10 הגיטריסטים האהובים

ערן הזכיר לי

שיש גם בארץ כמה גיטריסטים שכדאי לציין. זה שונה לראות מאוד לראות גיטריסט אמיתי לייב, מאשר לראות ולשמוע מישהו רק מדיסק או DVD. הגיטריסט בארץ שאני הכי נהנה לראות ולשמוע זה גלעד פסטרנק מקרוס פייר, שתכלס זה באמת הגיטריסט היחידי בארץ שממש כיף לי לראות ולהקשיב לו ממש כמו לגיטריסטים אחרים שהזכרתי למעלה.

עוד גיטריסט לא רע בכלל

זה שיאון שלום ממאסטר ריף. לא אהבתי אותו בקטע של הליד, ממש לא עשה לי את זה, היה מאכזב. אבל בריתם הוא ממש מעולה, וגם אחלה סאונד - מקצוען. אין כאלה הרבה בארץ. יהיה אפשר לראות אותו בסוכות בפסטיבל :p

Cloudy Now

New member
בניגוד אליכם

אין לי ממש 10 גיטריסטים, יש לי שניים. סלאש [גאנז] ואלכסי לאיהו [צ'ילדרן]. מן הסתם אני שומעת המון להקות שהגיטריסטים מעולים והכל, ואני יכולה לחרבש עד מחר כמה שאני כביכול אוהבת אותם, אבל עשרה אמיתיים אין לי.

AsafGur

New member
...........

סלאש (גאנז) ג'ימי פייג' (לד זפלין) דייב מוארי (איירון מיידן) אדריאן סמית' (איירון מיידן) ג'אניק גרס (איירון מיידן) רוברט פריפ (קינג קרימזון) דני סנדרסון (כוורת) קירק האמט (מטאליקה) ג'יימס הטפילד (מטאליקה) אריק קלפטון.

Dark Avanger

New member
שלי

אנגוס יאנג [ACDC] סלאש [גאנז] אלכסי לייהו [צ'ילדרן] ג'ון פטרוצ'י [דרים תיאט'ר] מרטי פרידמן [מגהדת' לשעבר] ג'ון פרושנטה [רד הוט] רוג'ר ווטרס [פינק פלויד] קורט קוביין [נירוונה] מלמסטין [קריירת סולו] סטיב ואי [G3] אמפ... זה לא לפי הסדר

בבקשה....

ג'רי קאנטרל מארק טרמונטי זאק ווילד דיויד גילמור ג'ון פטרוצ'י גארי מור מיקאל אקרפלדט יוסי סהרון רנדי רוהדס קרלוס סנטנה יש עוד, מן הסתם...

בבקשה....

ג'רי קאנטרל מארק טרמונטי זאק ווילד דיויד גילמור ג'ון פטרוצ'י גארי מור מיקאל אקרפלדט יוסי סהרון רנדי רוהדס קרלוס סנטנה יש עוד, מן הסתם...

מה נסגר עם הטבלאות?

בריאן מאי כריס אוליביה ג'ימי פייג' ג'ון פטרוצ'י זאק ווילד דיימבאג דארל אלכסי לאיהו הנדריקס GUS G ריצ'י בלאקמור

Liorking

New member
שלי

ג'ימי הנדריקס - כל מילה נוספת מיותרת ג'ימי פייג' (לד זפלין) דייב גילמור (פינק פלויד) ריצ'י בלקמור (דיפ פרפל, ריינבואו) אריק קלפטון סטיבי ריי ווהן סלאש (גאנז) קרלוס סנטנה מארק קנופפלר (דייר סטרייטס) אדי ואן היילן

איו לי 10

ג'ימי הנדריקס ג'ימי פייג' דיוויד גילמור קרלוס סנטנה יוּ הגיטריטס מ- Ten Years After. לא יודעת איך קוראים אבל הוא מנגן בצורה מגניבה לחלוטין.

l u d

New member
די קשה אבל ננסה..

סלאש
בריאן מיי
אנגוס יאנג
קית' ריצ'רדס
ג'ו פרי
ג'ימי פייג'
ביל דאפי (the cult) איזי (אמנם ניגן רית'ם גיטר, אבל זה לא הופך אותו לפחות טוב) אדי ואן היילן סטיבי וואי יש עוד הרבה אבל זה בערך הרשימה המצומצמת..

למעלה