10
10

R h o n e

New member
10 ../images/Emo127.gif 10 ../images/Emo128.gif

מהם 10 השירים הפייבוריטים של אביב גפן עבורך? ומהם ה10 שאתה הכי פחות אוהב?

R h o n e

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

1.משוררים
2. שומקום 3. סופרסטאר 4. הכל נהיה לא רגיל 5. הילדים 6. רגעים 7. המלחמה הבאה 8. חדר קטן 9. הרואין 10. סוף העולם
1. אין מלאכים בגן עדן 2. שוב פעם 3. מחר כבר לא יבוא 4. את הכלב ואני 5. אין זמן תחת השמש 6. העולם התחתון של האהבה 7. שלכת 8. אתה נולדת לאהוב 9. האם להיות בך מאוהב 10. שיר תקווה

TairAtias

New member
זה ברור לך שאני וכל הפורום הולכים להכנס בך

על השנואים שלך?! אמרת שאתה מתחיל לאהוב את שוב פעם! ואין מלאכים???? שלכת?! מאוהבבבבבבבבב?! אתה חמורררררררר=]

TairAtias

New member
הממ.......

אהובים: 1. אמש 2. שנינו שווים 3. אור הירח 4. הולך לאיבוד 5. הכי קרוב לבד 6. התאבדות 7. הרואין 8. מלאך 9. לילה טוב 10. חלומות גדולים שנואים: 1. השכבת אותי בעשר 2. העולם התחתון של האהבה 3. רוצה לשכב איתך 4. עונות 5. מחר 6. נערי החוף 7. אבא תרנגול 8. שיר תוקווה 9. איש הכמעט 10. אין זמן תחת השמש לא לפי סדר כלשהו, ויתרתי על הרבה חשובים... לצערי חח

R h o n e

New member
זה ברור לך שאני וכל הפורום הולכים להכנס בך

איך אתה שונא את מחר המהמם ?!!!!?!?! חח סתם..

אלינה מ

New member
‏...

אני לא אומרת שזה השיר הכי הכי והוא גם לא גרוע, אז הוא סבבה, לפי דעתי..

sag821

New member
אני חושב

אוהב: האם להיות בך מאוהב שנינו שווים בואי אלי סוף העולם מלאך גן החטאים מרד הדמעות שיר תקווה הכי קרוב לבד חלומות גדולים לא אוהב: עונות בית נבנה תמונה לשעת ערביים שלוליות חלולים אין זמן תחת השמש האמת אם את תבואי אלי לא יכולתי להציל אותך רגעים

ח לו לים

New member
אממ

1.סוף העולם 2.התאבדות 3.אמש 4.שומקום 5. הכי קרוב לבד 6.לילות לבנים 7.מצטערים 8. חלומות גדולים 9.קרן אור 10.אלימות
1.בית נבנה 2.את הכלב ואני 3.מחר 4.אבא תרנגול 5.זה רק הלב 6.נערי החוף 7.עם הזמן 8.אבא תרנגול 9. ... 10....

התעוט

New member
שלי

אהובים,לאן את הולכת,רוצה לשכב איתך,דיכאון,משוגע,אופק ילדותי,יותר מדאי,תצא מהמחשב,משהו בין שנינו,זה בא והולך,מגיפה.שנואים, שנינו שווים,אולי,ק.עם האושר,מלאך,לבכות לך,שיר תקווה,נערי החוף,שתיקה,גשם כבד,עם הזמן.

יאללה בא לי ../images/Emo13.gif

אהובים
1. חלולים 2. המלחמה הבאה 3. בוקר טוב איראן 4. חדר קטן 5. לפעמים 6. זוהרים 7. שוב החושך 8. מסיבת מתגייסים 9. גן החטאים 10. רומאו ויוליה הכי פחות אוהב
1. שלום אחד 2. בוכה על הקבר 3. שוב פעם 4. האם להיות בך מאוהב 5. אהבנו 6. מלאך 7. לא יכולתי להציל אותך 8. למיואשים יש רק גורל 9. העולם התחתון של האהבה 10. אופק ילדותי

אלינה מ

New member
שלי.../tapuzforum/images/emo4.gif

/tapuzforum/images/emo45.gifאהובים: אקדחים שלופים, גן החטאים, גשם כבד, המכתב, סוף העולם, קרן אור, שיר עצוב, מחר, צלקות, לבכות לך./tapuzforum/images/emo31.gif הלא כל כך אהובים: אבא תרנגול, אור הירח, שיר התקווה, זיגוטה, מיליארד טועים, מקסיקו, תני לו ללכת, רגעים, אוהב אותה, הכל מתפורר, שלוליות....

Hosh17

New member
טוב אז לא לפי הסדר

אוהבת: סוף העולם לילות לבנים לאן את הולכת קרן אור חושך רוקנרול על הכנרת בזריחה מתים משעמום צלקות קנאה כמובן שיש עוד... לא אוהבת: רוצה לשכב איתך בוכה על הקבר זיגוטה אופק ילדותי למיואשים יש רק גורל איש הכמעט רגעים אוהב אותה לא מתה על שיר הסמרטוטים חלולים

Garden of Sin

New member
אוקי שלי.. (הם לא לפי הסדר)

אהובים: 1.סוף העולם 2.אין מלאכים בגן עדן 3.שתיקה 4.האמת 5.הרואין 6.התאבדות 7. PAIN 8.קבעתי עם האושר 9.מלח הדמעות 10.גן החטאים הכי פחות אוהבת: 1.את והכלב ואני 2.אין זמן תחת השמש 3.מחר 4.העולם התחתון של האהבה 5.אבא תרנגול 6. 7. 8. 9. 10.

Garden of Sin

New member
אופס.. נשלח בטעות לפני הזמן

6.נערי החוף 7.בית נבנה 8.אוהב אותה 9.התרוץ 10.עונות

למעלה