1 באפריל שמח לכולם
G GILADOS New member 1/4/07 #1 ../images/Emo51.gif, גם לכם../images/Emo13.gif סתם, עבדתי עליכם../images/Emo3.gif
W w o o d s t o c k69 New member 1/4/07 #8 איזה רוע! כמעט קיבלתי התקף לב! חבר'ה, רק למען המוסר, אל תשאו את שם אלוהים לשווא בשנית (קלפטון). כבר התחלתי לעשות טלפונים לחברים.. יאנג.. פלאנט.. יא אללה. חג שמח
איזה רוע! כמעט קיבלתי התקף לב! חבר'ה, רק למען המוסר, אל תשאו את שם אלוהים לשווא בשנית (קלפטון). כבר התחלתי לעשות טלפונים לחברים.. יאנג.. פלאנט.. יא אללה. חג שמח
R RoieL New member 1/4/07 #12 פאק אני עוד לא מעקל את זה.. לרגע חשבתי ששני הגיטריסטים האהובים עלי באים לארץ. נו שוין, נצטרך להסתפק בגילמור.
פאק אני עוד לא מעקל את זה.. לרגע חשבתי ששני הגיטריסטים האהובים עלי באים לארץ. נו שוין, נצטרך להסתפק בגילמור.
A Anuerysm New member 1/4/07 #14 ואני אצטרך להסתפק ב (סדר כרונולוגי) רוג'ר ווטרס, רוג'ר ווטרס שוב, בוב דילן, ניל יאנג, רולינג סטונס, דה הו, אריק קלפטון, ארקטיק מאנקיז, רוג'ר ווטרס שוב רק שאצלי זאת לא מתיחה
ואני אצטרך להסתפק ב (סדר כרונולוגי) רוג'ר ווטרס, רוג'ר ווטרס שוב, בוב דילן, ניל יאנג, רולינג סטונס, דה הו, אריק קלפטון, ארקטיק מאנקיז, רוג'ר ווטרס שוב רק שאצלי זאת לא מתיחה
A Anuerysm New member 1/4/07 #39 על צוציק כמוני נחתה מתנה כשאמא אמרה "אני נוסעת לשנת שבתון בארה"ב מהאוניברסיטה, אתה רוצה לבוא איתי?"
א א י י ק י ד ו ק א New member 2/4/07 #46 אוף ../images/Emo10.gif היית בכאלה הופעות שוות איך היה אצל בוב דילן?