TE PINCHARON EL SUEÑO?
רועי (כרוני זה נראה לי יותר מידי רשמי), יש לך עוד דרך ארוכה כנראה עד להבנת היריבות הזו. סה"כ אם מסתכלים על הטבלה בוקה סיימה שנייה, וריבר רק שלישית. אז על מה כל השמחה? בעצם יש שתי מטרות במהלך העונה לכל אוהד משני המחנות: 1. לקחת אליפות. 2. אם כבר אין אליפות, אז לפחות לראות את היריבה מושפלת. לפעמים אני לא יודע מתי השכן שלי הBOSTERO מלמעלה, שנראה לי באמת אוהב בוסטה, צורח יותר: כשריבר מפסידה או כשבוקה מנצחת. אבל מה לעשות... גם אנחנו הGALLINAS עושים אותו דבר - וצורחים כאילו אין מחר כשבוקה מושפלת: גם אם ריבר מסיימת מקום 14 בעונה הכי זוועתית שלה, בוקה לוקחת אליפות וקופה ליברטדורס, נוסעת ליפן אבל מה - מפסידה!!! ואז אני ועוד רבים כמוני יוצאים לחלונות או לרחובות וצורחים וחוגגים כי על זה בעצם כל מהות הכדורגל בארגנטינה: היריבות בין האוהדים. אפילו השחקנים כבר לא נאמנים למועדון והולכים בעקבות הכסף. לאוהדי ריבר בעצם לא היה מה לשמוח כל העונה הזו חוץ מהניצחון בדרבי ומההפסד של הבוסטרוס היום. הם שיחקו מזעזע ואין לי מושג איך הם סיימו במקום השלישי. אבל היום בכל אופן אפשר להנות קצת מהסבל של בוקה, ובגלל זה יוצאים כל מסמפטי ריבר או שונאי בוסטה מהחורים. כאן ברחובות קורדובה יש פשוט קרנבל של שונאי בוסטה, וכל הבוסטרוס מבואסים כאילו הרגע הם ירדו ליגה. ואני קורא לכם מעל במה זו להצטרף לקרנבל - צאו מהחורים הכי קטנים בהם התחבאנו כל העונה כשלבוסטרוס הלך מעולה, ולצחוק וללעוג ולשמוח לאיד או מה שתרצו, כי כשאוהדי בוקה יחגגו איזו אליפות מסריחה או הפסד של ריבר באיזה גמר (צריך להיות מציאותי לא?), הם יעשו אותו דבר ויצחקו עלינו. מצטער, יצא לי נאום להמונים אבל הכוונה היא שקובעת... נ.ב לרועי - תהיה חזק. בתור אוהד בוקה צריך לדעת גם להפסיד...