אהה אז אני יותר גבוהה ממך.. אני 1.66..
O OoPineapplEoO New member 18/10/06 #101 אני לוקחת את כולכן פה../images/Emo6.gif../images/Emo183.gif כולל את ורד 1.73. זה לא עד-כדי-כך גבוה
M mikmikonet New member 15/10/06 #33 ../images/Emo45.gif זה גם משהו שאני אוהבת בה. היא כזאת מלאכון קטנטן זה כייף להיות נמוכים ככה, התחלתי לאהוב את זה. אני בגובה שלה
../images/Emo45.gif זה גם משהו שאני אוהבת בה. היא כזאת מלאכון קטנטן זה כייף להיות נמוכים ככה, התחלתי לאהוב את זה. אני בגובה שלה
O OoPineapplEoO New member 15/10/06 #29 20.כי יש גלידריה על שמה../images/Emo6.gif בירושלים, לא? גלידת פלדמן
S Summer moved on New member 15/10/06 #44 ../images/Emo45.gif.וגם על האומץ לצבוע, למרות שהיא לא רצתה.. וזה גם מראה שהיא שחקנית מדרגה ראשונה, כי היא הסכימה לצבוע בשביל התפקיד:]
../images/Emo45.gif.וגם על האומץ לצבוע, למרות שהיא לא רצתה.. וזה גם מראה שהיא שחקנית מדרגה ראשונה, כי היא הסכימה לצבוע בשביל התפקיד:]
M mikmikonet New member 15/10/06 #32 23.כי היא היחידה שאני אאהב כל משפט שהיא תגיד... או אולי לא היחידה, אבל אחת ממעטים. באלופה אני יכולה להתמוגג משטויות שהיא אומרת "וליאן, אף מילה עלי ועל ג'לל"- למשל המשפט הזה, הורס אותי
23.כי היא היחידה שאני אאהב כל משפט שהיא תגיד... או אולי לא היחידה, אבל אחת ממעטים. באלופה אני יכולה להתמוגג משטויות שהיא אומרת "וליאן, אף מילה עלי ועל ג'לל"- למשל המשפט הזה, הורס אותי