חמוד כזה: חשבתי שעכשיו נקבל גיפים חדשים יותר
טוני החתול Well-known member מנהל אתמול ב- 19:24 #21 נכתב ע"י Lhuna3: חמוד כזה: לחץ כדי להרחיב... חשבתי שעכשיו נקבל גיפים חדשים יותר
Lhuna3 Well-known member אתמול ב- 20:01 #22 נכתב ע"י טוני החתול: חשבתי שעכשיו נקבל גיפים חדשים יותר לחץ כדי להרחיב... בינתיים אני לא מוצאת חדשים מוצלחים.
נכתב ע"י טוני החתול: חשבתי שעכשיו נקבל גיפים חדשים יותר לחץ כדי להרחיב... בינתיים אני לא מוצאת חדשים מוצלחים.
dilly snake Active member אתמול ב- 23:36 #23 נכתב ע"י טוני החתול: חשבתי שעכשיו נקבל גיפים חדשים יותר לחץ כדי להרחיב... הגיפ הזה מושלם. לונה אל תקשיבי לו, הוא לא מבין מהחיים שלו. מה שאת שמה מושלם.
נכתב ע"י טוני החתול: חשבתי שעכשיו נקבל גיפים חדשים יותר לחץ כדי להרחיב... הגיפ הזה מושלם. לונה אל תקשיבי לו, הוא לא מבין מהחיים שלו. מה שאת שמה מושלם.
dilly snake Active member היום ב- 09:24 #24 מישהו (שאני לא מכירה) שלח לי מסר שכתוב בו "ערה?". מה נסגר? (חסמתי אותו)
didalf Well-known member היום ב- 09:38 #25 נכתב ע"י dilly snake: מישהו (שאני לא מכירה) שלח לי מסר שכתוב בו "ערה?". מה נסגר? (חסמתי אותו) לחץ כדי להרחיב... חחחחחח גם לי אני גם חסמתי מיד
נכתב ע"י dilly snake: מישהו (שאני לא מכירה) שלח לי מסר שכתוב בו "ערה?". מה נסגר? (חסמתי אותו) לחץ כדי להרחיב... חחחחחח גם לי אני גם חסמתי מיד
Lhuna3 Well-known member היום ב- 09:56 #26 נכתב ע"י dilly snake: מישהו (שאני לא מכירה) שלח לי מסר שכתוב בו "ערה?". מה נסגר? (חסמתי אותו) לחץ כדי להרחיב... כן גם לי הוא שלח. חחח
נכתב ע"י dilly snake: מישהו (שאני לא מכירה) שלח לי מסר שכתוב בו "ערה?". מה נסגר? (חסמתי אותו) לחץ כדי להרחיב... כן גם לי הוא שלח. חחח
didalf Well-known member היום ב- 11:25 #28 נכתב ע"י טוני החתול: אוקי, עכשיו אני קצת נעלב שלי הוא לא שלח לחץ כדי להרחיב... אולי אם היית טוני החתולה
נכתב ע"י טוני החתול: אוקי, עכשיו אני קצת נעלב שלי הוא לא שלח לחץ כדי להרחיב... אולי אם היית טוני החתולה