רוב הזמן נח
Well-known member
חליטת תה שחור שמוסיפים לו עלי נענע טריים.
בדר"כ יותר טרי זה יותר טעים ובריא,למעט מקרים נדירים שבו צריך לעשות תהליך החמצה(ליצור חיידקים טובים) אוחליטת תה שחור שמוסיפים לו עלי נענע טריים.
אתה אובססיבי. אפילו בשרשור נענע אתה חייב להכניס את ביבי.בדר"כ יותר טרי זה יותר טעים ובריא,למעט מקרים נדירים שבו צריך לעשות תהליך החמצה(ליצור חיידקים טובים) או
תהליך ניטרול רעלים(כמו בקשיו).
מי יודע אולי בסוף יכנס לך השכל לראש ותבין שביבי בוגד.
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
מכונת הרעל משגעת אותםאתה אובססיבי. אפילו בשרשור נענע אתה חייב להכניס את ביבי.
רעל אכן מסוכן וצריך לנטרל אותו מהר ככל האפשר.מכונת הרעל משגעת אותם
הם לא מסוגלים לחשוב על שום דבר אחר
זה רק נראה ככה. האמת היא, שהוא בא לכתוב על ביבי ורק קישט אותו מלמעלה בנענע...אתה אובססיבי. אפילו בשרשור נענע אתה חייב להכניס את ביבי.
תגלה גם את השיבה. היא משחררת את המעיים. תתרגל לריח שלה וזהו.חליטת תה שחור שמוסיפים לו עלי נענע טריים.
מה זה משחררת? יש צמחים נגד עצירות שיוצרים אחרי זה תלות, אז הם לא מומלצים.תגלה גם את השיבה. היא משחררת את המעיים. תתרגל לריח שלה וזהו.
למה המעיים שלך צריכים שחרור?תגלה גם את השיבה. היא משחררת את המעיים. תתרגל לריח שלה וזהו.
אני לא סובל את הנענע. מעדיף מרווה, זו שנקראת בערבית מרמייה.חליטת תה שחור שמוסיפים לו עלי נענע טריים.
קניתי זרעים של מרווה רפואית. שתלתי. נראה לי שכבר עבר כמעט חודש וכלום לא צמח.אני לא סובל את הנענע. מעדיף מרווה, זו שנקראת בערבית מרמייה.
אני עכשיו שם לב שמזרע אחד של המרווה הרפואית ששתלתי יצא משהו קטן. מתוך נראה לי 100 שהיו שם אחד נבט.אני לא סובל את הנענע. מעדיף מרווה, זו שנקראת בערבית מרמייה.
מי שותה תה חם בקיץ?חליטת תה שחור שמוסיפים לו עלי נענע טריים.
מי שיש לו מזגן חזק.מי שותה תה חם בקיץ?
ממש רחמים על מי שחי כמו אלה הדפוקים באירופה שהחום הורג אותם. כנראה במקרה כזה גם אני לא הייתי שותה תה חם בקייץ .מי שיש לו מזגן חזק.
מי שאוכל גלידה קרה בחורף.מי שותה תה חם בקיץ?
נייסמי שאוכל גלידה קרה בחורף.
אפשר לקרר. זה מקובל.מי שותה תה חם בקיץ?
אני שותה נסטי, פיוז ודומיהם, אבל זה לא באמת תה...אפשר לקרר. זה מקובל.
אתה לא ליגה.אני שותה נסטי, פיוז ודומיהם, אבל זה לא באמת תה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.