10 הגיטריסטים האהובים

slashon1

New member
10 הגיטריסטים האהובים

כל אחד מוזמן לכתוב רשימה של הגיטריסטים האהובים עליו שלי: סלאש (גאנז) בלאקמור(דיפ פארפל) פייג' (לד זפלין) טוני איומי( בלאק סבאת) ג'ון פטרוצ'י (דרים תיאטר) ברייאן מאי (קווין) אינגבי מאלמסטיין צ'אק שולנדר (דת') R.I.P זאק ווילד אנגוס יאנג(ac/dc)

slashon1

New member
נו מה איתכם??????????

אין לכם גיטריסטים אהובים???????? יאללה תכתבו משהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בהצלחה לכם

שלי

לא בהכרח לפי הסדר 1) סלאש 2) אדי ואן היילן 3) זאק ווילד 4) רנדי רוהדס 5) ג'ון נורום 6) בראיין מיי 7) ערן סער
סתם סתם.... הנדריקס 8) סטיב וואי - אני דוגל בלחפש דווקא שירים שהוא כגיטריסט אורח ששם תכלס הרבה יותר כיף לשמוע אותו 9) מלמסטין - כנל 10) ג'ורג' לינץ'

Y036

New member
אוקיי

סלאש סטיבי ריי וון הנדריקס פטרוצ'י שמוליק בודגוב X: ג'ימי פייג' דיימבאג דייב מארי דייוויד גילמור אנגוס יאנג נראה לי שיש פה 10

Caraya

New member
הממ

קשה לי למצוא 10 גיטריסטים שאני יכול לומר שאני ממש ממש אוהב לשמוע אותם בתור גיטריסטים, זתומרת שהם מעניינים אותי גם לא בתוך הלהקה שלהם. אלה שדווקא כן (לאו דווקא לפי הסדר): 1) ריצ'י בלאקמור (דיפ פרפל, ריינבאו) 2) ג'ימי פייג' (לד זפלין) 3) ג'ימי הנדריקס 4) אדי ואן היילן (ואן היילן) 5) דייויד גילמור (פינק פלויד) 6) קורט קוביין (נירוואנה) 7) ברי סחרוף

slashon1

New member
קורט קוביין???? wtf

הבן אדם לא גיטריסט בכלל זאת אומרת הוא מחזיק גיטרה וזה אבל הוא לא עושה איתה שום דבר מיוחד שראוי להערצה או להערכה בחירה מוזרה

Caraya

New member
חחח

ממש הצחיק אותי מה שכתבת עכשיו... להיות מוזיקאי טוב זה לא חלק מלהיות גיטריסט טוב? נכון, הוא לא היה גיטריסט של טכניקה מטורפת אבל הלחנים שלו, ההשפעה שלו והעוצמה שהוא העביר בנגינה לדעתי בהחלט עושה אותו לגיטריסט ענק.

רצח, הולך להיות פה רצח.

להיות מוזיקאי טוב לא קשור ללהיות נגן טוב. להיות מוזיקאי טוב הכוונה להיות מישהו בעסקי המוזיקה, בין אם זה בצורת שירה שלו (שלדעתי לזה קקי התכוון, ואם לא אני כן, יש לו קול טוב תכלס), צורת כתיבה או נגינה. קורט היה עושה אקורדים והכי הרבה הוא היה מפרק אותם, אין בזה אפילו טיפת הערכה, כי הלחנים אפילו לא מתוחכמים והם נורא משעממים וטיפשיים. לדעתי כמובן:) ותזהרו בתגובות, מה זה לא בא לי עוד וויכוח קורט

Caraya

New member
אוקיי

עוד ריב על נירוואנה זה באמת מטומטם (בעיקר כשזה בפורום של רובים ושושנים), אבל בוא רק נאמר שבין אם הוא עשה את זה במודע או לא, הלחנים של נירוואנה הם ממש לא שיגרתיים, וזאת עובדה ולא דעה.

שיגרתיים לא עושה אותם גאוניים.

טובים אולי כן (לא לדעתי אינוואי). תכלס, בלי לחפור יותר מדי, יש שתי גישות: גאונות מוזיקלית של נגינה, שזה אומר שתכלס אנשים מחשיבים "גאון מוזיקלי" כל מיני אנשים כמו נגיד ג'ון פטרוצ'י, או מייקל רומאו, או כל מיני אנשים עם טכניקה מעולה ולחנים מסובכים עם מלא סיבוכים. ויש את אלו שחושבים שזה בכלל בפשטות של הכל, שאיך שזה פשוט ונשמע כ"כ טוב זה גאוני (באופן מפתיע רוב מהאנשים שאוהבים את נירוונה הם כאלה, המממ....) ולחן לא שגרתי יכול לעמוד בשניהם, במקרה של קורט הוא עומד בשני, אבל לדעתי זה לא הופך את זה לגאוני, לדעתי הגישה השנייה מסריחה.

Aline In Chains

New member
../images/Emo115.gifהמממ:]

ג'ימי פייג'[לד זפלין] ג'רי קאנטרל [אליס אין צ'יינס] ג'ימי הנדריקס. דייויד גילמור[פינק פלוייד] סלאש כמובן. אריק קלפטון. בראיין מאי[קווין] ג'ורג' האריסון[הביטלס] ולא יודעת

טוב אז....

לא בהכרח לפי הסדר. וזה גם לא 10 - כי את אלו הם ההכי אהובים, אז לא הוספתי מיותרים שלא משתווים. סלאש (גאנז) ג'ימי פייג' (זפלין) דיוויד גילמור (פינק פלויד) ג'וני גרינווד (רדיוהד) מת'יו בלאמי (מיוז) בריאן מאיי (קווין) אריק קלפטון

eran377

New member
יאללה בלאגן.

אהובים, כן? אז הלכתי לפי הגיטריסטים שאני באופן אישי הכי מושפע מהם... והכי נהנה לשמוע אותם. 1. סלאש (גאנז) 2. ריצ'י סמבורה (בון ג'ובי) 3. שמוליק בודגוב 4. עיליי בוטנר 5. ג'ון פטרוצ'י (דרים ת'יאטר) 6. סטיב ואי 7. אריק ג'ונסון 8. ז'אק ווילד 9. גארי מור 10. אריק קלפטון

זה לא לפי הסדר...

אבל אלו הגיטרסטים שאני הכי מושפע מהם
...לא יודע את מי אני אוהב יותר או פחות... ינגווי מאלמסטין ג'ו סטריאני סטיב ואי אדי ואן הלן קופ ד'וויל בראיין מיי גארי מור סלאש אל די מיולה פאקו דה לוסייה ועוד רבים וטובים...

למעלה