לא צוחקים על נושאים כאלה!;[
9 999שקד דגן New member 1/4/07 #19 טחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אגב, זה נורא מרגש לקפוץ ככה כיתה ולהיות שמינסטית, במקום שביעסטית
מ מריאנה 17 New member 1/4/07 #21 חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif חשבתי שזה אמיתי
N next25 New member 1/4/07 #22 אהההא איך עבדו עלכם, היום לא 1 באפריל. זה לא הנהלת הפורומים. השירשור לא נעוץ בכלל. ואני לא מגיב כאן. פתאט.
אהההא איך עבדו עלכם, היום לא 1 באפריל. זה לא הנהלת הפורומים. השירשור לא נעוץ בכלל. ואני לא מגיב כאן. פתאט.
L Lisias New member 1/4/07 #24 עבדתם עלי - ../images/Emo6.gif מאגניב, אף אחד לא הצליח היום ואתם כן... סחטיין.
א א י י ק י ד ו ק א New member 1/4/07 #27 זהו אני עושה חרם על תפוז יש 2 דברים שלא צוחקים עליהם על השואה (למרות שמדי פעם בדיחה על השואה יכול לשעשע) ועל אריק\ניל\ג'ף\רוברט כמעט עשיתם לי התקף לב...... חרם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זהו אני עושה חרם על תפוז יש 2 דברים שלא צוחקים עליהם על השואה (למרות שמדי פעם בדיחה על השואה יכול לשעשע) ועל אריק\ניל\ג'ף\רוברט כמעט עשיתם לי התקף לב...... חרם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I IllusionGirl New member 1/4/07 #34 ../images/Emo23.gif גם לך מאמייי... כולם מנסים לעבוד עלי ואפחד לא מצליח חח מאיתם?מצליחים לעבוד עליכם?!?!?!
../images/Emo23.gif גם לך מאמייי... כולם מנסים לעבוד עלי ואפחד לא מצליח חח מאיתם?מצליחים לעבוד עליכם?!?!?!