100 האלבומים הכי טובים בכל הזמנים

שלום חן

New member
אוהו איזה עליהום

הייתי רוצה לקבל באמת הסבר מארבעתכם מדוע מדל יותר טוב? מה כ"כ מייחד את התקליט הזה שעושה אותו יותר טוב מ- ahm. האזנתי מס פעמים לשניהם ואין ספק ש echos זה הדבר הכי חריג בשתי התקליטים ונעזוב אותו בצד כי אני אסכים על כל דבר שתגידו על השיר הזה, אבל מבחינת באלנס בתקליט ahm יותר טוב האופי האחיד שיש בתקליט לדעתי עושה אותה יותר מוצלחת ממדל עם הכלב המילל ואוהדי ליברפול ואני בטוח ששיר אחד, echos, לא עושה את התקליט לטוב כי עובדה שגם המבקרים בזמנו לא ידעו איך לאכול את התקליט הזה וגם אני באותה דעה. אז יאללה להסברים. ויום טוב ושבוע טוב.

vegetable man

New member
הקדשנו לדעתנו על AHM שרשור

לא מזמן, ואמרנו למה AHM אלבום בינוני במקרה הטוב. גם הסברתי למה MEDDLE אלבום מצוין - אחת הסיבות למשל - ש-MEDDLE די הציל את הלהקה מהתפרקות, הוא האלבום שביסס אותה, קצת לפני שבא DSOTM

וינסנטי

New member
בינוני?

הלו, לכלכתם. לא כל להקה עושה יצירה סמפונית כמו יצירת הנושא ב-ahm, יצירה שלא חסר כלום- תזמורים, סולואים, קטעים של כל הלהקה ביחד, הכל. נכון, אין לה את החוויה של echos, אבל לפתור את זה בתור בינוני? אחד הדברים שאני הכי אוהב לשמוע, פשוט מסע בין סגנונות מוזיקה. ושאר השירים במדל [חוץ מ"one of these deys", שהוא באמת יצירה מעולה], הם לא שירים מבריקים ומעניינים במיוחד. לעומת שלושת השירים האמצעיים בahm, שמתחיל ב"איף"- שיר מרגש מאוד, עם ליריקה מצוינת. עובר ל"סאמר 68", שיר מקסים של רייט, עם הרמוניה מצוינת של פסנתר, אקוסטית וחצוצרה. והדובדבן- "פאלט אולד סאן", עם אחד הסולואים שנוגעים ללב של גילמור, שירה מרגשת, וליווי מצוין של השאר. עכשיו אתם כנראה תעשו בי לינץ'- אבל גם ארוחת הבוקר הפסיכדלית לפי דעתי היא יצירה מעולה. רייט עושה עבודה מעולה על הפסנתר, וגילמור והשאר מלווים אותו בצורה חביבה. רק תורידו את האפקטים מהשיר הזה- וזה יופי של קטע אינסטרמונלי [או איך שלא כותבים את זה...]. ahm בהחלט אחד מ-100 האלבומים הטובים בהיסטוריה, ואחד השיאים של פינק-פלויד, ובהחלט אחת הפנינות של הפרוגרסיב.

new revolution1

New member
בהחלט! הפרה רולזזזזזזז!!../images/Emo80.gif

באמת אני לא מבינה איך אתם מגדירים אותו כאלבום בינוני.. אולי זה לא יצירת גאונות, אבל בהחלט אלבום מצוין. לגבי מדל, לא שמעתי אותו הרבה, אבל לא ממש התרשמתי ממנו, חוץ מאקוס שדווקא יצירה טובה ומיוחדת עם פן עתידי שכזה.. אטום זה אחד האלבום שאני הכי מעריכה.. אוהבת את השילוב הסיפוני.

שלום חן

New member
אף אחד לא יעשה בך לינץ' אני אתך../images/Emo45.gif

ולכל תומכי ahm הרבה כבוד, כל הכבוד על התמיכה הרבתית בתקליט "הבינוני" עלק. מדל יותר טוב הצחקתם אותו.

it's only rock'n'roll

כל אחד ואחת, וטעמם. זה לא קרב רבתי, לחיים ולמוות. (אם כי גם כזה היה מעניין; נניח, echoes מול קטע הנושא ב-AHM).

NIR Y

New member
אבל אני אוהב את זה

ואולי נעשה סקר סתם בשביל הכייף.

THE WALL1

New member
זה היה

דיי ברור שפינק פלויד ייקחו את אחד המקומות הראשונים.. לא??

new revolution1

New member
שמתם לב

שפינק פלויד תפסו תאוצה רבה אחרי האירוע של הלייב 8? פתאום הרבה גילו שהם להקה מצויינת והתחילו להתעניין מכל האיחוד המרגש הזה.. באמת, מגיע להם

Zohar yaaa

New member
כן..

והעלייה במכירה של הדיסקים של פינק פלויד ממש עלתה אחרי זה.

יצחק 77

New member
כמובן שהכל בגלל הלייב 8

אחרי הלייב היתה עליה של 700 אחוז במכירות של האוסף שלהם

LEnnA no 1

New member
מנצל"שת את עצמי...

בפורום אגדות רוק יש מישו שמעביר הרצאה בנושא "סיפורו של הרוק הבריטי" אגב הנה הפרסומת----------------------->> לצורך הערב, חסר לו:" צילום הופעה של פינק פלויד עם סיד בארט מ 1967 או מ 1968 שיצא לי לראות פעם אחת. אני לא זוכר מה שמו של הסרט, אבל זכור לי שגם פול מקארתני התראיין שם. אם מישהו במקרה יודע במה מדובר ואיך ניתן להשיג את הדבר הזה בדחיפות, תבוא עליו הברכה" מישו יודע על מה מדובר? אשמח אם תענו לי =]

למה לנצל"ש?

אפשר להעלות כהודעה נפרדת. או, אם זו פרסומת, ל-OFF. אנא אל תנצל"שו בפורומנו. לגבי הסרט, אין לי מושג למה הכוונה.

למעלה