10 שנים הפרש

תמיד Opal

New member
אתה באמת טיפשון

איך אתה לא רואה את זה היא רוצה סקס. מה כבר יש לה לרצות מילד? גם אם היא תרצה קשר אתה חושב שזה יכול ללכת? לדעתי הפער גדול מידי!!!!

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

זה שאת היית מחפשת סקס מגבר שקטן ממך במספר כזה או אחר של שנים, לא אומר שכל הנשים בטווח הגילאים שלך ירצו אותו הדבר בדיוק. זה בדיוק כמו הטענה שרוב הנשים תיעבו בעברן [אם הן יפשפשו טוב טוב בזכרונן] - 'הוא יוצא עם קטינה רק כדי לזיין אותה'. אוי באמת, לא קצת עברנו את זה?

תמיד Opal

New member
מי אמר שאני מחפשת את זה?../images/Emo46.gif

וברור שלא רוצה רק סקס אבל תחשבי על זה שגם אןם הם ירצו מה הסיכוי שזה יצליח?הפער גדול מידי ולא יהיה להם תחומי עניין משותפים. הוא בטח עוד בצבע ודברים אחרים מעניינים אותו ואותה. זה יראה מצחיק אם שניהם יצאו לבלות כי אף מקום בילוי לא מתאים להם יחד, היא תראה אישה לידו והוא ילד מגודל. ומה הם יגידו להורים? לא נראה לי שההורים שלו יתלהבו מזה שהוא יצא עם זקנה למרות שהיא לא אבל יחסית אליו היא כן.

לא אמרתי שאת מחפשת את זה,

אבל בהתחשב בזה שאת בטוחח הגילאים של המדוברת [+- שנה], והצגת את הדברים כפי שהם, ציינת את המשפט שקומם אותך. בכל אופן, זה החלטה מאוד פזיזה ושגויה, לפי דעתי, להחליט ככה סתם 'הם לא יתאימו, זה לא יילך'. למה אם זה היה הפוך והגבר היה המבוגר אז זה היה הולך והיו להם תחומי עניין משותפים? הא? החשיבה הזו היא לא קצת אולד-פשיין? [שוי על המילים הצפונבוניות שנכנסו בי
] זקנה?!?!? אשה בת 29 היא זקנה? בואי נסתכל על זה ככה - אמא של בחור בן 19 אמורה להיות בסביבות ה-37 מינימום לחייה [במידה והוא הבכור]. אז אמא שכזו תביט על בחורה בת 29 ותחשוב עליה שהיא זקנה??

tangerinedream

New member
לו הייתם מבוגרים ב30 שנים

בגילים מתקדמים באמת אין הרבה הבדל בהפרש הגילים הזה אבל בגילכם הצעיר הייתי מתרחק ממנה כמו מאש.

רוב מהומה על לא מאומה

גיל 19 זה לא ילד הם לא הולכים לתחתן אם הוא נהנה מהקשר אם הוא מקבל משהו מהקשר הזה אז למה לא תפסיקו ליצור מסגות ושבלונות

Rנבוני

New member
יש משהו בגיל 30+

נשים שלא נמשכו לסקס במיוחד בשנות העשרים לחייהן "מגלות" בגיל 30+ את הכייף שבענין. יכול להיות שזה גם המקרה איתה
Rנבוני

ויכול להיות שהיא סתם בחורה נורמלית

ובחור בן 19 מוצא חן בעיניה. למה לחפש הסברים לכל דבר ודבר?

למעלה