1.חורף תשנ''ב (1992) בחרמון הישראלי

שיחקת אותה

תודה רבה רבה על התמונות,חורף פשוט מדהים ואני ממש שמח שזכיתי לראותו אותו בתור נער צעיר ומקווה ששוב נראה חורף כזה או דומה לו...

peperonni

New member
תמונות משיא החרמון בחורף 92

אבא שלי אז היה במילואים במוצבים בחרמון, הוא לקח איתו מצלמה עם פילם של שקופיות(למה לעזאזל לעשות דבר כזה??), כולו מלא תמונות מדהימות, קירות בגובה מטרים של שלג לצידי הכבישים. לפי מה שהוא מספר - המילואימניקים שבאו עם האוטו שלהם למוצב נאלצו להמתין כמה ימים עד שיוכלו להגיע למכוניות שכוסו לחלוטין ע"י סופת שלגים תוך לילה אחד. יש דרך להעביר שקופיות לקובץ? אם יש לי רק את הפיתוח ולא את הנגטיב זה גם אפשרי?

שיקופיות

וודאי שאפשר לסרוק שיקופיות. יש לי סורק מתאים ואשמח לעזור. אני באיזור ירושלים.

בחטיבה היו רכבים שחולצו רק באביב

יש מילואימניקים שהחנו את הרכבים בחטיבה בנובמבר 91 והצליחו לחלץ אותם רק במרץ אפריל 92 בסופות הגדולות פשוט הרכבים נעלמו תחת השלג , והחניה פונתה לחלוטין רק באביב .

yohcoh

New member
יפה מאוד!!! מבחינת איכות התמונות

לפעמים עדיף לצלם את התמונות- כמובן עם תאורה מתאימה ולא פלאש ישיר- וזה נותן תוצאות יותר טובות מסריקה

yohcoh

New member
אם אפשר לצרף לשירשור עמה תמונות משלי

הראשונה דצמבר 2006 בגן הוורדים

lunatick

New member
חורף 2002 סקי-פס עונתי ולמעלה מ40 ימי סקי

עולה עליו רק החורף של 78 יואב

The Jabberwock

New member
יופי של תמונות!

בחורף ההוא הייתי בשרות סדיר ואחראי על גזרה שלמה שבין מג'דל שאמס לאזור עין זיוון. היו ימים שהייתי בין היחידים שיכל לנוע בגזרה כיוון שהייתי מצויד בנגמ"ש. בין הארועים באותה תקופה היו קריסת המאגר של מרום גולן ומקרה אחד שבו נצפו אזרחים חוצים את הגבול באזור מג'דל שאמס בהליכה, כמה מטר מעל הגדר...

ranibe

New member
מדהים. אני הייתי בחורף 2002 טירון בבה"ד 4

ליד בית אל. אין לי תמונות (מי שנתפס אז עם מצלמה בצבא היה מסתבך והיה צריך אישור מיוחד לצלם בטקסים וכאלה) אבל אני זוכר שפעמיים ירד שלג במהלך הטירונות ושהיו מתזזים אותנו בשלג. שמרתי במגדל שמירה כשבחוץ ירד שלג ובשבת ההורים באו לבקר אותנו בשלג. בדרך לבסיס אבא שלי התבלבל ונכנס לרמאללה אבל בגלל הקור לא הייתה שם נפש חיה על מנת לזרוק עליו אבנים (כן אבנים פעם גם האינתפאדה הייתה יותר "נחמדה"). פעם אחת בגלל הסופה והרוחות המפקדים לא יכלו להגיע אלינו ונשארנו כמה שעות לחכות להם. באותה שנה אפילו בהרי עובדה ירד שלג

למעלה