100$ חינם ללא שום הפקדה - Fulltilt Poker (בנק

freesyle

New member
100$ חינם ללא שום הפקדה - Fulltilt Poker (בנק

פרטים רוצה להבהיר: זה לא POKERSTRATEGY! אחרי שהכרתם את האתר POKERSTRATEGY כמו שרובכם מכיר שצריך לעבור חידון לפני כן ואז לאמת פרטים וכוליי... שכחו מזה! כיום אתר BANKROLL חדש יצא שמחלק 100$ חינם ללא שום הפקדה מצידכם לשחקנים חדשים. חשוב: האתר לא דורש אימות פרטים + לא צריך לענות על שום חידון. קלי קלות נרשמים, מחכים יומיים ומקבלים את ה-100$. לשחקנים שהם רשומים כבר על כסף אמיתי\מדומה: כמו שהדגשתי שאת הבונוס מקבלים אך ורק שחקנים חדשים, אך אם ברצונכם לקבל בכל זאת את הבונוס אז עליכם להסיר את התוכנה FULLTILT POKER במלואו מהמחשב ולא להשאיר אף זכר. לאחר מכן תרשמו מחדש (על פי השלבים שכתבתי) עם פרטים (מובן מאליו אחרים) ותקבלו את הבונוס ללא שום בעיה, לאחר מכן תוכלו לעשות TRANSFER לחשבון פול טילט המקורי שלכם, ככה שלא הפסדת דבר והרווחתם עוד 100$. נמשיך... חובה לעבוד על פי השלבים שאני כותב כאן: 1. עליכם להיכנס ללינק הנ"ל (חשוב שתדעו: לינק יחיד שרק דרכו אפשר לקבל את הבונוס, האתר לא נותן את הבונוס ישירות - רק דרך מתווך). הלינק: http://www.freepokercashbankroll.com/#a_aid=Chaulov נמשיך... 2. באתר לוחצים על "Sing Up" ואז מופיע לכם מצד ימין ההורדה של התוכנה (FTP) מורידים אותה.. מתקינים ואז נרשמים עם הקוד ההרשמה "FTP100FREE" חובה, ללא זה אין בונוס! 3. נכנסים מחדש ללינק שהבאתי לכם שנמצא בסעיף 1 ואז שום פעם "Sing Up" ואתם תראו יהיה שם למלות פרטים, אתם ממלאים את הפרטים המלאים שלכם (כמו שמיליתם ב- FTP) ואז עושים Subscribe. 4. ישלח אליכם במיידי מייל ששם אתם אמורים לאשר כויכול , מאשרים את ההרשמה ולאחר מכן במיידי ישלח אליכם עוד מייל שבו רשום "Poker.Wedoitallvegas Player Verification - REPLY needed" נכנסים למייל ועושים ל- מייל REPLY (השב) עם הפרטים שנרשמתם באתר: השם המלא שלכם (כמובן באנגלית) , הכתובת שלכם והמספר פאלאפון שלכם, חובה את כל הפרטים הללו. ללא זה לא תקבלו דבר. זהו זה עכשיו המתינו כ- יום עד יומיים והכסף אצלכם בחשבון, לרוב זה מגיע אחרי יממה אחת. שיהיה לכם המון הצלחה ושחקו לאט, טיפ ממני :}. אם יש מישהו שלא מסתדר , שישלח לי פנייה לפרטי ואני אעזור. יום טוב

זה מריח כמו ווירוס או תוכנה זדונית אחרת

ולא כמו בונוס 100$ מה גם שאין אימות ואין כלום ולכן אני לא ראוה מה יגרום לאנשים לעשוק את החברה הזאת. ממליץ לאנשים לא להנסות לפתוח תתוכנה אבל שככל אחד יעשה מה שהוא מבין.

freesyle

New member
איזה וירוס בראש שלך? יא חתיכת טמבל

איפה אתה חיי? על איזה וירוס אתה מדבר?.. זאת התוכנה FULLTILT POKER , כל העולם מכיר את התוכנה הזאת. אנא ממך חסוך מתגובות כאלו, לא בא לך על תוריד

freesyle

New member
שכחתי לציין בסעיף 4 ב- REPLEY MAIL...

שכחתי לציין בסעיף 4 ב- REPLEY MAIL... לרשום גם את השם המשתמש שנרשמת איתו ל- FTP! זה נורא חשובבבבב

shaywh

New member
מישהו מכיר? לא שמעתי על עוד אתר

שמממן ישראלים חוץ מסטרטג'י.

freesyle

New member
הוכחה לאתר הזה

http://www.horadot.net/forum/showthread.php?p=687388#post687388

freesyle

New member
יש פה אנשים מוזרים .. אני לא מאמין!!!

תגידו מה עובר עליכם?? יש מצב שתרגישו שלא עובדים עליכם מתיישהוא??!! איזה אופי מגעיל , לא רוצה ?! אל תנסה ! מישהו הכריח אותך???? אלא אם כן מישהוא מהאנשים פה שאתה שואל אותם אם כדאי לנסות, עובדים אצלך.

shaywh

New member
אני לא אומר שזה לא אמיתי

אבל זה לא אומר שאנשים צריכים ישר לקפוץ על זה כי זה כסף בחינם. לטווח הארוך, רייקבאק שווה יותר מחמישים דולר להתחלה ואת זה לא ראיתי שיש שם.

אחרי הפעם האחרונה שאני עושה רפליי

זה מבקש ממני שוב לעשות ריפלי, עשיתי פעמיים וזה מבקש שוב. זה בסדר עכשיו? או שצריך לעשות עוד משהו?

freesyle

New member
צריך לבצע רפליי גם לאימייל השני ..

עם אותם הפרטים ששלחת ב- REPLEY NEEDED

וגם אחרי זה הוא ישר שולח לי שוב לעשות ריפלי

איך אני יודע אם השלמתי את מה שהייתי צריך להשלים?

דחו את הבקשה שלי../images/Emo26.gif

Dear nir, We regret to inform you that your application for the free $100 cash bonus from Full Tilt Poker through our program has been rejected. The reason is that you, or a member of your household, has now or in the past had a Full Tilt Poker account. Even a Full Tilt Poker "play money" account will disqualify an application, or an application sent to us from an IP address used by another player. Again, with sincere regrets, Robert נראה לי שכדאי לנסות מכתובת IP אחרת...בכל אופן, זה נראה אמיתי... בהצלחה!

t s a c h i

New member
אני גם ניסיתי עכשיו

אבל כנראה שאתקל באותה בעיה שלך כי ניסיתי את זה ממחשב אחר אבל באותה רשת, כך שבטוח הוא יזהה את זה.

freesyle

New member
אני ממליץ למי שבאמת רוצה את זה - כנסו

פירמוט למחשב יהווה לכם 100$ .. אז אני חושב שרצוי לפרמט או לבצע ממחשב אחר.

דוד/סבתא/חבר טוב

בקש מהם לבצע את מה שאתה ביצעת והכסף שיגיע או שיכנסו מולך למשחק פוקר פרטי שרק שניכם שם ויעשו אול אין ויפסידו לך את הכל, או שיעשו העברה לחשבון שלך אם זה אפשרי.

modz0r

New member
ויחד עם כל זאת

כל מי שהיה לו כסף בחשבון, בין אם הוא הפקיד אותו, זכה בטורנירי פרירול, קיבל מתנה מ-FTP\פוקרסטראטג'י, או שחבר שלח לו - אל תפתחו יוזר חדש בפולטילט. אם וכאשר הם יגלו, הם יסגרו את החשבון החדש וכל הכסף שהיה שם יעלם. אתם באמת מוכנים להסתכן בזה? רק נקודה למחשבה.

napox

New member
מחזק, FULL TILT סוגרים חשבונות כפולים

ל FULL TILL יש יד מאוד קלה על סגירת חשבונות כפולים, אחר כך צריך לשלוח להם 30,000 mail-ים לנסות להסביר להם שזה לא המקרה ולך תשכנע אותם ש"אין לך אחות". בכל מקרה 100$ בלי rakeback זאת לא מציאה טובה.

למעלה