1 באוגוסט. אתם יודעים מה לעשות

handlessman

New member
לא, אחרי שהסבירו לי פה למטה...

ואני לא מבין מה הבעיה עם זה שלא זיהיתי את טום מורלו הזה, אני לא מכיר אותו ואני לא יודע איך גלוסי נראה...

Glusiking

New member
חחחחחחחחחחחחח

אני מקווה שאתה יודע שזה לא אני שקופץ שם, כן? טום מורלו, גיטריסט RATM ו Audioslave.. חחח..

Benn Is Kane

New member
אחי...

תשמע Rage Against The Macine וגם את האלבום הראשון של Audioslave. חוץ מזה, מורלו הוא גיטריסט פשוט מעולה (שאמר שהוא מתאמן על גיטרה כל יום 7 שעות).

handlessman

New member
סבבה אני אנסה

טוב ידוע שטווח הידע שלי על להקות הוא לא משהו...

MasterD_iL

New member
גופי גופר

שם: דן עיר: אילת דבר טוב שקרה החודש: לא קרה דבר פחות טוב שקרה החודש: משכורת שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: Porcupine Tree - Piano Lessons שיר החודש של אמן אחר: The Cranberries - Animal Instinct אלבום החודש: אוטוביוגרפיה של כנסיית השכל סרט החודש: רובוטריקים איש החודש: -

MasterD_iL

New member
אם אתה אוהב מכוניות

אתה תאהב את הסרט הזה...זה פרסומת אחת גדולה למכוניות אמריקאיות.

Ytsejamer

New member
yes comandor

שם: יוגב גבאי עיר: באר שבע! דבר טוב שקרה החודש: הקלטות יאההההה דבר פחות טוב שקרה החודש: התפרק לי הדאבל....:( שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: Pocupine Tree - Arriving somewhere שיר החודש של אמן אחר: Prey For Nothing - Breach אלבום החודש: Pink Floyd - The Wall סרט החודש: האיש שתבע את אלוהים איש החודש: אבא שלי....המלךךך תמונה: אני בהקלטות....

singlestroke

New member
I, I, Captain

שם: שיר. עיר: ת"א. דבר טוב שקרה החודש: אני לא באמת יודע. דבר פחות טוב שקרה החודש: כנ"ל. שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: לא ממש שמעתי החודש. שיר החודש של אמן אחר: היהודים - חופשי, היהודים - ככה אני, היהודים - Somebody Else. אלבום החודש: היהודים - פורטה. סרט החודש: רובוטריקים / הארי פוטר 5 ואוון הגדול מכולם (שכולם מתעקשים לקרוא לו 'מבול של צרות' כמו הומואים) שאני מת לראות. איש החודש: הייתי אומר שאחד החברים שלי. תמונה

AmiTrigger

New member
מתפקד :)

שם:עמית עיר:אשדוד דבר טוב שקרה החודש: שמעתי כמה מהאלבומים של RUSH דבר פחות טוב שקרה החודש:אין שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: Christhings שיר החודש של אמן אחר:RUSH - Xanadu אלבום החודש:RUSH - Signals סרט החודש:מת לחיות איש החודש:גדי לי תמונה:ריצ'י בלאקמור המלך

איחור...

שם: לוטוס עיר: מתן דבר טוב שקרה החודש: קניתי את דה סקיי מובס סיידוויז D: דיסק מדהים! דבר פחות טוב שקרה החודש: שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: stars die שיר החודש של אמן אחר: placebo- running up that hill אלבום החודש: סקיי מובס :) סרט החודש: האריפוטר5 איש החודש: המוכר הנחמד בצליל שעזר לי לבחור את הדיסק P: תמונה: אני במתקפת צחוק בכניסה לטאוור רקורדס

קצת באיחור אבל פה..

שם: עומר עיר: ת"א דבר טוב שקרה החודש: נרשמתי ללימודים דבר פחות טוב שקרה החודש: יולי אוגוסט בעבודה זה סיוט. שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: סקייס מובס סייד ווייס שיר החודש של אמן אחר: אווידנס של פיית' נו מור אלבום החודש: סקייס מובס סרט החודש: סימפסונס איש החודש: :/ תמונה: נחסוך מכם הקאה.

עדן גפן

New member
באיחור, אבל בקטנה;]../images/Emo190.gif|פיס|

שם: עדן עיר: מבועים, ישוב
דבר טוב שקרה החודש: אממ מחנה קיץ
[למרות שזה כבר היה בחודש 8..:)] דבר פחות טוב שקרה החודש: לא יודעת..=\ שיר החודש של פורקיופיין/בלקפילד: Hello.. ניקו, באורח פלא, גם אני שרתי אותו באיזשהו ערב קריוקי=] שיר החודש של אמן אחר: Tori Amos- Me And A Gun אלבום החודש: Memory Almost Full- Paul McCartney סרט החודש: הארי פוטר 5. לא משהו לעומת הספר [הספר הכי יפה בסדרה
] איש החודש: איזה אחד:) תמונה:שיהיה

למעלה