אביתר 777777777
New member
00285: כל הצילומים: אביתר רייטר !
00285: כל הצילומים: אביתר רייטר !00254: כל הצילומים: אביתר רייטר !
00285: כל הצילומים: אביתר רייטר !00254: כל הצילומים: אביתר רייטר !
00286: כל הצילומים: אביתר רייטר !00254: כל הצילומים: אביתר רייטר !
תודה אביתר !00286: כל הצילומים: אביתר רייטר !
אתה גורם לי... להסמיק ! תודה רבה !!תודה אביתר !
ב"ה אתה קורא לעצמך 7 אבל אצלי אתה 10 !
זהו להיום. חייב לזוז דחוף העירה. ב00254: כל הצילומים: אביתר רייטר !
בקרוב - שרשורים ארוכים יותר ו-זהו להיום. חייב לזוז דחוף העירה. ב
ביי. אביתר.
ואוו! יופי של תמונות!בקרוב - שרשורים ארוכים יותר ו-
מעניינים יותר מתוך ארכיון אביתר המונה כבר 42,032 צילומי רכבות ואוטובוסים בישראל שצילמתי. לרשותי עוד 58,000 צילומי רכבות בארץ ישראל ובמדינת ישראל אך הללו צולמו ע"י אחרים ואם אקבל מהם רשות אוכל להעלות כמעט 100,000 צילומים לפורום !!! אנחנו נראה לפורומים האחרים מאיפה משתין הדג !!! לילה טוב מהגנרל הרכבתי ב-UN !!!
אחלה תמונות ההגה בידים של הד"רואוו! יופי של תמונות!
אביתרתודה !
העלו אותו במקרה לשם באותו יום. גםאביתר
יש סיבה מסויימת מדוע העלו לבית-שמש דווקא את קטר מס' 125, שהוא כמובן הG-12 המהיר ביותר שנמצע בארץ,לא היו צריכים אותו בקווים אחרים? תודה
סבבה,תודה אביתר!העלו אותו במקרה לשם באותו יום. גם
אני שאלתי את הנהג את אותה השאלה וזו היתה תשובתו. במילא הקטר לא נוסע בתקופה זו במהירות של 140 קמ"ש כך שהדבר איננו משנה. בברכה, שלך, אביתר - תמסור ד"ש חם לאבא ממני - אל תשכח !
הוא לא נוסע 140 קמ"ש מסיבות טכניותהעלו אותו במקרה לשם באותו יום. גם
אני שאלתי את הנהג את אותה השאלה וזו היתה תשובתו. במילא הקטר לא נוסע בתקופה זו במהירות של 140 קמ"ש כך שהדבר איננו משנה. בברכה, שלך, אביתר - תמסור ד"ש חם לאבא ממני - אל תשכח !
נראה לך שבמסילה כ"כ חדשההוא לא נוסע 140 קמ"ש מסיבות טכניות
או מסיבות תפעוליות של הרכבת?
ברור שלא. זו מהירות לרכבת נוסעים !נראה לך שבמסילה כ"כ חדשה
ועם קרונות שטוחים עם מסילות עליהם אפשרי לסוע 140 קמ"ש? (רק דעתי,אביתר תתקן)
אביתר לא הבנתה אותי....ברור שלא. זו מהירות לרכבת נוסעים !
קרונות משא הם מוגבלי מהירות והסוג שהגיע לבית-שמש הינו מוגבל לכדי 80 קילומטרים בשעה. יום נהדר לך איל !
שאתי=שאלתיאביתר לא הבנתה אותי....
לא שאתי אותך אלא עניתי לבחור,אמרתי: "נראה לך שבמסילה כ"כ חדשה ועם קרונות שטוחים עם מסילות עליהם אפשרי לסוע 140 קמ"ש?!" אתה מבין ציניות בלבדוגם ביקשתי אותך להוסיף כי תאירתי לעצמי שאני לא יודע את כל הפרטים יום טוב! איל
ראיתי בשבדיה רכבת משא נוסעת במהירותברור שלא. זו מהירות לרכבת נוסעים !
קרונות משא הם מוגבלי מהירות והסוג שהגיע לבית-שמש הינו מוגבל לכדי 80 קילומטרים בשעה. יום נהדר לך איל !
פרטיים נוספים על רכבת המשא:ראיתי בשבדיה רכבת משא נוסעת במהירות
של כ-160 קמ"ש פחות או יותר, בפרוורי שטוקהולם, בתאריך 13/08/2001! האם יש לרכבת ישראל תכניות להעלות את מהירות רכבות המשא?
כל הכבוד ! המשך ככה ! תמיד צריךפרטיים נוספים על רכבת המשא:
הרכבת, שהיתה מורכבת מקרונות שטוחים ועליהם מכולות (קונטיינרים), דהרה בתחנת Södertälje Syd (הנמצאת 36 ק"מ דרומית מתחנת Stockholm C) לכיוון צפון בסביבות השעה 22:19 (שעון קיץ מקומי) בזמן שישבתי ברכבת מספר 248 (מאלמו-16:17 שטוקהולם-22:45) שחנתה באותה תחנה! (למי שמתעניין בנושאמה לעשות, למדתי מאביתר לפרסם נתונים)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.