100 סיבות לאהוב את......

orlyshka1

New member
סיבה מס' 15

כי האחים נראים כאילו קורצו מאותם גנים, והם מתרבים מהר...

orlyshka1

New member
סיבה מס 16

כי הוא לא מתבייש להראות את מה שיש לו

orlyshka1

New member
סיבה מס' 20

כי..........הממממממ......הממממממממממ......... איבדתי את הנשימה לרגע....

סיבה מספר 21

כי בוומבלי הוא הכי פירגן לשלטים שלנו
(למרות שהיינו עסוקות לבהות ברוקי
)

סיבה 24

כי החיוך השיכורי שהוא נתן לי במינכן היה פרייסלס
כלומר, גם כשהוא שיכור- החיוך שלו ממיס שחלות!

יוו הילה הזכרת לי !!! סיבה 26

כי הוא היה הראשון שקלט את השלט הלבן שלנו וחייך והרים לנו אגודל

nanny3

New member
הידד לשרשור הנ"ל !!! בא לי להגיב על כל סיבה

וסיבה.. אבל כעת יותר חשוב שאפנה את המרץ שלי להוספת טיעונים נוספים (ויש לא מעט!) אז הנה:

nanny3

New member
סיבה 29

על פניו, הבחור ביישן, שקט.. תנו לו כמה פיינטס של לאגר או כמה שוטים במסיבת סוף טור והבנאדם 'נתמך'... gotta love him for that, eh? לא על זה שהוא סמרטוט, על זה שהוא מגיב כאחד האדם להרעלת אלכוהול.. סימן אחד להיותו אנושי (למרות שאני לא מאמינה לזה)

nanny3

New member
'והדרת פני זקן'..

פירגן ללולו, שהיא לגמרי הגיל השלישי.. צריך הרבה אומץ להיכנס שם לנבכי ה.. תעלה ש... מי יודע מתי ראתה אור בפעם האחרונה.. איכ, הגעלתי אותי.

nanny3

New member
סיבה 31

איך אף אחת עוד לא כתבה על אורח חייו הבריא ??? רק על זה אני יכולה לכתוב: סיבה 32 - הוא שותה מיץ עשב חיטה סיבה 33 - הוא לא אוכל קמח לבן וסוכר לבן סיבה 34 - הוא לא מעשן ושותה. ברגיל. אבל שתופסים אותו בתמונת פפראצי זה הו כה שקסי! סיבה 35 - הוא נוסע על אופניים.. בעצם יודעות מה, זה בדיוק מה שאעשה! אין לי עצבים לפתוח על כל אחד אז אכתוב במצטבר: סיבה 36 - קלירלי, הוא אקולוגי. paper bags והכל.. לא אתפלא אם הוא ממחזר ! סיבה 37 - על חוש ההומור השנון שלו, לא חשבתן ?!?!?!?!?! סיבה 38 - גם את המשפט היחיד שקיבל בשיר של טיטי הוא שר ככ יפה we've come so far, we've reached so high סיבה 39 - הוא שותה תה לימון, ג'ינג'ר ודבש, ומסוגל לבקש רק 'כוס מים חמים, בבקשה' .. הדוחה סיבה 40 - הוא כ"כ חברותי, שהוא 'נתן' מעצמו לכל כך הרבה בחורות שביקשו ..... טוב יש לי מלא, אני לא עומדת בזה..

למעלה