100$ חינם ללא שום הפקדה - Fulltilt Poker (בנק

sdisblos

New member
מזה חשבון כפול?

אם נניח אני משחק בחשבון שלי, מסיים שם.. וחבר שלי בבית שלו משחק בחשבון שלי אחריי, זה לא חוקי?

napox

New member
לדעתי המקרה שאתה מתאר אינו חוקי

צריך לחפש ב FAQ שלהם אבל לדעתי אסור לתת את פרטי החשבון שלך לאחרים. אבל אני מדבר על מקרה שונה, מקרה בו אדם פותח על אותו שם מספר חשבונות.

freesyle

New member
חלילה אני לא דוחף אף אחד לפתוח חשבונות כפולים

אני רק מציע לאותם אנשים שלא משחקים על כסף אמיתי ויש להם חשבון שהוא קיים ואכן נמצא בו כסף, אז תיזהרו

freesyle

New member
מתקן את עצמי --->

אני רק מציע לאותם אנשים שלא משחקים על כסף אמיתי לאלו שיש להם כסף ומושקעים המון - מומלץ להיזהר.

VAMOS HAIFA

New member
נצל"ש--איך מבצעים העברה בנקאית מFULL TILT

אני לא מוצא את האופציה הזאת... תודה מראש

eran0900

New member
תסלחו לי... אבל אתם חבורה של קמצנים!!

תפתחו חשבון כמו שצריך בפול טילט, תפקידו 50$.... מה קרה?!! לפרמט את המחשב... לעבוד ממחשב אחר... http://www.fulltiltpoker.com/ שבת שלום לכולם!

napox

New member
אל תעלב, אבל זה המשפט הכי לא במקום בדיון הזה

אם פותחים חשבון ב full tilt בלי קוד של אתר rakeback אתה לא תקבל rakeback והסיכוי לקשור את החשבון שלך עם אתר rakeback הוא אפסי. לאורך זמן rackback חשוב יותר מכל בונוס הפקדה. אז לפעמים עדיף לשתוק ולא להמליץ להירשם בלי מחשבה.

PT1982

New member
צודק... לא לזה התכוון המשורר

חשבון רייק הוא חובה!!! שחקן שלא עובד על רייק הסיכויי שלו לשרוד קלושים. כוונתי היא להתעסקות... בזבוז הזמן כדי לקבל בונוס חינם.

modz0r

New member
פעם בשבוע בימי שישי

הם מעבירים את זה לחשבון שלך. הסכום משתנה כמובן בין שחקן לשחקן.

freesyle

New member
חשוב להזכיר כנסו כולם!!

חשוב לציין: חובה למלות את הפרטים המקוריים שלך ב- FULLTILT POKER ב- CRASHIR - יש לכם שם PLAYER Information - EDIT למלות שם את הפרטים הנדרשים.. בלי זה אין בונוס!

jongler1

New member
שלחתי פרטים ביום ראשון בבוקר

קיבלתי את הכסף הבוקר (יום שלישי)

למעלה