🦚🦚🦚 באפי קוטלת הערפדים - צפיה משותפת - עונה 3 🦚 פרקים 11-13

טוני החתול

Well-known member
מנהל
השלמתי את כל הפרקים מפרק 5 עד פרק 13|מזיע|
לא מאמינה שהחלטתם להגביר את הקצב בדיוק כשאני לא פה
יצא קצת לא יפה, אבל
1. כשאמרת שאת בחו"ל הנחתי שאת חוזרת תוך יום, מקסימום יומיים (במיוחד כי אמרת שזה היה ספונטני)
2. בגלל שהבנתי שאת רוצה לרוץ עם הסדרה הנחתי שבכל מקרה תשמחי שנרוץ עם זה קדימה, גם אם זה אומר שאת תצטרכי להשלים מהר.

השאלה היא איך תהיי עכשיו עם הקצב.
נצטרך לראות כקבוצה האם אנחנו מגבירים את הקצב.
אבל בסופו של דבר לונה תחליט.

טוב אז עוד לא עברתי על כל מה שרשתם אלא רק רפרפתי
ואין לי כוח לפרט לכל פרק כי הכל די ניהיה לי משמוש אחד גדול
אז עונה בכללי על כל הפרקים

פרקים חמודים, היו יותר טובים ויותר גרועים אבל עוד לא היה פרק בלתי נסבל שלא הייתי חוזרת עליו
אמרתם שהעונה השלישית טובה יותר מהשנייה, אני בנתיים יותר נהנתי מכל העלילה של אנג'ל הרע, אבל נחכה בסבלנות

אז לגבי אנג'ל - קצת מאכזב, כמעט אין לו עלילה העונה. ובעונה הראשונה היה את כל המסתורים סביבו ובעונה השנייה את אנג'ל הרע, עכשיו זה סתם אנג'ל המיוסר והוא לא כיפי ופחות סקסי, אבל אם אני לא טועה אז אחרי העונה הזו אמור להתחיל הסדרה אנג'ל אז מעניין כיצד יהיה הבילדאפ לסדרה.

באפי חמודה ומושלמת. בהתחלה לא התחברתי לפרק 12 כשעשו לה את המבחן כי המפלצת היתה מעצבנת, אבל כל כך ריחמתי על באפי בפרק הזה שרציתי רק לחבק אותה

וילו וזאנדר8-{ ממש מקווה שנגמר הסאגה הזו כי זה היה מעצבן ולמען האמת מיותר, הדבר היחיד שזה עשה זה להפריד את קרודליה מהחבורה וזה לא טוב.
גם כי עכשיו התסריטאים לא יודעים כיצד להכניס אותה לעלילות וגם כי זה לא טוב לקרודיליה שהצליחה להתבגר עם החבורה.

ועדי @didalf אני ממש איתך, זאנדר הוא חתיכת זבל בן צוואה. כל היחס שלו לקרודליה היה מגעיל והוא אפילו לא ביקש ממנה סליחה על הבגידה שלו.
וגם היה פרק שהוא באפי ווילו ישבו על ספסל בראונז ואז באפי קמה ואז שמתי לב שווילו יושבת בצד עם רגליים משולבות נדבקת לצד וזאנדר הגבר הרעיל הזה ישב עם רגליים מפושקות גדולות ותופס את כל המקום של הספסל, זה ישיבה רעילה של גבר רעיל. וגם היה את הקטע המאצ'ו גברי שלו שהוא היה צריך להוכיח שהוא יכול לפתוח צנצנת חמוצים ואז בכלל כל פרק 13 שהוא היה צריך להיות גבר גבר עם המכונית הזו|פנים| וגם מה היה הקטע שהוא שכב עם פיית' מה היה המטרה של זה. הרגע נפרדת מחברה שלך שנראה לפחות שהיה שם משהו רציני וזה כי היה לך קראש על ידידה טובה שלך ואז את ההולך ושוכב עם מישהי אחרת?????? ואל תגידו לי שאין לזה קשר לבאפי ולזה שהיא קוטלת וגם פיית' קוטלת. גבר רעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואם אנחנו עדיין בדברים מעצבנים, אז משהו באמא של באפי מעצבן אותי ואני חושבת שזה פפחות הדמות ויותר השחקנית.
אני ממש מקווה שלא הולך להיות משהו בינה לבין ג'יילס

ובוא נסיים במשהו טוב, ג'יילס|מאוהב| יש לו לב זהב ואבהי, והוא באמת היה מאוד מאוד סקסי בפרק שהוא חוזר להיות טינאג'ייר|מזיע|
יש מצב מישהו מחפש לי תמונה של השחקן כיום, ממש מעניין אותי לראות איך הוא נראה היום:-D

נ.ב: למה החזירו לי את ספייק רק לפרק אחד:-[ מקווה מאוד בשבילם שהוא יחזור כי הוא קורע

זה מדהים עד כמה את ועדי דומות בדעות שלכן.
וגם איתך אני הרבה יותר מצליח להבין את הכעס על זאנדר מאשר על ג'ויס.

אבל לגבי זאנדר:
אני מסכים שהוא התנהג מגעיל אל קורדיליה. היא גם מתנהגת מגעיל אליו, אבל היא בצד שספג את הבגידה.
לגבי עניין הרגליים, לא שמתי לב, אבל בסדר.
אבל לגבי זה שהוא שכב עם פיית' שהיא גם קוטלת...
ממש לא נראה לי שזה קשור לזה בעיקר בגלל דבר אחד - הוא לחלוטין לא היה היוזם של הסקס.
פיית' החליטה שבא לה אותו, היא שכבה איתו והיא שלחה אותו החוצה.
הוא לא בחר בה. וזה לא שהוא החליט להציל אותה מהשדים האלו בגלל שהוא קיווה שזה יקרה, זה מגוחך.
הדבר היחיד שאפשר להאשים אותו בעניין הזה זה שהוא לא יסרב לסקס כי אין קשר אישי. אבל זה באותה מידה הייתה יכולה להיות כל בחורה שהייתה מחליטה שהיא רוצה לשכב איתו והוא היה מסכים.

מה חשבת באופן כללי על הפרק Band Candy? כלומר חוץ מזה שג'יילס היה סקסי?
האם גם את לא חשבת שפרק 3X13 (הזפו) היה מצחיק?

הפרק עם ספייק היה באמת קורע.
אני לא אענה לגבי האם הוא חוזר בעתיד שוב.

לגבי אנג'ל...
(*בעצם נראה לי שזה הדבר העיקרי שאת ועדי שונות בו, כי לא נראה לי שלעדי אכפת ממנו במיוחד)
באמת הוא מופיע בנתיים יחסית ממש מעט בעונה הזאת.
בהרבה פרקים ממש יש לו רק הופעה קצרה.
אבל מה חשבת על הפרק שהתמקד בו (Amends- פרק 3X10)?

keren or5

Well-known member
רק בנוגע לג'ויס. אני מרגישה שלשנוא את ג'וייס = לשנוא את סקיילר. וזה כ"כ מתסכל, כי מדובר פה על דמות שאם היא הייתה הדמות הראשית של הסדרה והיינו רואים את כל הסדרה מנק' מבט שלה, אף אחד לא היה בא בשמינית טענה אליה, אבל בגלל שאנחנו רואים אותה בעיקר ביחס לדמות הראשית מה שהיא עושה מעצבן אתכן רק בגלל זה. ואני לא רואה שום בעיה עם המשחק של השחקנית. למעשה אפילו התפעלתי ממנו בפרק שהם הפכו לטינאייג'רים שהיא מכרה ממש טוב את הדמות של "הטינאייגרית" שלה בצורה שלא חשבתי שהיא תוכל כי ראיתי אותה רק ב-"אמא" מוד. זה לא השחקנית, זה העובדה שלשחק אמא שם אותך אוטומטית בעמדה של להיות "נודניקית". אבל זה התפקיד שלה בתור אמא. כאילו לא אכפת לי שתשנאו את זאנדר, אבל מישהו באמת חושב שג'וייס לא אוהבת את הבת שלה? מישהו באמת חושב שהיא לא רוצה שיהיה לה רק טוב ושהיא תהיה מאושרת? אף אחד לא יכול להבין את התגובה שלה כשהיא שומעת לראשונה שבאפי קוטלת ערפדים, ומה היא בס"כ דורשת ממנה? להישאר שם ולדבר איתה. בסדר אתם יכולים לטעון שזה היה מקרה חירום, אבל לא, אני לא קונה את זה, כי באפי הייתה צריכה לספר לה שהיא הקוטלת עוד מתחילת הסדרה בזמן נוח ומתאים שיהיה אפשר לשבת כמו בני אדם ולדבר על זה, ולא להסתיר את זה ממנה כך שהיא תגלה בדיוק ברגע שיהיה מקרה חירום ואז להתעצבן על זה שהיא לא מעכלת את זה ולהיעלם לה? ועוד כשזה כזה לא ביג דיל להסתיר את זה מכל מי ששייך לקבוצת החברים שלה עד שאוז גילה וזה היה סבבה והוא כולה חבר של חברה של באפי, אז איך להסתיר דבר כזה מאמא שלך? לא משחקים עם לב של אמא! ומיילא באפי אני עוד יכולה לסלוח כי היא בת 16. איך לעזאזל ג'יילס פשוט היה בסדר עם זה שאמא שלה לא תדע? הוא פאקינג מבוגר, איך הוא היה מרגיש אם היו שומרים דבר כזה ממנו אם היה לו ילד? אם תשאלו אותי הוא החצוף פה, חד משמעית. אין לי מה להגיד. ונראה לי שזו הפעם האחרונה שאני אתייחס לנושא כי זה מעצבן אותי ברמה של לריב עם אנשים ששונאים את סקיילר. כאילו אנחנו רואים סדרות שונות. WTF?
ואיך שג'וייס הלכה על קליפות ביצים ליד באפי בפרק שהיא חזרה. ונו ברור שקשה לה עם זה, אז היא אמרה לשכנה שלה שקשה לה עם זה ובאפי בדיוק שמעה. נו אז מה? אתם חושבים שכל ההורים תמיד אוהבים את הילדים שלהם? אם הייתם שומעים איזה דברים הורים יכולים להגיד על ההורים שלהם, כי אני יודעת ואני שמעתי והורים יכולים להשתמש במילים הרבה יותר חריפות, אבל מותר להם גם להוציא קיטור. הם גם בני אדם וזה קשה שיש לך ילד כי אתה דואג לו, וג'וייס הייתה תקופה ארוכה בלי לדעת מה קורה עם הבת שלה, וזה לגמרי בסדר שהיא תצטרך צורך לפרוק עם חברה שלה מה שהיא הרגישה, היא לא אמרה את זה לבאפי, וזה לא אשמתה שבאפי שמעה! ומאז היא רק ניסתה להבין ולהיות מכילה. היא באה לראות אותה קוטלת כי היא מנסה להבין מה זה. היא לא אוסרת עליה לעשות את זה, היא אפילו לא הענישה אותה. היא פשוט מנסה להבין עם מה היא מתמודדת. ואני לא הולכת להתייחס אפילו לפרק שהיא כאילו "ניסתה לשרוף אותה". כי נו באמת, זה היה כישוף. מישהו באמת חושב שהיא רצתה להזיק לה? מישהו באמת חושב שאם היא הייתה פוגעת בה היא לא הייתה אוכלת את עצמה לשארית חייה? אני יכולה להבין כמעט כל דעה שונה מהדעה שלי בנוגע לסדרה הזאת, חוץ מזה כנראה. זהו הייתי צריכה להוציא את זה, כי עצבנתם אותי עם האטימות שלכם. וכמו שאמרתי אם אתם רוצים תמשיכו לשנוא אותה. כאילו אם בכלל ראינו את אותה סדרה ואתם שונאים אותה, אני גם ככה לא מבינה את ההיגיון שלכם.

Lion_Heart

Well-known member
רק בנוגע לג'ויס. אני מרגישה שלשנוא את ג'וייס = לשנוא את סקיילר. וזה כ"כ מתסכל, כי מדובר פה על דמות שאם היא הייתה הדמות הראשית של הסדרה והיינו רואים את כל הסדרה מנק' מבט שלה, אף אחד לא היה בא בשמינית טענה אליה, אבל בגלל שאנחנו רואים אותה בעיקר ביחס לדמות הראשית מה שהיא עושה מעצבן אתכן רק בגלל זה. ואני לא רואה שום בעיה עם המשחק של השחקנית. למעשה אפילו התפעלתי ממנו בפרק שהם הפכו לטינאייג'רים שהיא מכרה ממש טוב את הדמות של "הטינאייגרית" שלה בצורה שלא חשבתי שהיא תוכל כי ראיתי אותה רק ב-"אמא" מוד. זה לא השחקנית, זה העובדה שלשחק אמא שם אותך אוטומטית בעמדה של להיות "נודניקית". אבל זה התפקיד שלה בתור אמא. כאילו לא אכפת לי שתשנאו את זאנדר, אבל מישהו באמת חושב שג'וייס לא אוהבת את הבת שלה? מישהו באמת חושב שהיא לא רוצה שיהיה לה רק טוב ושהיא תהיה מאושרת? אף אחד לא יכול להבין את התגובה שלה כשהיא שומעת לראשונה שבאפי קוטלת ערפדים, ומה היא בס"כ דורשת ממנה? להישאר שם ולדבר איתה. בסדר אתם יכולים לטעון שזה היה מקרה חירום, אבל לא, אני לא קונה את זה, כי באפי הייתה צריכה לספר לה שהיא הקוטלת עוד מתחילת הסדרה בזמן נוח ומתאים שיהיה אפשר לשבת כמו בני אדם ולדבר על זה, ולא להסתיר את זה ממנה כך שהיא תגלה בדיוק ברגע שיהיה מקרה חירום ואז להתעצבן על זה שהיא לא מעכלת את זה ולהיעלם לה? ועוד כשזה כזה לא ביג דיל להסתיר את זה מכל מי ששייך לקבוצת החברים שלה עד שאוז גילה וזה היה סבבה והוא כולה חבר של חברה של באפי, אז איך להסתיר דבר כזה מאמא שלך? לא משחקים עם לב של אמא! ומיילא באפי אני עוד יכולה לסלוח כי היא בת 16. איך לעזאזל ג'יילס פשוט היה בסדר עם זה שאמא שלה לא תדע? הוא פאקינג מבוגר, איך הוא היה מרגיש אם היו שומרים דבר כזה ממנו אם היה לו ילד? אם תשאלו אותי הוא החצוף פה, חד משמעית. אין לי מה להגיד. ונראה לי שזו הפעם האחרונה שאני אתייחס לנושא כי זה מעצבן אותי ברמה של לריב עם אנשים ששונאים את סקיילר. כאילו אנחנו רואים סדרות שונות. WTF?
ואיך שג'וייס הלכה על קליפות ביצים ליד באפי בפרק שהיא חזרה. ונו ברור שקשה לה עם זה, אז היא אמרה לשכנה שלה שקשה לה עם זה ובאפי בדיוק שמעה. נו אז מה? אתם חושבים שכל ההורים תמיד אוהבים את הילדים שלהם? אם הייתם שומעים איזה דברים הורים יכולים להגיד על ההורים שלהם, כי אני יודעת ואני שמעתי והורים יכולים להשתמש במילים הרבה יותר חריפות, אבל מותר להם גם להוציא קיטור. הם גם בני אדם וזה קשה שיש לך ילד כי אתה דואג לו, וג'וייס הייתה תקופה ארוכה בלי לדעת מה קורה עם הבת שלה, וזה לגמרי בסדר שהיא תצטרך צורך לפרוק עם חברה שלה מה שהיא הרגישה, היא לא אמרה את זה לבאפי, וזה לא אשמתה שבאפי שמעה! ומאז היא רק ניסתה להבין ולהיות מכילה. היא באה לראות אותה קוטלת כי היא מנסה להבין מה זה. היא לא אוסרת עליה לעשות את זה, היא אפילו לא הענישה אותה. היא פשוט מנסה להבין עם מה היא מתמודדת. ואני לא הולכת להתייחס אפילו לפרק שהיא כאילו "ניסתה לשרוף אותה". כי נו באמת, זה היה כישוף. מישהו באמת חושב שהיא רצתה להזיק לה? מישהו באמת חושב שאם היא הייתה פוגעת בה היא לא הייתה אוכלת את עצמה לשארית חייה? אני יכולה להבין כמעט כל דעה שונה מהדעה שלי בנוגע לסדרה הזאת, חוץ מזה כנראה. זהו הייתי צריכה להוציא את זה, כי עצבנתם אותי עם האטימות שלכם. וכמו שאמרתי אם אתם רוצים תמשיכו לשנוא אותה. כאילו אם בכלל ראינו את אותה סדרה ואתם שונאים אותה, אני גם ככה לא מבינה את ההיגיון שלכם.
אז, קודם על אני מסכים איתך בקשר לג'ויס
"באפי הייתה צריכה לספר לה שהיא הקוטלת עוד מתחילת הסדרה בזמן נוח ומתאים " כן, ברור שזה נכון, אבל אז זאת היתה סדרה אחרת לגמרי והרבה מהדרמה פשוט לא היה קיים... בקשר לג'יילס...אני לא יכול לתרץ את מעשיו , אבל הם באו לדעתי ממקום...תרבותי, אני חושב, הוא צופה, ובאפי היא מקרה דיי יחודי, כי אם אני לא טועה עד כה, הקוטלות היו בודדות, או שההורים ידעו על זה מראש, או שלא היו הורים, וגם יש את הקטע של "הצורך לדעת" וגם הקטע של "ככל שאתה יודע יותר, הסכנה לך גדולה יותר"...כל אלה סיבות...אבל האם הם מתרצים את חוסר האינפורמציה? ברור שלא, אבל הוא "צופה" ואני משער שפשוט הוא לא היה מורשה לגלות למי שלא גילה את זה לבד...או משהו בדומה לזה...

Aranel Nenharma

Well-known member
אבל בסופו של דבר לונה תחליט.
אני חושבת שהוכחתי שקצב מהיר לא מפחיד אותי
חזרתי רק בשבת וכמבר הספקתי להשלים 9 פרקים:-]
מה חשבת באופן כללי על הפרק Band Candy? כלומר חוץ מזה שג'יילס היה סקסי?
להגיד את האמת אני לא ממש זוכרת מה היה הרע שם ומה היה האינטרס שלו
דעתי היתה מוסחת מג'יילס|מאוהב| והוא מה שעשה את הפרק טוב לטעמי
האם גם את לא חשבת שפרק 3X13 (הזפו) היה מצחיק?
אני אהבתי את הקונספט של הפרק, שיש רוע ברקע ובמרכז הפרק זה סיפור קטן וטיפשי. זה היה מעניין
הבעיה שהחבורה שקמה מתחייה לא היתה מספיק רשע מעניין לטעמי והפרק הזה גם די הדגיש את זאנדר וכמה הוא דוש
הפרק עם ספייק היה באמת קורע.
אני לא אענה לגבי האם הוא חוזר בעתיד שוב.
אני חושבת שזה ברור שהוא יחזור כי הכותבים לא טיפשים והם יודעים מה הקהל שלהם אוהב
אבל מה חשבת על הפרק שהתמקד בו (Amends- פרק 3X10)?
לא הרשים אותי הפרק הזה.
דבר ראשון אני כמעט לא זוכרת מה היה בו, כאילו כן היה את הרוע הזה שהחזיר את אנג'ל אבל לא זכור לי מה עוד היה מסביב.
אני חושבת שהבעיה שלי עם הפרק הוא לא העלילה עצמה אלא משהו בהפקה שם לא עבר לי, לא יודעת להסביר, ראיתי שלונה ציינה את השיער של פאבי בפרק, וגם אני כשראיתי אותו חשבתי ששרה לובשת בכלל פאה מרוב שזה היה לא טוב, היה חסר שם קסם

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מאוד מאוד מסכים עם כמעט כל מה שכתבת.
(אבל לא הבנתי מי זאת סקיילר? את מתכוונת לכריסטין סאת'רלנד השחקנית?)

אני חושבת שהוכחתי שקצב מהיר לא מפחיד אותי
חזרתי רק בשבת וכמבר הספקתי להשלים 9 פרקים:-]
אני התכוונתי האם הקצב הרגיל שלנו לא יהיה איטי בשבילך.
כי אני לא רוצה ששוב תתקדמי הרבה לפנינו.
אז תאמרי אם את רוצה להגביר את הקצב ונמצא מקום שטוב לכולנו.

להגיד את האמת אני לא ממש זוכרת מה היה הרע שם ומה היה האינטרס שלו
דעתי היתה מוסחת מג'יילס|מאוהב| והוא מה שעשה את הפרק טוב לטעמי
זה לא באמת משנה מי היה הרע בBand Candy (הקטע היה שראש העיר היה צריך לגרום לאוכלוסייה להיות מסוממת כדי שהוא יוכל לגנוב כמה תינוקות שרק נולדו כדי להאכיל שד)
כמו הרבה פעמים מה שטוב בפרק זה כל המסביב. איך שמבוגרים מתנהגים (מבלבד ג'יילס, בעיקר ג'ויס וסניידר). באפי נוהגת כמו ספאז.
אני אהבתי את הקונספט של הפרק, שיש רוע ברקע ובמרכז הפרק זה סיפור קטן וטיפשי. זה היה מעניין
הבעיה שהחבורה שקמה מתחייה לא היתה מספיק רשע מעניין לטעמי והפרק הזה גם די הדגיש את זאנדר וכמה הוא דוש
אני שמח שאהבת את הקונספט.
הקטע הסופר דרמטי בין באפי ואנג'ל, שזאנדר במקרה נכנס לתוכו, זה דוגמה טובה לקטעים המצחיקים בפרק.
לא הרשים אותי הפרק הזה.
דבר ראשון אני כמעט לא זוכרת מה היה בו, כאילו כן היה את הרוע הזה שהחזיר את אנג'ל אבל לא זכור לי מה עוד היה מסביב.
אני חושבת שהבעיה שלי עם הפרק הוא לא העלילה עצמה אלא משהו בהפקה שם לא עבר לי, לא יודעת להסביר, ראיתי שלונה ציינה את השיער של פאבי בפרק, וגם אני כשראיתי אותו חשבתי ששרה לובשת בכלל פאה מרוב שזה היה לא טוב, היה חסר שם קסם
השיער היה רע.
אבל עוד דברים שהיו בפרק:
ג'ני קלנדר חוזרת בתור הרוע הראשון.
ווילו ואוז חוזרים להיות ביחד.
ג'יילס מתעמת עם אנג'ל לראשונה מאז שהוא חזר. וכנראה די סולח לו.
זאנדר מציע את עזרתו בלעזור לאנג'ל.

Lion_Heart

Well-known member

זה לא באמת משנה מי היה הרע בBand Candy (הקטע היה שראש העיר היה צריך לגרום לאוכלוסייה להיות מסוממת כדי שהוא יוכל לגנוב כמה תינוקות שרק נולדו כדי להאכיל שד)
כמו הרבה פעמים מה שטוב בפרק זה כל המסביב. איך שמבוגרים מתנהגים (מבלבד ג'יילס, בעיקר ג'ויס וסניידר). באפי נוהגת כמו ספאז.

הקטע הסופר דרמטי בין באפי ואנג'ל, שזאנדר במקרה נכנס לתוכו, זה דוגמה טובה לקטעים המצחיקים בפרק.

השיער היה רע.
אבל עוד דברים שהיו בפרק:
סקיילר מ breaking bad אני משער

Aranel Nenharma

Well-known member
הבעיה שלי עם היא לא דווקא אם הדמות אלא יותר עם הביצוע של השחקנית, היא פשוט ממש לא הרשימה אותי.
בעונות הראשונות הדמות היתה די שולית וקלוליסיט לגבי מה שקורה ואני מניחה שבחירת המשחק של השחקנית התאימה לזה, היא לא כל כך הביע רגשות והיתה מאוד ברקע, הבעיה שלי היא שבעונה הזו לג'ויס יש יותר חלק מהעלילה ואתה גם מצפה ממנה להביע יותר רגשות כלפי מה שקורה, אם זה תסכול, פחד, גאווה, לא משנה. אני עדיין מרגישה חוסר רגשות מהשחקנית, יש בה סוג של אדישות כלפי כל מה שקורה. אני ממש ציפתי שתיהיה סצנה בתחילת העונה שהיא צועקת ובוכה בו זמנית על באפי מכמה שהיא דואגת לה וכועסת על הסוד שהיה לה.
אז כן יש לי בעיה עם ג'וילס וזה בהחלט בגלל שיש לי בעיה עם השחקנית
אני אחכה לכם קצת עוזר שאין איזה עלילה מרתקת העונה
שחכתי לגמרי מהפלצת הCGI הגרועה הזו, חחחחח
מה שקצת הפריע לי וגם היה מצחיק (ואני בטוחה שזה היה בכוונה כדי להעצים את הקונספט של הפרק) זה שהסצנה הזו היתה קצת מוגזמת עם משחק מוגזם (אבל בקטע טוב) כאילו אמרו להם לתת את כל מה שיש להם רק כדי להעצים את השטות של הצד של זאנדר בפרק
נשבעת לך ששחכתי שכל זה היה בפרק הזה:-D
החזרה של ג'יני לא עניינה אותי כי זו לא באמת היתה ג'יני (וגם ככה יש לי אזכור כל פרק בפתיח לכך שאנג'ל הרג אותה ;-( )
ואני לא מצליחה בכלל להזכר בסצנה שזאנדר מציע עזרה

Lhuna3

Well-known member
אני מסכימה איתך.
אני רק אציין שזה לא באותה רמה בעיני של לשנוא את סקיילר, כי לשנוא את סקיילר זה ממש לא להבין את מה שהיוצרים של ש''ש ניסו להגיד בסדרה, בעוד שג'ויס - כל מה שכתבת עליה נכון - אבל זה פשוט עניין מאוד צדדי ולא חלק מהותי מהמסרים והנושא של הסדרה (אוקיי האמת היא שאפשר אולי למצוא בזה כן אמירה על הקשיים בהתמודדות של הורים עם טינאייג'רים, אבל זה בכל זאת נושא צדדי פה).
אז אני מסכימה איתך שאפשר לחלוטין להבין את נקודת המבט של ג'ויס ואין סיבה טובה לשנוא אותה.
רק שלפספס את זה לא מעיד על חוסר הבנה של הסדרה, רק קצת על חוסר הבנה לנק' מבט של הורה.

בעניין ג'יילס, אז בתפקידו כצופה הוא לא אמור לספר לאף אחד, הוא נאלץ לקבל את הידיעה של אנשים שבאפי חושפת בפניהם, אבל זה לא אמור לעניין אותו איך שאמא שלה מרגישה, תפקידו לשלוח אותה למשימות מסוכנות והוא צריך לעשות מה שצריך בשביל שהיא תבצע את תפקיד הקוטלת, גם אם אמא שלה לא תאהב את זה. הוא לא על תקן מבוגר אחראי רגיל פה.
אני מבינה לחלוטין את הכעס מנק' מבטה של ג'ויס, אבל זה לא בעיה שלו.

Lhuna3

Well-known member
בא לי עכשיו מאמר שבו משווים את אנג'ל לצ'אק
טבלה גם הולך?
כאילו...הסדרה צ'אק? שכל דמיון בינה ובין אנג'ל מקרי לחלוטין?
אני חושבת שניק התכוון לצ'אק מסמוך על סול.
לא שככה זה עושה יותר היגיון :-D
אבל יאללה:
אנג'לצ'אק מק'גיל
חתיךלא חתיך
טובטוב
נחשב לרע ע"י אנשים מסויימים וזה מעצבן אותינחשב לרע ע"י אנשים מסויימים וזה מעצבן אותי
אין לו אח בשם ג'ימייש לו אח בשם ג'ימי
ספוילר קל לסדרה אנג'ל: עבד בין היתר במשרד עו"דעבד בין היתר במשרד עו"ד
לא יכול להחשף לאור השמשלא יכול להחשף לאור השמש

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טבלה גם הולך?

אני חושבת שניק התכוון לצ'אק מסמוך על סול.
לא שככה זה עושה יותר היגיון :-D
אבל יאללה:
אנג'לצ'אק מק'גיל
חתיךלא חתיך
טובטוב
נחשב לרע ע"י אנשים מסויימים וזה מעצבן אותינחשב לרע ע"י אנשים מסויימים וזה מעצבן אותי
אין לו אח בשם ג'ימייש לו אח בשם ג'ימי
ספוילר קל לסדרה אנג'ל: עבד בין היתר במשרד עו"דעבד בין היתר במשרד עו"ד
לא יכול להחשף לאור השמשלא יכול להחשף לאור השמש
זה ממש טוב. בעיקר אהבתי את האחרון

אבל צ'אק לא יכול להחשף לשמש? חשבתי שהבעיה שלו בחוץ הייתה חוטי החשמל. אבל באמת שאני לא בטוח.

אפשר גם להוסיף

אנג'לצ'אק מק'גיל
מת בשלב מסוייםמת בשלב מסויים
נוראי אל לפחות בן משפחה אחד שלו (הוא הרג את רובם)נוראי אל לפחות בן משפחה אחד שלו (אחיו)
ניסה לשאוב את העולם לגהנוםלא ניסה לשאוב את העולם לגהנום
שותה דםכנראה לא שותה דם
טכנית חי בדרום ארה"בחי בדרום ארה"ב
חי חלק מחייו ללא שימוש בחשמלחי חלק מחייו ללא שימוש בחשמל
צוענים קיללו אותוזה בהחלט יסביר כמה דברים

למעלה