1:0 מרטין אל לוקו פלרמו

אלון 58

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif

כרוני

New member
no lo creo

גרי רשף

New member
יש לי בקשה גדולה מכולם../images/Emo196.gif

ככה זה בכדורגל- שמחים כשמנצחים, עצובים כשמפסידים; וכשהקבוצה היריבה מנצחת או מפסידה- בדיוק להיפך.. השתדלו שכל העקיצות יהיו ברוח טובה ובחיוך! אני שמח שהפורום פתאום התעורר, אבל שזה לא יהפוך למשהו לא נעים. סליחה, תודה, בבקשה

ic11

New member
הכל ברוח טובה!!!

הבדיחות וירידות בכדורגל,זה חלק גדול בתרבות ארגנטינאי

batigol

New member
לקחת אליפות זה הדבר הכי טוב בעולם..

אבל לראות ולשמוע את בוקה מפסידה אליפות, אחרי שהיא קנתה משחקים, שיחדה שופטים ושחקנים, איימה על שחקנים והרימו במשך יותר מדי זמן את האף זה אפילו יותר טוב. אז לכל הבוסטרוס חסר לכם עוד הרבה כדי להגיע למספר האליפויות של ריבר, ואתם יכולים להביא את כל התירוצים שבעולם, אבל בזמן הקרוב תעשו טובה ותסתמו קצת את הפה (העולם סבל מספיק מריח הבוסטנרה בשנה האחרונה). כל הכבוד לאסטודיאנטס לברוחיטה ולדייגו סימאונה. VAMOS RIVER

yoelmati

New member
TE PINCHARON EL SUEÑO?

רועי (כרוני זה נראה לי יותר מידי רשמי), יש לך עוד דרך ארוכה כנראה עד להבנת היריבות הזו. סה"כ אם מסתכלים על הטבלה בוקה סיימה שנייה, וריבר רק שלישית. אז על מה כל השמחה? בעצם יש שתי מטרות במהלך העונה לכל אוהד משני המחנות: 1. לקחת אליפות. 2. אם כבר אין אליפות, אז לפחות לראות את היריבה מושפלת. לפעמים אני לא יודע מתי השכן שלי הBOSTERO מלמעלה, שנראה לי באמת אוהב בוסטה, צורח יותר: כשריבר מפסידה או כשבוקה מנצחת. אבל מה לעשות... גם אנחנו הGALLINAS עושים אותו דבר - וצורחים כאילו אין מחר כשבוקה מושפלת: גם אם ריבר מסיימת מקום 14 בעונה הכי זוועתית שלה, בוקה לוקחת אליפות וקופה ליברטדורס, נוסעת ליפן אבל מה - מפסידה!!! ואז אני ועוד רבים כמוני יוצאים לחלונות או לרחובות וצורחים וחוגגים כי על זה בעצם כל מהות הכדורגל בארגנטינה: היריבות בין האוהדים. אפילו השחקנים כבר לא נאמנים למועדון והולכים בעקבות הכסף. לאוהדי ריבר בעצם לא היה מה לשמוח כל העונה הזו חוץ מהניצחון בדרבי ומההפסד של הבוסטרוס היום. הם שיחקו מזעזע ואין לי מושג איך הם סיימו במקום השלישי. אבל היום בכל אופן אפשר להנות קצת מהסבל של בוקה, ובגלל זה יוצאים כל מסמפטי ריבר או שונאי בוסטה מהחורים. כאן ברחובות קורדובה יש פשוט קרנבל של שונאי בוסטה, וכל הבוסטרוס מבואסים כאילו הרגע הם ירדו ליגה. ואני קורא לכם מעל במה זו להצטרף לקרנבל - צאו מהחורים הכי קטנים בהם התחבאנו כל העונה כשלבוסטרוס הלך מעולה, ולצחוק וללעוג ולשמוח לאיד או מה שתרצו, כי כשאוהדי בוקה יחגגו איזו אליפות מסריחה או הפסד של ריבר באיזה גמר (צריך להיות מציאותי לא?), הם יעשו אותו דבר ויצחקו עלינו. מצטער, יצא לי נאום להמונים אבל הכוונה היא שקובעת... נ.ב לרועי - תהיה חזק. בתור אוהד בוקה צריך לדעת גם להפסיד...

gallardo

New member
אני מצטרף

יש! לעזזאל, פתאום אני מסמפט את אינדפנדיינטה

כרוני

New member
שמחה לאיד זה דבר מטומטם

אבל נראה לי אנחנו נצחק באליפות הבאה

gallardo

New member
למה נראה לך?

גאגו הולך לבוסטרוס של אספניה ואולי גם פלאסיו לבארסה. חוץ מזה, שמחה לאיד זה דבר ענק לפעמים יותר משמחת ניצחון. אחרי הדרבי לא שמחתי ככה

ic11

New member
כרוני,רואים שאתה לא ארגנטינאי

מרגישים את זה....ריבר-בוקה הוא הדרבי מס' 1 בעולם,היא אפשר להסביר כל ההרגשות. אני נגד בוקה,אפילו בגולות!!!! אני ראיתי פא בארץ ,אוהד של הפועל בעד מכבי בכדורסל.בראש של הארגמטינאי ,לא נכנס!!! בוקה משחקת הגמר בין יבשתי ....אנחנו נגד!!!! אתה יודע מה זה בילדות שיש גול של הקבוצה שמשחקת נגד ריבר,בהשכן שלך צועק אותו בכל רם!!!! אתם לא מיבינים!!!! ביגלל זה אנחנו היום שמחים!!!!בתוסיף את 3-1 גדול מי לפני חודשיים!!!!אפשר להגיד....... SALVAMOS EL ANIO!!!!!!!!!!!

ic11

New member
אני רציתי לספר לך

אני בן 40+,עברתי הרבה כדורגל שם,דוגמא: כאשר הייתי ילד,ריבר הייתה קבוצה לוזרית, 18 שנים בלי אליפות.אני עדיין זוכר את הגמר 1972 ,היפסדנו נגד סן לורנצו בהראכה,אתה יודעה איזה סבל!!!! צחקו עלי כל החברים בוסטרוס שלי!!!הייתי בן 9,הייתה האכזבה הגדולה הראשונה שלי בכדוגל!!!!במזלי מי 1975 הכל היתפך ולא היפסקנו לקחת אליפויות!!!! עכשיו אתה מבין!!! אבל החוויות הגדולות עם הכדורגל ארגנטינאי עברתי אותם,פא בארץ.בכל ביקור של הנבחרת ארגנטינאי 86-90-94-98 הייתי איתם שחקנים,מאמנים,עיתונאים וכו דבר שלא חלמתי,היגשמתי בארץ!!! אני אים דייגו,........סימאונה!!!!!ברור!!!! ......וגם אים דייגו מרדונה הגדול מכולם!!!!

ic11

New member
סגרנו!!!בכייף!!!!

אני מקווה שיחזרו למסורת כתבה בCLARIN שפורסמה לפני שבועיים.אני ודייגו ב1986

למעלה