10
10

galush29

New member
יאללה גם אני...

אהובים: 1.סוף העולם 2.לילות לבנים 3.אמש 4.לאן את הולכת 5.סופרסטאר 6.קרן אור 7.הכל מתפורר 8.מתים משעמום 9.מצטערים 10.אלימות 11.אני שונא[הייתי חייבת=]] פחות אהובים/לא מושמעים אצלי לאחרונה: 1.מחר 2.עם הזמן 3.אין זמן תחת השמש 4.חצר המלך 5.שנינו שווים 6.בית נבנה 7.מקסיקו 8.חלולים 9.אוהב אותה(שונא אותה) 10.עצוב בלעדייך

אלינה מ

New member
חח גם אני רציתי לרשום אני שונא..!

כייף לשמוע אותו!/tapuzforum/images/emo13.gif

LostSoul1

New member
ואי זה קשה...

1- מלח הדמעות 2- מחר כבר לא יבוא 3- במילים אחרות 4- משוררים 5- לפעמים 6- רוקנרול 7- הסתכלו לשמיים 8- חלומות גדולים 9- מגיע לך יותר 10- שלוליות
1- מטוסים 2- משל 3- דיכאון 4- תצא מהמחשב 5- תבלע את הכדור 6- נערי החוף 7- שוב פעם 8- פרופיל 97 9- העולם התחתון של האהבה 10- התאבדות בערך:X

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

10 אהובים.. יש הרבה יותר, אבל אני אנסה. 1.אתה נולדת לאהוב 2.בחצר המלך 3.פרופיל תשעים ושבע 4.משוררים 5.אבדון 6.הכל מתפורר 7.שוב פעם 8.עליסה 9.פלוגת הצער 10.ממנטו מורי2 [אבל יש עוד כ"כ הרבה..] פחות אהובים?.. זה קשה. 1.מחר [לא בגלל שהוא שיר לא טוב, כי הוא טוב בעיניי, פשוט נמאס לשמוע אותו מושר מפיותיהן של בנות שאני ממש לא אוהבת (היתרון שלי עליכם, או לפחות על חלקכם, זה שאני לא שומעת רדיו חוץ מבדרך לבצפר, אז אני לא שומעת את "הלהיטים" שאתם אומרים שחורשים עליהם וזה..)] 2.אהבנו [כנ"ל] 3.האם להיות בך מאוהב [כנ"ל] 4.לילות לבנים [כנ"ל] 5.זה רק הלב שכואב לך [שוב, כנ"ל0] 6.טוב זהו.. לא נראה לי שיש עוד משהו.

למעלה