1 באוגוסט. אתם יודעים מה לעשות

1 באוגוסט. אתם יודעים מה לעשות../images/Emo124.gif

התפקדות אוגוסט שם: עיר: דבר טוב שקרה החודש: דבר פחות טוב שקרה החודש: שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: שיר החודש של אמן אחר: אלבום החודש: סרט החודש: איש החודש: תמונה:

מתפקד:

שם: חגי עיר: אשדוד דבר טוב שקרה החודש: קיבלתי חזרה את הת.ז שלי אחרי שהיא אבדה באוטובוס בירושלים יום אחרי ההופעה של בלאקפילד במעבדה... דבר פחות טוב שקרה החודש: לא יודע... שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: Hello שיר החודש של אמן אחר: Sonic Youth- 100%/ Sugar kane אלבום החודש: sonic youth- dirty סרט החודש: משפחת סימפסון איש החודש: המתופף של הוונאבי להקה שאני נמצא בה. תמונה: ימי השיער הארוך...

Musedol

New member
רק בתחילת חודש אתה כאן ../images/Emo10.gif

מזניחן!
שם: דור
עיר: שהם
דבר טוב שקרה החודש: ארה"ב ועבודה
דבר פחות טוב שקרה החודש: עבודה עם אנשים
שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: Wedding nails, חרשתי עליו כלכך הרבה.
שיר החודש של אמן אחר: הקאבר של מיוז ל cant take my eyes of you
אלבום החודש: Madina Lake- from them trhough us to you
סרט החודש: הארי פוטר ומסדר עוף החול
איש החודש: אני
תמונה: אין לי כוח

LightbuIb sun

New member
יהה

התפקדות אוגוסט שם: נעם עיר: שפיה דבר טוב שקרה החודש: משכורת דבר פחות טוב שקרה החודש: חוסר מעש שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: drown with me שיר החודש של אמן אחר: "לעולם מצידי"-היהודים, המון שירים ישראלים חדשים וטובים. אלבום החודש: סרט החודש: 4 חדרים איש החודש: טים רות' תמונה:

LightbuIb sun

New member
תודה

התחלתי את העניין של הפורטרט העצמי עם המנורה בניסיון ליצור אפקט Lightbulb sun, אבל ..זה מה שיצא. אני רוצה לעשות פרוייקט לנסות להעביר את השיר lightbulb sun עצמו לתמונות.

handlessman

New member
לא מאמין! יש לי תמונה לשים! (שעוד לא שמתי...)

שם: עמרי עיר: קרית אונו דבר טוב שקרה החודש: מחנה קיץ 2007!!! אה ועשיתי עגיל =] דבר פחות טוב שקרה החודש: לא קיבלתי תפקיד משהו בשיבוצים לשנה הבאה שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: Deadwing... הוא בין הבודדים אולי ששמעתי בחודש האחרון, עם המחנה קיץ וכל זה... אין זמן בשיט. שיר החודש של אמן אחר: דויד ברוזה - גלויה מצוירת אלבום החודש: דויד ברוזה - הופעה במצדה 93' סרט החודש: משפחת סימפסון - אחד החזקים, לכו לראות! Spider Pig, Spider Pig... XDD איש החודש: אין תמונה: עם דויד ברוזה במצדה 2007

אניאניאני

שם: נטע עיר: אשדוד דבר טוב שקרה החודש: הופעה של בלונד רדהד דבר פחות טוב שקרה החודש: אנלא מצליחה להשמין ]: שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: open mind שיר החודש של אמן אחר: Charlie Parker - I Didn't Know What Time It Was אלבום החודש: ניר פרידמן - מסתובב בשכונה שלי סרט החודש: לוק סטוק ושני קנים מעשנים איש החודש: אף אחד תמונה: המממ :)

handlessman

New member
את לא יכולה לשים פעם אחת תמונה ברורה??

ושאני אבין... את... רוצה להשמין?? מה לצרכי פרופיל וכאלה? מה שמזכיר לי... יש לי ידידה שהורידו לה פרופיל על חוסר משקל - עוד אין לה 50 אפילו. מפחיד.

אני לא אוהבת להצטלם :)

ולא, אני לא מתגייסת. אני רוצה להשמין כי אני צריכה.

Benn Is Kane

New member
מתפקד באוגוסט.

שם: בן ג'יני עיר: חיפה דבר טוב שקרה החודש: התקדמות ענקית עם הלהקה. דבר פחות טוב שקרה החודש: חום בלתי פוסק.... מזל שיש מזגן
שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: Stop Swimming שיר החודש של אמן אחר: The Mars Volta - Tetragramaton אלבום החודש: Genesis - Selling England By The Pound (איזה כיף... פשוט אלבום קלאסי ומושלם). סרט החודש: איך לא, משפחת סימפסון. אני מערית של הסדרה כל חיי, והסרט הזה הוא פשוט מושלם בשבילי. ראיתי כבר פעמיים בקולנוע, שבוע הבא בפעם השלישית). גם טרנספורמס גדול, שוב, כאחד שמעריץ את הסדרה עוד מילדות. איש החודש: אח שלי, שדפק כמה חזרות ענקיות על התופים, והפתיע אותי כל פעם מחדש עם היצירתיות שלו. תמונה: תרשו לי לחזור אליכם כשאני אהיה קצת יותר פיקחף ואוכל באמת לחפש משהו על המחשב שלי.

מתפקד גם אני

שם: ניקו עיר: אילת דבר טוב שקרה החודש: היה חודש עסוק ומעניין דבר פחות טוב שקרה החודש: שום דבר רע ממש. שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: האמת היא שהשיר היחידי שיצא לי לשמוע החודש היה Hello כי שרתי אותו בערב קריוקי
שיר החודש של אמן אחר: Mika - Any Other World אלבום החודש: תצחקו, אבל ממש אהבתי את האלבום של מיקה. הסינגלים שהוציאו ממש מעצבנים, אבל יש באלבום שירים ממש טובים. סרט החודש: ברור שהסימפסונס איש החודש: לא עולה לי אף אחד עכשיו תמונה:

Glusiking

New member
ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת!!!

שם: יוגב עיר: באר שבע דבר טוב שקרה החודש: קטורה, היה שווה רצח.. וגם יש הרבה עבודה, הקלטות, עניינים, סינגל.. דבר פחות טוב שקרה החודש: וואלה, אין לי.. חחח... שיר החודש של פורקיופיין: Slave Called Shiver שיר החודש של אומן אחר: Linkin Park - What I've Done.. שמעתם איזה פתיחה יש לשיר הזה? ואיזה סאונד יש לחארות?? אלבום החודש: התחלתי לגלות קצת פינק פלויד, אז.. אמממ... Dark Side Of The Moon.. סרט החודש: מקווה לראות סימפסונס, עדיין לא ראיתי.. אז אני אגיד.. שרק 3, למרות שהוא לא משהו בכלללל... איש החודש: אחי הגדול...
תמונה: ראיתם פעם מישהו עם גיטרה קופץ כל כך גבוה?

handlessman

New member
ווווייייי!!!

בונא חיברו אותך לחוטים או משהו??? גובל בבלתי אפשרי

למעלה