10 דברים שאתם לא עושים או לא אוהבים

dory141

New member
10 דברים שאתם לא עושים או לא אוהבים

אשמח אם תשתפו פעולה ותנמקו כמוני (ולא תבקרו את מה שכתבתי, מבטיח לא לבקר את שלכם):
1. לא נוהג- גם לא טרחתי להוציא רישיון וספק אם אי פעם אטרח. אני מרגיש תמיד שזו אחריות של מישהו אחר ולא שלי ולכן "מרשה לעצמי לשים X במשבצת הזאת".
2. לא פעיל ברשתות החברתיות - בעולם המודרני שבו כל הרשויות יודעות עליך הכל, למה שלא תשמור קצת מידע לעצמך?
3. לא מקלל - עד גיל 16 (ומגיל 10) קיללתי והמון. סבתא שלי מצד אבא, בעברה מורה, לקחה אותי לשטיפה חינוכית שבעקבותיה הוצאתי את כל הקללות מאוצר המילים שלי. יוצא דופן- יש לי אלטר אגו ממוצא מרוקאי (אני לא מהמוצא הזה) שאני מוציא אותו מהבקבוק כשאני רוצה להתבדח עם חברים וקרובי משפחה.
4. לא צופה בתוכניות ריאליטי- הדברים שמקרינים שם (בייחוד באח הגדול ושאר שיבוטיו) לא משקפים בעיני שום מציאות, בטח לא את שלי. אני מאחל רק בריאות למי שנהנה מזה.
5. לא אוכל אוכל עתיר רטבים - אשמות בכך סבתא שלי (כן, אותה סבתא מנוחתה עדן מסעיף 3) ובעלת מסעדה שכונתית בשכונה שבה גדלתי שכבר לא קיימת (המסעדה לא קיימת, לגבי המנהלת אני מקווה שעדיין חיה ומאחל לה אריכות ימים). יותר מדי רוטב= לא אוכל.
6. לא מגדל זקן ויותר מדי שיער פנים- אני חושב שלא אהיה יותר גבר או פחות גבר עם זקן או בלעדיו. בעיניי, מה שחשוב זה המעשים ולא העטיפה החיצונית, גם בימינו שבהם החיצוניות והשטחיות שולטים ולא ידע מעמיק ויסודיות.
7. לא מרבה לדבר בסלנג- לראשונה הוצאתי את המילה "אחלה" מהפה באופן חופשי בשיחה עם פקידת בנק בגיל 27. מאז זה נדבק לי. השאר לא, כי אני חושב שזה מוריד את השפה לרבדים שאני לא רוצה לגעת בהם.
8. לא שותה הרבה אלכוהול - אני בקושי לוגם לגימה או שתיים מכוס יין שמוזגים לי. בירה ניסיתי בעבר (לפני שגילו שאני רגיש לגלוטן) ובאותן פעמיים ירקתי בקשת את הדבר הזה מהפה שלי אחרי 2 לגימות. התחברתי רק לסאקי, משקה יפני חם שהוא למעשה יין אורז. גם אותו אני שותה אולי, פעם בחודש ומקסימום כוס וחצי.
9. לא מאמין במזלות - זו גישה דפיטיסטית שמתאימה לאנשים, שלא מאמינים בלקיחת אחריות אישית ובשינוי החיים שלהם לטובה.
10. לא צועק ולא אוהב שצועקים עליי - בשבילי זו שבירת כלים. אם מישהו צועק עליי, אני קם ולוקח את הדברים שלי. צריך גם תרבות דיבור, למרות שאנחנו חיים במדינת ישראל.

dory141

New member
אני רואה שלא ממש מגיבים לזה וחבל. חשבתי שיהיה מעניין.

dori78

New member
יש לי מה להגיד על חלק גדול ממה שכתבת.

אבל ביקשת שלא נבקר אותך, למרות שזה יכול להיות יופי של נושא לדיון.
זה גם הוציא לי את החשק להגיב להודעה.

סווינג

New member
סקס?

אהבתי את הרעיון

Elle992

New member
אנסה ללקט

1. אלכוהול - כי זה עושה לי רע, וזה לא משתלב לי טוב, אז אומנם חוטאת בזה מדי פעם - אך ממש לא חובבת.

2. לעמוד בתורים, שונאת/מרגיז אותי.

3. לבלות, לפחות לא בהגדרה הפופולארית של זה, פשוט כי אני לא אוהבת, אוהבת להיות לבד.

4. לנקות את הבית, צריך לנמק?

5. למהר, שונאת כשממהרים אותי כי תמיד איכשהו אשכח משהו/לא אעשה משהו חשוב שהייתי אמורה וכו'.

6. רעש, זה מחרפן אותי, זה גורם לי לעצבים בגוף.

7. לא אוהבת את זה שאני טובה כלפי מישהו, נותנת לו את הנשמה - והוא יורק לי בפרצוף(מטאפורית).
לא אוהבת את הטוב לב שלי לאנשים שלא מגיע להם.

8. בורות, משהו שנורא קשה לי להתמודד איתו. ולצערנו - זה נפוץ כיום,

9. כשאני מנסה לעשות משהו, וזה נדפק באמצע, בגלל שפתאום הכל התערבב והזיכרון נמחק לכמה רגעים.

10. לא אוהבת קיץ,

tomasth

New member
dory141 כל מה שלא כתבת שאתה לא אוהב, אתה כן ?

למשל אם היית כותב שאתה לא אוהב שנותנים לך מכה במפרק שמאל בעזרת כפית מעופרת עם ציור של דג , כי זה כואב ; זה אומר שאם הציור היה של נמלה , אז אתה כן אוהב ?
&nbsp
Elle992
אם 7 , והוא יורק לי בפרצוף(לא מטאפורית) , אז זה בסדר ?
8 זה צריך לפנות למשרד התשתיות , זה בגלל מזג האוויר הסוער.
9 זיכרון המחשב/טלפון ? שלך ? או הקולקטיבי ?
&nbsp
&nbsp

Elle992

New member
.....לא ירקו לי בפרצוף עד עכשיו.

אז לא יודעת, מניחה שזה לא מקובל ואחד כזה יכול לחטוף מימני חזק מאוד.
לגבי בורות - בורות בבני אדם, לא בורות באדמה

זיכרון שלי! מוח, עכשיו אני מבינה שכתבתי בלי להסביר דברים שלפעמים דורשים הסבר(עובדה שהגבת ולא הבנת).

טוב

1. לא פעילה בפייסבוק כי הפייסבוק צנזר אותי כשכתבתי והעלתי מודעות לכמטריילס
והגבתי לכתבה בהארץ וגיליתי שהוא גם מחטט באימיילים אחרי שפתחתי חדש ולא סיפרתי לאנשים
והוא שאל אותי במייל אם אני מכירה את האנשים האילו והאילו ( שהיו בתכתובות מייל שלי ובשום פנים ואופן לא בפייס ever).

2 אני לא אוהבת לנקות . בעבר שטיפת כלים גרמה לי לרצות לקפוץ מהגג היום המצב יותר טוב מאז הטיפול בשלושת המימדים אומנם אני לא חסידת שטיפת כלים ( יש אנשים שרואים בזה תרפיה עבורי זה כורח הקיום האנושי שחייבים
להשלים איתו כדי לא לסבול ממנו ), אז גיליתי ששטיפת כלים אומנם עדיין לא קלה לי אבל גורמת לי פחות דיכאון בעבר כיניתי את ההרגשה שבאה לי עם שטיפת הכלים דיכאון שטיפת הכלים אז הוא הצטמצם אבל זה עדיין לא גורם לי עונג פשוט פחות מייאש אני חושבת שזה קשור לכך שאני עובדת על חיבור לפיזי וכנראה אני בזכות הטיפול יותר מחוברת לגשמיות עדיין ניקיון ממש מעבר לכלים לא הגעתי ( שטיפת רצפה עדיין לא ), גם זה יגיע.

3. אני לא אוהבת את האילומינטי ואת זה שהם רוצחים אנשים/ילדים .

4. אני לא אוהבת את זה שאני אוכלת ג'אנק כשאני בדרכים ומתעצלת להכין לי אוכל לצידה לדרך.

5. אני לא אוהבת ג'וקים גיליתי שיש מדיטציות ומטפלים בתת מודע שעזרו לאנשים להתגבר על פוביה מג'וקים אולי אעשה זאת בעתיד כי פעם צרחתי גם מג'וק מת.

6. אני לא מבשלת כמעט לא אוהבת אבל חושבת שאם יש שיפור בשטיפת כלים גם זה יבוא עם התקדמות הטיפול והסרת התנגדויות לחיים ולדברים ופעולות פיזיות של יצירה /ניקיון וכדומה.

7. אני לא אוהבת אנשים רעים ורוע פשוט לא.

8. אני לא אוהבת שאנשים שאמורים לתת שירות מתייחסים בחוסר סבלנות משווע וחוסר התחשבות כמו שקרה לי עם הנהג היום.

9. אני לא אוהבת כמטריילס. ( הרעלת השמיים דרך ריסוס עם מטוסים ). היום חזרתי מנסיעה וראיתי פס כמטריילס בשמיים מעל איזור מגורי. זה ייאש אותי בכלל אני די מחכה לנס בתחום שהדבר הזה יפסק.

10. אני עדיין מתקשה לישון מסודר ולא אוהבת לקום מוקדם בבוקר. מקווה שגם זה ישתנה עם הזמן יש לי רצון לחיות מסודר יותר.

DogsPCI

New member
ברמת העיקרון זה לא אמור להיות קשה למצוא... יש ששותים אותו חם

ויש ששותים אותו קר...
&nbsp
אישית? אלכוהול חם גורם לי לבחילות, אז אם כבר סאקי/ה אז קר, ואם יש למצוא אז מבחינתי - ניהון סאקרי :)
&nbsp
http://www.nihonsakari.co.jp/english/products
&nbsp
:)

DogsPCI

New member
הלו, סאקה ניתן למצוא בארץ לדעתי בכל חנות אלכוהול שמכבדת את

עצמה, אז לא תהיה לך בעיה. את הסאקה הספציפי הזה שתיתי בעבר הרחוק כשהייתי בנסיעת עבודה במפעל בסין :) והוא נחרט לי בזיכרון מאז :). יתכן שסתם החוויה של להגיע לפגישת עבודה בעשר בבוקר במפעל רציני בסין, רק למצוא כי הבעלים שם מתעקש שנגמור בקבוק סאקה לפני שנתחיל לעבוד - היא זו שנחרטה לי בראש :). בואי נגיד כי הרבה עבודה לא הייתה אחר כך, בעיקר המון צחוק :)
&nbsp
לילה טוב :).

DogsPCI

New member
בהחלט :) מילא אני, שאני גם ככה באלגניסט, אבל לראות את

הבוסים (משפחה שעבדתי איתם) שלי "נשברים" מול העקשנות של אותו הסיני... עשתה לי את השנה...
&nbsp
הבקבוק שהוא הביא היה הימיני העליון בתמונה... זה היה בקבוק ענק (שימי לב הוא 1.8 ליטר!!!), וגמרנו אותו שלושה אנשים תוך כשעה, ואז שרנו קריוקי :). אבל אחר כך המשכנו ליום עבודה ארוך ומפרך, וקיללנו את הרגע ששתינו (לפחות אני...) :).
&nbsp
התקופה הזו שעבדתי בארה"ב ושכללה המון נסיעות עבודה למזרח, היו בה לא מעט חוויות טובות (ולצערי גם רעות...). כשאגיע הבייתה אצרף לך תמונה של בקבוק מיוחד של סאקה שסחבתי איתי - העשוי מחרס (אם לא זרקתי אותו בנקיון האחרון שעשיתי
...).
כמו כן, שם גם נכנסתי קצת לעניינים של תה סיני/קוריאני, כולל התאהבות שלי בקומקומים וכוסות מחרס+פורצלן, עבודות אומן שקניתי אז בהמון כסף (חימר מסוג אי-שינג אם זה אומר משהו למישהו...). אם תרצי אצלם ואצרף לך תמונות של שני סטים שכאלה. יש לי עוד סטים של כלי-תה מקוראה, העשויים מפורצלן, אבל הם באכסון, ואולי הגיע הזמן להשמיש אותם :).
&nbsp
ואם כבר מדברים על משקאות אלכוהולים מוזרים... אז אם מישהו/י פה היו בנאפל ועשו את הטראק של האגמים-הקפואים (קוזנקוד - או משהו כזה), שם בביקתה ליד האגמים הם מכינים אלכוהול מחיטה, משהו מחריד עם אחוזי אלכוהול מטורפים, שכמובן מוגש - חם! אבל בקור שהיה שם - זה היה הכרחי - המשקה הכי דוחה ששתיתי בחיים :).
&nbsp
טוב, סתם משתף, אני במצב רוח כזה הלילה :).
&nbsp
תהני מהסאקה, לילה טוב

כמה אנשים הייתם במפעל?

בטח הייתם שיכורים גמורים בסוף. כן אני אשמח לראות תמונות למה זה כל כך יקר ומה מייחד את החרס אי שינג?

DogsPCI

New member
הלו קוסמת, אני קצת עסוק כרגע.... מבטיח להתייחס יותר מאוחר

בלילה, טוב?
&nbsp
תודה על ההתעניינות הכנה

למעלה