10 שנים הפרש

10 שנים הפרש

השגתי טלפון של בחורה וכאשר התקשרתי התברר שהיא גדולה ממני ב10 שנים. היא אמרה שלא משנה לה הפרש הגילאים ושהיא תשמח להפגש. היא אמרה גם שהיא לא עובדת. נראה לי מוזר כל הסיפור הזה, בחורה בת 29 ללא עבודה או מקצוע מתחילה עם ילד בן 19 כמעט. מה לדעתכם היא רוצה? יכול להיות שהיא רוצה קשר רציני?. שחכתי לציין שהכרנו בקושי דרך האינטרנט

niva99

New member
אני לא כ'כ יודעת מה היא רוצה.......

אם כי אני יכולה לנסות לנחש. קשר רציני? גם זה לא כ'כ ברור. מה שברור כאן-אתה הולך ללמוד דברים...(שיהיה אח'כ מה לספר לנכדים).

אני באמת מקווה

שאני אלמד דברים ושמישל בר משהו לא תתגלה כגבר בן 30 פדופיל אנס ששמו בר או איזו מסייעת למחבלים... ראיתי יותר מדי סרטים :) תודה.

להמשיך אם נוח לך

אתה מרגיש טוב והזמן אתה עובר בלי שתרגיש אז תמשיך ולא תמיד צריך לשאול מה יצא לי מזה

סלמנדra

New member
תזרום........

כנראה לבחורה בא לזרום ולהינות מהחיים ואם היא לא עובדת זה לא צריך לעניין אותך תזרום עם הקטע ותנסה להנות מכל רגע.... ועל יחסים רציניים, עדיין מוקדם לחשוב בגילך תהנה עכשיו....

דנה551

New member
10 שנים הפרש

אתה מציין שהכרתם בקושי באינטרנט. אז מן הסתם נראה לי שכדאי שתנסה להכיר אותה קצת מעבר לפני שתפגשו. בכל זאת היא בת 29 ויש לה קצת יותר נסיון ממך ואי אפשר לדעת מה מטרתה לגביך. אולי הצד הפולני שלי פורץ עכשיו אבל לפי דעתי על סמך הכרות "בקושי" לא יוזמים מפגש במיוחד עם מישהי שהמטרה שלה לגביך ברורה. תנסה קצת יותר לשוחח איתה לפני כן ולתהות על קנקנה לילה טוב

ס22ית

New member
לא להכניס ראש בריא למיטה חולה.

אם הסיפור נשמע מוזר מההחלה ומשהו נראה לך לא טוב, אז למה להכנס לזה בכלל.

כי זה יכול להיות

משהו שאני לא אשכח בחיים, זו יכולה להיות התנסות מעניינת ואולי גם אלמד כמה דברים

וכמו שאמרת גם שינה סכנה

למעשה תמיד יש סכנה להיפגש עם אנשים שאתה לא מכיר. אתה רוצה להכיר אותה? אחלה. תפגש איתה במקום פומבי לבדוק מי היא ומה היא ורק אם תרגיש נח תמשיך הלאה.

טיפשון קטן- למה לך בכלל להכנס לזה?

אני יצאתי עם מישהו שקטן ממני בשמונה שנים- לא רציתי והוא שכנע אותי שלגיל בעצם... אין משמעות.... היינו יחד תקופה ארוכה שבמהלכה הרגשתי שאני מגדלת ילד, אחרי שלושה חודשים הינוקא חזר לאימו לאחר שהשתכלל המערכת היחסים הקצרה הזו איתי, אז אם בא לך לרכוש ניסיון מכל הבחינות, תכיר אותה אבל לפי דעתי רק מבדידות עגומה היא מסתפקת בלהכיר אותך, או שבא לה סתם סטוץ עם צעיר נשים שמתקרבות לשלושים כבר נמצאות בתוך ענן של בעל חופה ילדים, ואתה אין לך מה לתת בנידיון בשלב כזה של חייך להבדיל הבדל הבדלות מעמיתנו לאוויר העולם השחקנים בהולייוד, שחקנית זוכת האוסקר מירה סורבינו בת ה36 הכירה את בעלה בן ה22 כאשר מילצר במסעדה, הבדל של 14 שנה ובגלל איך שהוא נראה ומקצועו התפרני אני משערת שהניא לא התחתנה איתו בגלל שהיא חיכתה שייגמל מחיתוליו- היא התחתנה בגלל שקודם כל יש לה את הכסף לקנות כזה בודי בילדר, ודבר שני היא לא ניראית רע לגילה.......... בארץ יאכלי אישה כזו בבשר החי אם אין לה את הכסף שיצדיק את החתונה המגוכחת הזו או לפחות כסף לשפץ את גופה המתרפס, יש עוד משהו שדי דומה לאותו מקרה ראה ערך פנינה רוזנבלום ומשה חיים- אם לפנינה לא היה את ה... וגם את ה.... גם ככה הרבה הרימו גבה על האיחוד (שבינתיים פורק),,,,,,והיא נאלצה לשקר על הגיל האמיתי שלה. אני מציעה לך להתרכז רק בבנות בסיבות הגיל שלך, לקשר רציני, אתה נשמע חסר ניסיון וחסר ביטחון עצמי, ועדיף לך להתרחק מאישה בגיל כזה.....

דוVשה

New member
כל הנשים שמתקרבות לשלושים

כבר נמצאות בתוך ענן של בעל, חופה וילדים? [ואני נחמדה היום, אני אפילו לא מתייחסת לשאר הגיבובים שכתבת]

כשתעברי את גיל 30 ואם עדיין

תישארי לבד <אז מה אם עכשיו את במערכת יחסים> אז אולי נדבר... בכל מקרה את מוזמנת לא להתייחס לגיבובי, זו אני וזה מה שאני יודעת, אל תלמדי עולם שלם את חוכמתך, כי במקרים אחרים את גיבוב למישהו אחר

דוVשה

New member
לרגע חשבתי שאני לא יודעת לקרוא טוב

כי לפי מה שאת כתבת זה כל מי שמתקרב לגיל שלושים. אז עכשיו זה כל מי שאחרי גיל שלושים? תיידעי אותי רק, כדי שאני אהיה מוכנה.

דוVשה

New member
ועוד משהו קטן

כתבת לי "אל תלמדי עולם שלם את חוכמתך" לא זכור לי שראיתי אותך אומרת 'זו דעתי' על העובדה שקבעת שנשים שמתקרבות לגיל שלושים כבר נמצאות בבועה... בלה בלה בלה. אז את דיי סותרת את עצמך. מצד אחד את אומרת לי לא לעשות משהו ומצד שני את קובעת בעובדתיות כזו משהו אחר, שהוא בעצם, חוכמתך?

פרונת מתוקה

את יודעת שאני אוהבת אותך ובדרך כלל מייחסת לדברייך חוכמה, אבל לפי דעתי הפעם כתבת שטות מוחלטת. יש נשים שחופה לא מדברת אליהן. יש כאלה שרוצות ילדים ובן זוג אבל לא רוצות חתונה, יש כאלה שרוצות בן זוג ואהבה אבל לא רוצות ילדים ויש כאלה שיותר טוב להן עם סטוצים ולא מחפשות קשר רציני בכלל, ויש כאלה שבכלל מעדיפות להיות לבד גם בלי סטוצים או סקס מלבד אוננות. לא כולן אותו הדבר, אבל בשל ציפיה חברתית, חלקן מכופפות את הרצון שלהן מה שאת אומרת שמקובל. חבל שאת מכלילה ככה. אני אגב, מעולם לא פינטזתי על חופה ואני מאד מקוה שלא אעמוד פעם מתחת לאחת (אני מודה שאני מוכה להתפשר בענין עבור מישהו שאני אוהבת, אם יהיה לו מאד חשוב).

Rנבוני

New member
נשמע לי כאילו היא מחפשת שעשוע

ואם זה גם מתאים לך - לך על זה. כמובן, תקבעו איזו פגישה איפשהוא לראות אם יש על מה לדבר או שתדברו יותר בטלפון/אינטרנט אם לא יתאים לך תמיד אתה יכול לעזוב...
Rנבוני

מה כל כך מלחיץ בבחורה שמבוגרת

ממך ב-10 שנים? למה תמיד צריך להיות פסול בזה שהיא רוצה 'קטין'? למה לא להסתכל על הצד החיובי, להעניק לך קצת חיזוקים, להישען אחורה ולחייך מרוצה - 'אני עושה לה את זה'?! בכל אופן, אם לא תנסה, לא תדע. ואנחנו בטח שלא יודעים.

למעלה