.
אני לא אענה לגבי האם הוא חוזר בעתיד שוב.
לגבי אנג'ל...
(*בעצם נראה לי שזה הדבר העיקרי שאת ועדי שונות בו, כי לא נראה לי שלעדי אכפת ממנו במיוחד)
באמת הוא מופיע בנתיים יחסית ממש מעט בעונה הזאת.
בהרבה פרקים ממש יש לו רק הופעה קצרה.
אבל מה חשבת על הפרק שהתמקד בו (Amends- פרק 3X10)?