1:0 מרטין אל לוקו פלרמו

כרוני

New member
די!!!!!

BRASILERO BRASILERO.... QUE AMARGADO SE TE VE... MARADONA ES EL MAS GRANDE... ES MAS GRANDE QUE PELE!!!

כרוני

New member
אני מצטט אותך:

" ואני קורא לכם מעל במה זו להצטרף לקרנבל - צאו מהחורים הכי קטנים בהם התחבאנו כל העונה כשלבוסטרוס הלך מעולה".... " כי כשאוהדי בוקה יחגגו איזו אליפות או הפסד של ריבר באיזה גמר (צריך להיות מציאותי לא?)"...... ואני אומר: לפחות אתם מודעים!

גרי רשף

New member
זה מזכיר לי את היריבות בין..

..ביתר והפועל ירושליים (להבדיל אלף הבדלות..) כששתיהן היו בליגה הראשונה. שאלו אוהד של ביתר- מה אתה מעדיף: שהפועל תזכה במקום ראשון וביתר במקום שני, או שהפועל תהיה אחרונה וביתר מקום אחד מעליה? מה עונה האוהד: האפשרות השניה עדיפה- גם כי הפועל תרד ליגה וגם כי נהיה מעליהם. שאלו אוהד של הפועל- מה אתה מעדיף: שהפועל תהיה ראשונה וביתר שניה או שביתר תהיה אחרונה והפועל מקום אחד מעליה? מה עונה האוהד: האפשרות השניה עדיפה- נכון שנפסיד אליפות, אבל העיקר שביתר תרד ליגה.

ic11

New member
בוקר טוב לכולם!!!!!!!!!

היזה בוקר של קייף!!!!!!! GRANDE PINCHA!!!!!!!!!!!! SALUD CAMPEON!!!! בוסטרוס,היפסדתם את התואר,כמו ......GALLINAS!!!!!!!!!!!

הצדק נעשה

בתור אחד שהיה בצד של בוקה, קבוצה שלא מנצחת שלושה משחקים אחרונים לא מגיע לה לקחת אליפות. לכל אוהדי בוקה אל תיקחו את זה קשה. תמיד יש את הפעם הבאה.

למעלה