10 סרטי אימה שחובה לראות!

montu

New member
שלי->>

1.מסור 2.אפקט הפרפר 3.מגרש השדים 4.האחרים 5.החוש השישי 6.אני יודע מה עשית קיץ האחרון 7.הצלצול 8.מים אפלים 9.שבעה חטאים 10.המנסרים מטקסס

Cindy Campbell

New member
הרשימה שלי

לפי סדר אקראי: 1. יעד סופי 1+2 2. צעקה 1+2 3. אני יודע מה עשית בקיץ האחרון 4. הצלצול 5. משחק ילדים 6. סליפי הולו 7. הניצוץ 8. אפקט הפרפר 9. האחרים 10. החוש השישי

שלי ולא בסדר הזה... :)

1. SAW 2. פסיכו 3. המנסרים מטקסס 4. משחק ילדים 5. הניצוץ 6. דוני דארקו [למרות שזה לא בדיוק סרט אימה, זה מותח קצת :)] 7. קיוב 8. קארי 9. בית קברות לחיות [או כברות :O] 10. פולטרגייסט. היו עוד כמו רינגו אבל ניחא :)

dk171

New member
../images/Emo6.gif1. קספר

1.הצלצול 2.מגרש השדים הגרסה הלא מצונזרת 3.סיוט ברחוב אלם 4.הצעקה כולל 5.אני יודע מה עשית בקיץ האחרון 6.מסור 7.אפקט הפרפר 8.קיוב 9.פראודיות על כל הסרטים האלה - Scary Movie!!!

montu

New member
מה פתאום! הסרט הכי מפחיד הוא

המורדים- המסע אל החלום!

10 סרטי האימה הטובים ביותר אות משמיים הצלצול האחרים מגרש השדים יום שישי ה13 (חלק 1) סיוט ברחוב אלם (כל הסדרה) בית קברות לחיות פסיכו (הגרסא משנות ה60) ליל המסכות (חלק 1) "זה" (מיני סדרה) סדרת "התינוק" (its live)

sapirush1

New member
XDDDDDDDDD

תצחקי תצחקי אבל שמעי מה קרה אתמול חחחח אח שלי ראה אתמול בובספוג והיה איזה פרק שמישהו שם התחפש לרוח כדי להבהיל מישהו ואז היה כאילו באמת יש רוחות או משהו כזה (ראיתי טיפה כשאכלתי) ואז אח שלי העביר את זה כי הוא אמר שהפרק הזה מפחיד אותו

טוב לא ראיתי הרבה סרטי אימה

ממה שראיתי: 1. מסור 2. אפקט הפרפר 3. סיוט ברחוב אלם 4. קנדימן 5. הצלצול [1] 6. ים כחול עמוק [ממש פחדתי מהסרט הזה]

למעלה